Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mina malina

Co dzis jedliscie? Ja duzo

Polecane posty

Gość mina malina

rano 2 bułki z serem i salami pozniej draże obiad spagetti i teraz kolacja 2 bułki z serkiem topionym Jak dobrze ze nie tyje i nie musze patrzec na wage;)

Gość mina malina
pisz reszte:P. ja sie tak najadłam ze szok.

dwie bulki z szynka, kilka paluszkow, kubek zupy z makaronem, i zjem pewnie jeszcze ze dwa nalesniki z serem. tez mam wrazenie ze duzo jem :O

o 17-stej jesz kolacje???????? rano trzy tosty z szynka, potem w pracy dwie bulki z serkiem, kilka galaretek w czekoladzie a teraz na obiad zamierzam zjesc udko z kurczaka z ziemniakami i ogorkiem, banana i nektarynke

Gość zal patrzec :(
ja na diecie i zjadłam: platki pelnoziarniste z mlekiem, kasze gryczana z kurczakiem i surówką i na lody się skusiłam 😭 jeszcze 3 posilki przede mna :D

Gość mina malina
no jem wczesniej 17-18. jakos nie lubie objadac sie na noc. ja tez uwazam ze za duzo jem, mimo ze jestem szczupla to chciałabym jesc mniej bo pozniej mam taki zoładek napchany

Gość mina malina
zal patrzec- jeszcze 3 posiłki przed toba? zartujesz. jestes na diecie i bedziesz jadla na wieczór.

Gość barabarabab
krupnik niedawno 3 male kanapki z serem topionym i pomidorem

Gość Oh man!!!!!!!!!!!!!!
lol :classic_cool:

Gość zal patrzec :(
mina malina, owszem, bo jestem na diecie polaczonej z treningami, a po treningu, nawet na wieczor musze cos zjesc zeby wlasnych miesni nie spalac, takze jakis chudy twarog, albo kefir będzie na wieczór, a te 3 posilki to jakis owoc, warzywo plus białko, takze luz :classic_cool:

Gość mina malina
kumam;)

Gość chudzinkaaa
ja snadanie- 4 kromi wdlinka. serem otym , pomidor i ogorek potem miska platkow z mlekiem obiad- talerz pomidorowki i 4 nalesniki serem Teraz jadlam 2 kanapki I jesce jakies 2 posilki jem. Nie martwie sie o wage bo moge jesc wszsytko i tak nie tyje.Wae alewdiwe 52kg przy wroscie 174

Gość barabarabab
Oh man!!!!!!!!!!!!!! lol lol to ty masz w majtkach mały!

moze faktycznie nie jest to duzo, ale zawsze jak cos zjem to mam wyrzuty sumie. szybko sie najadam, czuje ze mam pelny żołądek i mam dziwne wrazenie ze za duzo zjadlam.

Gość viviannaaa
Na śniadanie 2 kromki z masłem i ketchupem, w pracy kilka paluszków i kromka chleba z serem żółtym, na obiad ziemniaki z sosem + mięso + buraczki Przed chwilą zjadłam pół brzoskwini, dzisiaj to już tylko pomidor z odrobiną śmietany

Gość KalinaAkalina
Ja zjadlam cztery jablka, potem dwie zupki chinskie i cztery placki ziemniaczane :o I chuj tam :o jakis ten dzien dzis zjebany

Gość mina malina
to widze ze nie tylko ja tak wpieprzam:D chudzinka chyba zjadlas jeszcze wiecej ode mnie. ja tez nie patrze na wage ale mam takie same wyrzuty sumienia jak marzycielka. a malinowy sorbet ma minusa bo narobiala mi checi na frytki, ale sie waham bo nie wiem czy to juz nie bedzie przesada:D

Na diecie, zjadlam 5 lasterkow szynki, dwa serki topione pozniej parowka i jablko, 6 plasterkow szynki i pomidor. I na dzisiaj tyle ;)

Gość effy.
karolcia, okropna ta twoja dieta - sama chemia