Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Life its great

Kierowcy!

Polecane posty

Nieee, ale też na A:P:P:P Anouk:P:P:P:P Branoc, samochodziarzu żyjący z przekonaniem, że baby kiepsko jeżdżą:P:P:P:P

Gość Life its great
ja pierdole, dyrektore i anouk - załóżcie sobie własny topik, co? Dyrektore, Nie wiesz, o jakie skrzyżowanie mi chodzi, to stul dziób, bo pierwszeństwo miałam ja i doskonale wiem, kiedy co mówi o pierwszeństwie - w tamtym przypadku ewidentnie to pierwszeństwo miałam JA! I nie wjeżdzałam na nie swój pas, nie jestem idiotką. A drogę zajechał mi taki burak jak ty, bo mu się spieszyło Nie zamierzam się przejmować, bo dzisiaj też jechałam i zauwazyłam, że drogę zajeżdżają mi palanci w swoich zajebistych furach, którzy myślą, że potrafią jeździć i przepisy mają głęboko w dupie, więc wymuszają albo chcą mi wjechać w kuper Nie jestem jedną z tych lasek, co nie odróżniają prawej strony od lewej, nie umieją parkować i nie wiedzą co to sprzęgło czy co się znajduje pod maską, więc wyrzucam rodziców z samochodu i oswajam się z drogą sama. Szczególnie z debilami, którzy są zdania, że baby nie umieją jeździć. Trochę doświadczenia i się okaże, czy będę dobra

Gość dar dar
Wejdz sobie na forum wizaż tma jest fajny watek o tym nikt Ci nie bedzie dogadywał, a wymiana doswiadczen naprawde pomaga.

Gość Life its great
dar dar dziękuję :)

Gość dar dar
Nie ma za co. Sama miałam podbny prolbem powoli z niego wychodze a dziewczyny na tym forum sa bardzo sympatyczne i od samego czytania mozna sie podbudowac. Tutaj raczej nie szukaj wsparcia za duzo wredzioli.

Gość smiej sieeee
ej wiesz co powinnas zrobic? olej auto rodzicow i odkladaj na swoje. ja tak samo mialam jak ty, zawsze uwielbialam jezdzic itp. na jazdach wszystko ladnie pieknie. zdalam prawko - radosc nieopisana. no i prawko w koncu w kieszeni to mozna jechac co? no tak tylko czym. w domu nie bylo auta, ale moj facet zawsze mowil ze jak zdam to bede mogla prowadzic w jego samochodzie. no i ok ale jak przyszlo co do czego, to chlopak taki zdygotany jak mial mi dac za kolkiem usiasc ze masakra. kilka razy z nim tak pojezdzilam jako kierowca i powiedzialam ; nie dziekuje! Chlopak mnie non stop doprowadzal do nerwow! No zwolnij, zwolnij!! Nie widzisz ze czerwone?! Uwazaj dziura omin ja, no omin! No jak ty te biegi wrzucasz , chcesz skrzynie rozwalic? Itepe. A ja w stresie przestalam w ogole miec ochote na bycie kierowca. Tak wiec nie minal tydzien, a ja weszlam na otomoto.pl , znalazlam ogloszenie i pojechalam kupic 16-letnie auto za dokladnie 1450zł. I od tamtej pory jezdze sama. I jest super, ciagle nim jezdze, to prawda ze czasem cos trzeba naprawic, no bo swoj wiek juz ma, ale to moje i nikt mi nie mowi jak mam jezdzic. Ucze sie na bledach, mialam pierwsza stluczke, bylam sama i poradzilam sobie, padl mi na trasie akumulator, poradzilam sobie. Jak teraz chlopak jedzie czasem ze mna to wie ze ma sie nie odzywac, poza tym sam widzi ze dobrze jezdze i nie ma problemu. Powaznie ci mowie, ustukaj kase i kup cos co bedzie jezdzic i bedzie twoje, i bedziesz zajarana jak dzwoneczek! Ja sie czulam paskudnie jak musialam prosic i blagac zeby mi sie dal przejechac kawalek... Żenada. Nie po to robilas to prawko zeby takie byly tego skutki! Wiec kup sobie skarbonke, wrzucaj pieniazki i glowa do gory. A jak juz bedziesz miec swoj samochod, to zobaczysz ze sama sobie ze wszystkim poradzisz i stres minie.

Gość może wcale nie jeźdź
bo będziesz zagrożeniem na drodze?przeciez mozesz zabic nie tylko siebie, ale i innych niewinnych ludzi, duzo jest takich kierowców czego skutkiem są wypadki,sorry ze to pisze, ale pierwszenstwo jest najwazniejsze na drodze, jak mozna nie wiedziec kto je ma?przesiadz sie na rower

Gość Life its great
No i kolejna osoba myśląca, że jestem tępakiem, który nie zna przepisów :( Napisałam, że to ze stresu przed rodzicami nagle panicznie powtarzam sobie, kto na danej drodze ma pierwszeństwo. Nie, że nie wiem - wiem i ciągle sobie powtarzam! Przecież ja czuję, że oni się boją ze mną jeździć, chyba to mnie tak negatywnie nastawia. Jest okazja, mój sąsiad chce sprzedać 12-letniego fiata cinquecento za 1000zł, podobno tylko jakaś babcia jeździła tym autem do Kościoła. Ale ja nawet tego tysiaka nie mam skąd wziąść, naprawdę. Nie pracuję, więc jak mam nazbierać? Nie dostaję kieszonkowych, ledwo co mam przy sobie parę groszy czasem :P mam 300zł odłożone i to już na pewno zostawię sobie, może uda mi się jednak skądś wziąść na własne autko.

Gość najfajniejsza lodzianka
najlepsze będzie Twoje własne autko a do tego czasu jak jedziesz z rodzicami to staraj się wyłaczyć na to co mówią. Jak na początku jeżdziłam sama to było cudnie,póżniej mąż czasem do mnie wsiadała a ja miałam takiego stresa,bo on zawodowy kawierowca,ale nic się nie odzywał,wiedział jak sie stresuje jego osobą.I za to mu dziękuję :) chociaż jak za bardzo gazowałam,lub sprzęgła do końca nie wciskałam to delikatnie dawał mi do zrozumienia Jak bym miała jeżdzic z kims kto sie na mnie wiecznie pruje to sorry ,lae bym go zaraz wysadziła z tego auta,bo kiedyś oni wszyscy sie uczuli i popełniali drobe błędy

Gość lalallalalal
z drugiej strony nie dziwie sie ze rodzice moga sie bac, ja tez bym miala stracha wsiasc do auta z osoba co dopiero zdala prawko, no taka prawda niestety. a tymbardziej dac takiej swoj samochod, no nie dalabym. trudno odkladaj co masz, takie stare auta sa zawsze do kupienia ogloszen jest full, polecam strone www.otomoto.pl tam cos znajdziesz napewno.

Gość Life its great
Wiem, że to strach, bo jestem niedoświadczona, ale niegłupia mimo wszystko. Mogliby mi dać chociaż cień szansy, nie okazywać tego strachu, pomagać mi w oswojeniu się i w ogóle. A mama tak: panikuje, mówi mi ze 5 razy, że mam wolne (jakbym ślepa była), ojciec znowu ma mnóstwo złotych rad, co mnie denerwuje, bo on jest nauczony innej techniki jazdy i ja też innej więc w rezultacie auto nie wie, kogo ma słuchać, że tak powiem i nie umiem się z nim zgrać.