Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnm,nbv bnm

Ostra zupa chińska w ciąży. Jadłyście?

Polecane posty

Gość cvbnm,nbv bnm

Taką mam ochotę :o Wy jadłyście?

Gość nojatak
Tak, ja też raz miałam smaka i jeden raz zjadłam. Też się obawiałam :) No ale od jednej zupki przecież nic się nie stanie......

Gość ffwefwef
Nie widzimy jak reaguje dziecko w brzuchu. Czy to znaczy że możemy je sobie olać? To już paru miesięcy nie można wytrzymać bez żarcia śmieci? Pod koniec ciąży można nawet wyczuć jak dziecko skacze gdy coś jest nie tak a po narodzinach, jak je obsypała wysypka czy ma kolkę bo matka karmiąca piersią "je to co zwykle". Być matką dziecka i mieć na nie wpływ nie oznacza dowolności znęcania się nad nim.

Gość nojatak
Jacie, ludziska !!!! A co jej się stanie jak jeden raz zje sobie tą zupkę? Wiecie co kobiety jedzą będąc w ciaży? Wiecie co zażywaja? Myślicie, że każda je tylko zdrowe, ekologiczne produkty? Jak jeden raz zje tą zupkę, albo połowę tej zupki dla zaspokojenia smaku to przecież nikomu to nie zaszkodzi.

Gość nojatak
Ja karmiłam piersią do czasu gdy mały skończył 1,5 roku !!! Po przyjściu ze szpitala jadłam totalnie wszystko na co miałam ochotę - mały nie miał na nic alergii, nawet kolki chyba nie miał... Wiadomo, trzeba się zdrowo odżywiać, ale nie można wariować!!!! Jedna zupka w ciaży to nie koniec świata. Produktów też nie wprowadzałam mu jakoś stopniowo, jadł to co umiał, a nie, ze marchewka to wtedy, a żółtko wtedy..... porażka. Dbam o to, żeby dziecko jadło pełnowartościowe posiłki ale nie trzęsę sie ze strachu jak raz mu sie zachce czegoś niekoniecznie zdrowego. Wagę ma prawidłową, rozwija się dobrze, jest okazem zdrowia więc o co chodzi ??

Gość lkjkk
jadlam zupke chinska hmm z 4 razy, obecnie jestem w 30 tyg, morfologia b. dobra, dzieciaczek rozwija sie prawidlowo;)

ja wogóle nie jadam takich "rzeczy". Ale dziś jak mnie naszło to musiałam zjeść, mąż poleciał i mi kupił, ale nie wlałam całego tłuszczu.

Bez przesady dziewczyny. Ja zjadłam jedną zupke w ciąży,miałam taką ochote, że szok i co zjadłam ją z taki smakiem, a po chwili wszystko zwróciłam... I jakoś mnie odrzuciło od nich:) Ale nie uważam, że pare zupek zaszkodzi, przecież nikt nie mówi o jedzeniu ich codziennie.