Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszokleta czy poeta

Widze sie dzis z chlopakiem, czy bedzie oczekiwal jakiejs niespodzianki?

Polecane posty

taka jedna co się śmieje - przecież autorka pisze że na mieście się spotykają i każde jedzie potem w swoją stronę i kolacja ze śniadaniem nie wchodzi w rachubę. To kup mu tomik poezji albo traktat filozoficzny np. Wstęp do Heglowskiej fenomenologii ducha :P:P Ojj po prostu zabierz go gdzieś kobieto gdzie jeszcze nie byliście i po kłopocie

Gość taka jedna co się śmieje
podsumowując, dziś w sypialini bądź inna, czyli jeśli zawsze jesteś uległa, to dziś dominuj. lub powiedz mu że dziś zrobisz dla niego wszystko, co chce i w każdej pozycji. MYŚLĘ, ŻE SIĘ UCIESZY złóż życzenia i jazda

oj dooobra, przecież nie musi zostawać na noc, parę godzin spotkanie u niej i ok. ja tam jakbym była facetem nie chciałabym dostać ani zdjęcia w ramce, ani czekoladek w kształcie serca ani kartki z wierszykami

Ej poważnie pytam Dzień mężczyzny jest 9 marca? Nie wiedziałam myślałam że jest tylko Dzień chłopaka. Poważnie nie wiedziałam a najmłodsza to już nie jestem.

a jeśli na mieście to - można podjechać nad jakąś rzekę, jezioro, można do lasu jeśli jesteście samochodem, hmm tylko już chłodno, no to hmm... jak często chodzicie do knajp, to to nic specjalnego, ale moim zdaniem nie musi być to coś specjalnego bo i święto niespecjalne

Gość baburka;)
Co do dnia meżczyzny: "W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Niektóre media próbują jednak je wprowadzić od kilku lat, proponując datę 10 marca." Nie wiem dlaczego ramki zdjecia i inne rzeczy wydaja sie wam nie na miejscu? To ma byc drobny gest, cos co przypomni o uczuciu... Jasne ze chłopak jest chłopakiem przez cały czas a nie tylko w to swieto.. ale czy Wy tez na dzien kobiet nie oczekujecie kwiatow? Napewno to miły gest... Co do autorki to mysle ze wystarczy ze złoży mu życzenia i powie ze z tej okazji zaprasza go na kolacje/obiad/do kina... cokolwiek... i to sie liczy... :)

Gość baburka;)
aa ja mam dla mojego erotyczna gre:D haha

Gość Pracusiowa
Nie obchodze tego swieta, bo mysle, ze jest smieszne (podobnie jak Dzien Kobiet - nie, nie oczekuje kwiatkow - abstrahujac od tego ze gdy otrzymuje kwiatki jest mi przykro, ze zdechly bezuzytecznie - nie przyjemnie). Ale uwazam, ze skoro juz sie cos OBCHODZI, to sie robi / kupuje FAJNE, PRZEMYSLANE PREZENTY, z ktorych NAPRAWDE ucieszy sie obdarowana osoba - a nie bylejakie zapchajdziury z przeceny w markecie, albo cos kupowanego bez pomysli na ostatnia chwile. Czyms takim wydaja mi sie ramki na zdjecia czy maskotki...