Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja i @

Podoba mi sie pewien zespół ale nie podoba mi się ubiór wokalistki

Polecane posty

Gość alicja i @

Jestesmy na etapie szukania zespolu na wesele. spodobal nam sie jeden w dosc przystepnej cenie. 5 osób w tym 4 muzyków i wokalistka, spiewa nawet ladnie ale jej ubiór na imprezach i weselach które oglądalismy pozostawia wiele do zyczenia. kobitka narmalnie bezguscie a na dodatek ubiera sie bardzo prowokująco, krótkie spodniczki odsłaniające posladki, szorty typu majtki z polyskującego materiału i ogromne dekolty, na dodatek jest troszke przy kosci i wygląda to po protu tandetnie. boje sie ze na naszym weselu u młodych wzbudzi to smiech a u starszych zazenowanie. czy mam waszym zdaniem z nich rezygnowac?

To prawda,że czasem sami się ośmieszamy,oby nie muzyką i sposobem na wesele.Pomyśl...co by bylo gdyby to byla stara baba??.A i takie ładnie śpiewają.Miejcie nadzieję,że na wasze wesele wystroi się inaczej,...powiedzmy skromniej:)

Gość co to za zespół
daj adres, proszę :* bo się podnieciłem :D

Gość ja spytałam swoj zespol
jakie bedą mieli stroje.dałam im do zrozumienia że chciałabym aby ubrali sie elegancko a nie w połyskliwe kolorowe koszule. Ty jesteś tu klientem i powinnaś to zaznaczyć.Jak im sie to nie spodoba to najwyżej zatrudnisz innych.