Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odechciało mi się zyc bo i po

Nie bede miała zębów :(

Polecane posty

Gość bjutiful łomen
własnie tez nie rozumiem jak mozna wyrwac zeby jak korzenie sa zdrowe korona to najlepsze wyjscie z sytuacji koszt ok 600 zł , nie wliczajac leczenia kanalowego

Gość intel6
zdajesz sobie sprawe ile kosztuje leczenie kanałowe wszystkich zebów? myslisz ze ludzi stac na to? a potem na taki ząb trzeba załozyc koronke wiesz jakie to koszty?

przednie zęby leczone kanałowo sa refundowane na NFZ te są chyba najważniejsze . Jesli masz stałego stomatologa to powinien Ci promocyjni policzyć ja za kanałówke płace 150 zł. Najlepsze jest to, że ludzie biorą laptopy w kredyt, telewizory, samochody wypoczynki,inne meble a nie wezmą kredytu na zęby - a szkoda bo to jest na całe życie a tamto tylko dodatek do życia.

Gość szuszka
Bardzo ci współczuje, naprawdę. Nie przejmuj się jednak. Znam dwie osoby, które maja sztuczne rzęsy i nikt o tym nie wie( z wyjątkiem mnie). Powiem nawet więcej- nikt nie podejrzewa,ze one mają sztuczne rzęsy. Głowa do góry.

Gość bjutiful łomen
leczenie i ratowanie zebow jest warte kazdych pieniedzy

Gość bjutiful łomen
rzesy??????? a co to sie ma do zebow?

Gość bjutiful łomen
myslałam ze ktos zle napisal. hehehe

Gość ,.,.,
Z tej drugiej strony - wiesz, ja też po wypadku myślalam, że to koniec świata. Mam spora bliznę na twarzy i powiece. Pół roku chlałam, ćpałam i olewałam szkołę, bo wydawało mi się, że to koniec świata (miałam 18 lat) i co? I jakoś żyję. Makeup (w Twoim przypadku proteza) stwarzają wrażenie, że wszystko jest ok, a jak naprawdę wyglądasz wie tylko najbliższa rodzina. Im to chyba nie przeszkadza? Na pewno :) Mój facet mówi, że kochałby mnie nawet jakbym wyglądała jak Fredy Kruger (czy to prawda nie wiem, ale na szczęście do niego mi daleko). Znam zajebisteg.o faceta, który jest rudy i nie ma ręki. Zazdroszczę mu stosunku do świata - jest mega otwarty, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że ma taką ułomność robił sobie żarty ze swoich "braków", jakbym była wolna myślę, że nawet coś by z tego wyszlo :) Naprawdę przy jego przypadku Twój to pikuś. Upss mój ojciec stracił zęby w wieku 25 lat - być może czeka mnie to samo. Nie łam się! Jak będziesz miała na implanty to zrobisz, teraz nikt obcy nawet nie musi nic wiedzieć.

Gość OLKADerlatka
Nie załamuj się!Ważne żebyś trafiła do dobrego specjalisty!Ja osobiście mogę polecić Ci dr Kołosowskiego z Unident Union Dental Spa!!Wszczepiał mi górną jedynkę i uwierz mi ząb nie odróżnia się od pozostałych!Kolor dobrany idealnie;)Mało kto wie, że to implant!!