Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqws1234

Baba jak sobie coś wbije w łeb

Polecane posty

MS - duży to długi. " dlugi to cienki, przeciez to logiczne... im bardziej sie cos wydluza tym sie staje ciensze :) zdecydowanie okreslenie gruby = konkretny

Na poprawę złych humorów, robię gulasz z muchomorów. Tra la la la. :D

Gość i znow te
larwy rozwalily fajn topik. Czy Wy dwie Ike i Brumka musicie wszedzie te obrzydliwe ryje wsadzac . Czy nie mozna jakos ich zablokowac -za zasmiecanie i rozwalanie komus topu?

rozumiem, że panowie rozwalający top z nami ci nie przeszkadzają? czyżbyś podnieciła się od słowa- konkretny?

fajny rym brum brum :-) te orange ale co ciebie to obchodzi, nie czytaj jak się nie podoba, sam siejesz zamęt pomarańczo nie umyta

Ryj? Jak możesz w taki sposób pisać do kobiety? Podam Cię do wieczystego zablokowania!

majko - to rym niedokładny. W oryginale jest Zupa muchomorowa.

Gość i znow te
lubie pobyc tu na Kafe, odskocznia, relaks i luz. Tematy czasem ciezkie, trudne ale tez i smieszne. Ale wszedzie , wszedzie gdzie sie pojawisz zaraz pojawia sie twoja swita i po topiku. Ludzie juz nie pisza i nie wypowiadaja sie. Dlaczego kobieto to robisz?

orange chwilowo piszemy na....3, 4 topikach? naprawdę masz cala masę innych, gdzie nie będziesz musiała patrzeć na nasze wpisy

Ludzie juz nie pisza i nie wypowiadaja sie." - no to chyba musisz skierowac nurtujace Cię pytanie do "ludzi"

Nie dość, że zostałam zaliczona do świty ike to jeszcze wykluczono mnie ze świata ludzi. A nie ma jeszcze południa.

Brumko - duży to duży. Czyli długi i gduby " MS, duzy nie moze byc dlugi i gruby bo dlugi to cienki :D jak sobie myslisz o dlugich nogach to wyobraznia Twa oscyluje wokol grubych czy szczuplych?

Ms - chciałam napisać "pokaż" ale się zawstydziłam. :D

brum ty się ciesz, że nie zostałaś zaliczona do świty ZSa

to ja sie ciesze to żeby spieprzyć ci humor zauważ, że też jesteś zaliczony do mojej świty:P dalej się cieszysz?:P

"MS, duzy nie moze byc dlugi i gruby bo dlugi to cienki jak sobie myslisz o dlugich nogach to wyobraznia Twa oscyluje wokol grubych czy szczuplych?" O DŁUGICH nogach jak myślę, to myślę o DŁUGICH:) Jakbym myslał o DUŻYCH to byłyby długie I grube :) "Ms - chciałam napisać "pokaż" ale się zawstydziłam". ZNOWU? I teraz quiz - znowu miałem pokazać czy znowu Brumka się zawstydziła? :classic_cool:

Znowu? To chyba pierwszy raz dopiero i sama jestem zaskoczona. :D I stawiam na "znowu" beze "Brumka się zawstydziła." :D