Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra patrząca na siostre

Moja siostra jeździ na wózku i do tego ma dziecko!!!

Polecane posty

Gość czemu siostra jest na wozku
a to wy jestescie jakies swiete krowy ze tak chcecie miec ojca siostre i jej dziecko przy sobie? mam wrazenie ze jakies psychole z was jaka jest w ogole twoja syt rodzinna?

Gość zgadzam sie z wpisami oburzony
no nie!nie moge!szlag mnie zaraz trafi!lecz sie autorko tego topiku!i ty i ta twoja rodzinka jestescie zupelnie bez serca i sumienia!!!jak smiecie chciec zabrac jej dziecko?dobrze ktos napisal ze chyba chodzi o kase bo innego wytlumaczenia takiego chamstwa niema!wstydzcie sie!

nie no masakra jakaś :/ Ludzie zastanówcie się czy przypadkiem odbierając jej prawa nie zrobicie największej z możliwych krzywd i jej i synkowi a nawet dziadkowi bo z tego co piszesz wnioskuje że im jest dobrze i jakoś nie narzekają :/ osobiście znam trochę ludzi niepełnosprawnych i wierz mi że znam małżeństwo gdzie oboje sa na wózku a mają 2 dzieci i jakoś sobie radzą :/ to że siostra jest niepełnosprawna na ciele nie oznacza że także na umyśle i uczuciowo :/ za to ty i brat sorki jak dla mnie to jesteście kompletnie bez serca i jak tak bardzo chcecie pomóc to dajcie im żyć!!!!

Gość zgadzam sie z wpisami oburzony
masz racje mami 82.

Gość jesteś choraaaa

Gość prowokacja jak nic to była