Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszokleta czy poeta

Widze sie dzis z chlopakiem, czy bedzie oczekiwal jakiejs niespodzianki?

Polecane posty

Dzis dzien chlopaka, na pewno mu jakas kolezanka o nim przypomni zyczeniami. A ja oprocz zyczen planuje spedzic ten dzien jak zwykle. Nie mam zadnego prezentu ani planow. Nie poczuje sie zawiedziony? :O

Moze w ogole nie skladac zyczen i udac ze nie wiedzialam ze dzis taki dzien? :O

Gość Gira od stołu
A Ty jak byś się poczuła gdyby on zapomniał o twoim święcie?

Bo szczerze mowic dowiedzialam sie wczoraj z kafe. I przypomnialo mi sie ze rzeczywsicie za czasow szkolnych dziewczyny rozdawaly jakies prezenty chlopakom.

To co mi proponujecie? Mamy sie spotkac na miescie. Nigdy nie swietowalam w ten dzien bo nie mialam faceta w tym okresie. Udawanie ze zapomnialam odpada tak?

Kup mu czekoladkę w kształcie serca czy coś w tym stylu - liczy się pamięć, drobny gest

Gość Tomaszek31
Moim zdaniem jak jest fajny chłopak z niego to powinnaś się postarać. A jak jest taki, że nawet nie warto to powinnaś go zostawić i znaleźć sobie innego. On pamięta o Twoich świętach ? I wogóle jest fajny ? Bo po wypowiedziach zalatuje chłodem i obojętnością jakby Ci na nim nie zależało.

W ksztalcie serca? Ale to nie walentynki ani rocznica

To co mi proponujecie? " kup mu sześciopaka Carlsberga daj mu buzi i powiedz wszystkiego najlepszego :) ucieszy sie

Gość Tomaszek31
Jak jest fajny chłopak i na to zasługuje to dziewczyno wymyśl coś fajnego !!! Trochę kreatywności, wysil się. Mi by było miło jakby dziewczyna się postarała :)

Gość Tomaszek31
Pytasz na kafe. Nie potrafisz sama czegoś fajnego wymyślić ? Przecież chyba znasz faceta. Czy jest fajny, co lubi, co mu może sprawić przyjemność.

to nic nie kupuj skoro i tak zapomniałaś i najwyraźniej masz to święto w dupie.tylko się ie dziw jak nie dostaniesz kwiatka na dzień kobiet. chłopak mojej kumpeli jak mu wczoraj powiedziała że spędzą dzień w jakiś specjalny sposób podjarał się jak małe dziecko a facet ma 30lat. liczą się drobne gesty i pamięć. jak nie masz inwencji możesz go przecież na jakiś fajny obiad wyciągnąć, ja kupuję dzisiaj wszystkim moim mężczyznom (bratu, kumplom itp.) śmieszne gadżety

Gość Gira od stołu
Dziewczyno! Troszkę kreatywności! Zrób coś, czego na co dzień nie robisz. Nie wiem, ugotuj kolacja, zaproś do knajpy, zrób loda. Wymyśl coś

W dzien kobiet spotkalismy sie na 2 godziny, dal mi roze. Urodziny jego i moje spedzilismy milo, za miastem, z prezentami. A teraz ten dzien chlopaka. Mysle ze liczy sie pamiec a nie jakie swietowanie i prezenty za dwie stowy. Ale nie mam pomyslu. Spotykamy sie po pracy, ja koncze godzine wczesniej.

nikt ci nie mówi że masz 200zł wydawać na prezent, równie dobrze możesz znaleźć coś śmiesznego w sklepie za 5zł lub upiec mu ciasto czy coś w tym stylu. On pamiętał o dniu kobiet. W sumie to wkurza mnie to, że o dniu kobiet to wszyscy trąbią i kobiety oczekują kwiatków od facetów, kumpli, kolegów z pracy itp. ale z rewanżem to już gorzej, mało osób w ogóle pamięta o dniu chłopaka.

Gość musisz obowiązkowo
zrobić mu loda z połykiem.

Nie wiem co wymyslec, koncze prace o 15 i bede miala godzine czasu. Do knajp i na obiady chodzimy bardzo czesto

wymyślić :D chyba to naprawdę nie musi być kosztowny prezent Trochę więcej kreatywności :)

Wlasnie chcialabym jakos podkreslic ze to jego dzien zeby bylo mu milo. On ma 26 lat, ja 23

zawsze możesz przełożyć godzinę spotkania będziesz mieć więcej czasu. no wysil się trochę chociaż, na pewno coś wymyślisz

Gość fhdghdh
"Regres To co mi proponujecie? " kup mu sześciopaka Carlsberga daj mu buzi i powiedz wszystkiego najlepszego " to jest bardzo dobry pomysł

Tylko on nie pije :O

Gość baburka;)
Rozumiem ze mieszkasz w miescie? Jest tyle możliwosci! :) Śmieszne bokserki, wspólne zdjecie w ramce, z tym piwkiem jak lubie to tez swietny pomysl, moze seksowna bielizna na wieczor, kino, pizza, smieszna rzecz, kubek z wierszykiem badz cyckami:D, moze jakis perfun (jesli wiesz jakich uzywa) cos z kosmetykow, bilety na mecz, przygotowac kolacje...jejku... gdzie ta kreatywnos kobieto? Ja swojemu uwielbiam robic niespodzianki... i bez swiat takze:) Absolutnie nie możesz udawac ze zapomnialas...

Wiesz, będzie mu przykro, faceci niby nie lubią takich świąt bo to nie męskie ale tak naprawdę oczekują jakiś drobny upominek, kolacja itp. Ja dziś szykuję dla niego na wieczór świece i super noc kupiłam sobie http://allegro.pl/sexowny-komplet-vegas-na-du zy-biust-goracy-i-sexi-i1236885596.html i będzie super wiem to.