Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszokleta czy poeta

Widze sie dzis z chlopakiem, czy bedzie oczekiwal jakiejs niespodzianki?

Polecane posty

My mamy dzis mozliwosc spotkac sie jedynie na miescie na okolo 4-5 godzin, pracujemy w tym samym ale kazde z nas mieszka w innym i to dosc daleko. Wiec moja kreztywnosc (uspiona;) ) jest ograniczna. Nie wiem czy kupie jakis prezent (chyba ze cos mi sie wymysli) ale chcialabym zebysmy spedzili ten dzien jakos inaczej tylko nie wiem jak

*kreatywnosc

Gość ffdfd
ja mam dylemat tego stylu ze teraz jest dzien chlopaka,a w marcu dzien mezczyzny i daje prezent tylko na dzien chlopaka i troche mi glupio ... ale 2 razy dawac z tej samej okazji to tez :O

Macie jakies pomysly? 😭

brum dzisiaj jest dzien chłopaka dzien mężczyzny jest 9.03 po dniu Kobiet :D

To niesprawiedliwe. Jest tylko jeden dzień kobiet. A nas jest więcej.

Zafunduj mu bilet do kina. Kup książkę, ciepłe skarpety, zrób loda, ugotuj obiad, zaproś do filharmonii.

Regres - to nie są pomysły które jej odpowiadają najwidoczniej. ale w takim wypadku musi sama ruszyć mózgownicą. Kurcze kobieto zamiast żalić się na forum skorzystaj z internet u i poszukaj czegoś dla swojego faceta. albo porozglądaj się za jakimś ciekawym miejscem czy knajpką na wspólny wieczór

Gość dziewczyna chłopakaaaa
napewno zlóż mu życzenia :-) kup moze kartke na dzien chłopaka :-) i np zapros do kina na coś fajnego:-)

A może po prostu zaproś chłopaka do pizzerii lub jakiejś restauracji typu Cleopatra, nie będzie jakoś bardzo drogo, a za to smacznie, zależy jeszcze co Twój chłopak lubi. Możesz też zaprosić go do kina, a równie dobrze- najpierw kino, potem restauracja lub pizzeria. Wydaje mi się, że chłopakowi taki sposób spędzenia tego dnia mógłby się spodobać. Pozdrawiam.

Gość Pracusiowa
Ja tam nic mojemu facetowi nie dam na dzien chlopaka. Czesc Regres :) jakos nie mozemy sie spotkac na tym GG :)

To niesprawiedliwe. Jest tylko jeden dzień kobiet. A nas jest więcej" jest was więcej wiec automatycznie nie opłaca sie robić dla was 2 świąt :P

Umiem, ale: ciasta mu nie upieke bo jestem w pracy, sexowne wieczory odpadaja bo bedziemy na miesce a nie w sypialni, piwa nie pije wiec szesciopak odpada, kubki, ramki, wspolne zdjecia z cytatami, perfumy, kosmetyki-no comment. Jedynie obiad/kolacja, pizza, kino tylko ze my czesto chodzimy bez okazji :(

pracusiowa no jakoś nie możemy :) ale zawsze na GG możesz mi zostawić wiadomosc :)

regresu - pomyśl czy nas głowa nie zacznie za często boleć. :D

Gość Pracusiowa
Tylko nie wiem, co Ci napisac :D

to mu kup bilet na jakiś mecz ? :) ale zaraz bedzie że on sie sportem nie interesuje :P

Ale moze znajde w internecie jakas knajpke gdzie jeszcze nie bylismy bo mamy swoje ulubione. Ale jak macie jakies pomysly jeszcze to piszcie :)

"ale zaraz bedzie że on sie sportem nie interesuje :P" Trafiles :D On to taki typ uduchowionego filozofa-romantyka :P

On to taki typ uduchowionego filozofa-romantyka " to mu zafunduj wieczorek z czytaną poezją przy grzanym piwie i kominku :P

Gość dziewczyna chłopakaaaa
no to co z tego, ze chodzicie do kina bez okazji?????????? nierozumiem. powiedz mu ze z okazji dnia chłopaka zapraszasz go do kina i Ty płacisz za was dwoje, no bez przesady liczy sie drobny gest i pamiec

"to mu zafunduj wieczorek z czytaną poezją przy grzanym piwie i kominku" Bylby zajebiscie zachwycony, moze bez tej poezji i z winem ;) Szkoda ze nie ma dzis takiej mozliwosci :)

Pana Samochodzika,cukierki i dobry humor ... co za glupota ! Mnie wczoraj kolega uswiadomil ze cos takiego w ogole jest - porozsylalam wszystkim dowcipy - czy Twoj chlopak nie jest TWoim chlopakiem codziennie? Tylko do swieta?

Gość taka jedna co się śmieje
dziewczyno masz 23 lata i się spinasz. myślę że Twój CHŁOPAK jest już MĘŻCZYZNĄ i święto obchodzi 9 marca. Ja mojemu nic nie dam i nigdy z tej okazji nic nie dawałam. i zawsze wszystko było ok! Daj spokój... te pomysły z czekoladkami w sercu to jest gimnazjum lub prezent dla DZIEWCZYNY a nie faceta... A nie wolisz zaprosić go do siebie, zrobić sama coś do żarcia dobrego zapalić świece a potem romantic sex? :D