Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degustibusnondisputandum

Jak znaleźć dziewczynę, którą widziało się raz w życiu?

Polecane posty

Forum dla Pań, więc może Panie udzielą mi jakichś sensownych wskazówek. Otóż, kilka dni temu spotkałem niesamowitą dziewczynę, niestety nie mieliśmy okazji, żeby dłużej porozmawiać, toteż nic o Niej nie wiem. Rozum podpowiada, aby o Niej zapomnieć, koniec końców to tylko jedno przypadkowe spotkanie; cóż jednak po rozumie, skoro serce mówi, co innego... Może któraś z Pań zna podobną historię? Być może zakończyła się ona happy endem :)

Gość nie chce mi sie logować
gdzie ja widziales? rozmawiales z nia?

widzę, że kultura słowa jest pojęciem całkiem obcym na kobiecym forum.... spotkałem Ją w bibliotece, wiem też, gdzie studiuje.

Gość calineczka bez dzwoneczka
A już myślałam, że mnie szukasz :o to ci nie pomogę :P

Hmmm....można powiedzieć, że ja znalazłam się w podobnej sytuacji. Można to nazwać miłością od pierwszego wejrzenia- niby nic o tej osobie nie wiemy, a zauroczyła nas całą sobą i ciężko zapomnieć. Mi przytrafiło się to 10 lat temu i niestety nadal trwa- jednak ja nie potrafię nic w tym kierunku zrobić. Tobie życzę powodzenia. Jeśli wiesz gdzie studiuje- to wybierz się na jej uczelnie...i zaproś na kaw, a jeśli nie to zagadaj przypadkiem :)

dziwne, normalnie nie myślę o przypadkowo poznanych dziewczynach, nawet jeśli bardzo mi się spodobały... Ona była taka inna. Inteligentna, dowcipna i ten błysk w oku. Normalnie, zwariowałem.

degustibusnondisputandum - kolego widzisz mamy tak samo:) Proponuję Ci naprawdę zrobić coś w tym kierunku, bo można bardzo żałować. U mnie niestety problem jest taki, że ta moja "miłość" ma już wybrankę serca. Ja zauważyłam go przypadkiem w moim miescie(małym miescie). Od razu wpadł mi w oko. Tak się złożyło, że był kolegą mojego kolegi. Zaraz sie wszytsko o nim dowiedziałam. Również to, że ma dziewczyne:( Za niedługo minie 10 lat- a ja w tym kierunku nic nie zrobiłam. Chyba zbyt wstydliwa jestem, zbyt mało pewna siebie. On jest starszy o 3 lata- jak byłam w szkole średniej on był w ostatniej klasie. Troszke rozmawialiśmy. Tak sie stało, że zaczął do mnie pisać - pozniej kontakt się urwał. Teraz znów zaczął- jednak cały czas ma tę samą dziewczynę. Mogę stwierdzić, że jest miłością mojego życia- tylko dlaczego tak ciężko mi coś zrobić , żeby z nim być?

Gość jmokopiioio
a co ona studiuje? z jakiego jest miasta? może da się sprawdzić w necie? szukałeś na portalach jej profilu, albo czegoś podobnego?

Gość bąbi
Jeśli chcesz, byśmy doradziły Ci coś konkretnego, musisz trochę dokładniej opisać, w jakich okolicznościach się spotkaliście. Są specjalne strony z ogłoszeniami takich osób, jak Ty. Kiedyś portal gumtree.pl miał funkcję "szukam pewnej osoby". Jeśli na ulicy - powieś w tym miejscu karteczkę z ogłoszeniem, że jej szukasz. Jeśli na uczelni - nie powinno być problemu, na pewno pojawia się tam regularnie. Jeśli w pociągu - strona typu gumtree może pomoże. Koniec pomysłów ;)

Gość ajajajaj ...../
skoro wiesz gdzie studiuje to nic prostszego .... pokręć się tam i zagadaj nie radziłabym wypytywania osób trzecich i tzw."koleżaneczek" bo one są jak pies ogrodnika bardzo często po prostu podejdź i powiedz cześć :) najprostsza forma ale najlepsza

Gość jcd
gdy byłam na studiach to chyba jakiś koleś znalazł siew podobnej sytuacji bo w całej okolicy uczelni były porozwieszane rzucające się w oczy plakaty - chłopak szukal dziewczyny, napisał tam jakieś szczegóły rozmowy/wyglądu które były znane tylko im i zostawił nr tel. Nie wiem jak historia sie zakończyła

tak, ale wiem jedynie, że studiuje na uniwersytecie i politechnice. Nie wiem, w jakich godzinach ma zajęcia; szczerze powiedziawszy czułbym się, jak ostatni kretyn, gdybym pytał się nieznajomych, czy kojarzą taką, a taką dziewczynę.

Gość rf567hujiki
miałem kiedys takom samą sytuacje, ale pozałem laske w dyskotece. była ladna, naprawde miła i widać, ze chetna. Poszedłem do baru po drinki, a jak wrociłem już jej nie bylo. Chciałm ja potem znaleźc, dalem ogloszenie w necie ipytalem znajomkó, ale nie wiedzieli, nie nzali ej, pewnie była z innego miasta. zpomisz, daj sobie spokoj.

Gość rtyuiopokiuytr
wywieś ogłoszenie ze szukasz dziewczyny do ostrego rżniecia a nie pierdolisz o jakims zakochaniu... trzeba ci laski normalnej a nie z biblioteki :)

Gość lkjhf
zgłosiłem twoje IP na policje, za przesladowanie i rozpowszechnianie danych innych osób w internecie. niedługo powinni się do ciebie zgłosic.

Gość żebyżyciemiałosens
to nie wiem, może do niej zadzwon?

Gość żebyżyciemiałosens
a nie można zmaeźć innej? mao dziewczyn jest na swiecie? oszuukja na kafe :):)

Gość nieiiiiniwniwni
tak.. i co chcesz z tym zrobic?

Gość zxvubnkm
hehe nie szukaj a sama sie znajdie :):)

Gość dupaaaaaaaa
wywies swoje zdjecie i podpisz napalony przyjdzie

Gość halogen
zależy jaki z ciebie desperat. ja raz zakochałam się od pierwszego wejrzenia w facecie, o którym wiedziałam tylko tyle, że studiuje na mojej uczelni. przetrzepałam wszystkie portale społecznościowe i osoby zapisane do tej szkoły i znalazłam, trzy miesiące to trwało, ale jednak :classic_cool: happy end był taki, że facet miał dziewczynę, a ja się odkochałam automatycznie po zdobyciu tej wiedzy :D

Gość dupaaaaaaaa
a studiuje na politechnice i uniwersytecie jednocześnie? moze ja znam :) powiedz co studiuje?

eee... wiecie, co... Myślałem, że to forum reprezentuje jakikolwiek poziom. Przeliczyłem się. Nie było pytania.

Gość cfytvgubihnjoml,
jak chcesz to ja moge być tą dziewczuna ;p powiedz, czego oczekujesz i gdzie mnie widziales :)

Gość xrctrvybunimo
i co autorze? znalazles ta dziewczyne? jak idą poszukiwania?

Gość ona...E
byłam w bibliotece.. zbierałam materiały do napisania pracy.. miałam taki dobry humor... on strasznie mi się przyglądał, strasznie..! aż mnie zaczęło to denerwować...! Miałam ochotę mu coś powiedzieć.. Biła od Niego taka otwartość.. taki błysk.. ale nie.. przecież mam chłopaka-pomyślałam.. na uśmiech odpowiedziałam uśmiechem.. to tyle.. piszę tą cholerną pracę.. a materiały... miałam przecież już w tamtym roku..! tak sobie dzisiaj przypomniałam.. ciekawe.. niemożliwe że to Ty... nie wierze.. wpisałam w google i .. niemożliwe...

Gość raftinger87
kolega pewnie już znalazł inną a Ty się teraz odzywasz :D

Gość Radymir
Blond włoski rozpuszczone , wzrost około 175 cm ... Tramwaj 26 w warszawie . Wysiadła z rodzina i poszli do kościoła na ratuszowej . Mama, Tata , młodsza siorka i Ona. Wszystko to się działo po 17:00 22.07.2012r. Ogladała się za siebie kilka razy po wyjściu z tramwaju. Kontakt wzrokowy był jeszcze wczesniej . Wysiadłem za nimi i mozna powiedzieć odprowadziłem ich prawie do kościoła . Nie podszedłem z uwagi na rodzinę . Szkoda :/ Może ktoś wie która z warszawianek wybiera się z rodzina w tych godzinach do tego kościoła ? Tylko bez jaj