Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historiia

mam tylko 20 zł do 15 pazdziernika

Polecane posty

Gość brugzelga
jesli 86 to twoj rok urodzenia, to juz powinnas studia skonczyc w tym roku... na ktorym roku jestes

Gość kot13
dziewczyno, będzie dobrze- tylko teraz tak się źle czujesz i wszytko ma czarne barwy:-)

Gość minka minka..
renta Ci bedzie przyslugiwac do 26roku zycia, jesli bedziesz sie uczyc. Tylko upewnij sie w ZUSie dokladnie do kiedy( znaczy do ktorego miesiaca ktorego roku). Poza tym mozesz poszukac dzieci do odprowadzania ze szkoly, odrabiania z nimi lekcji. Jakbys miala wiecej pieniedzy to bys porobila ulotki i nawet pod szkola rozdala, albo jak ludzie jacys sensowni (albo dziecaci najlepiej) z marketu wychodza (wiem, to upokarzajace, ale jak wlozysz komus ulotke w reke to wieksza szansa, ze znajdziesz prace). Jak mieszkasz w duzym miescie to jestes uratowana.

Gość u jubilera ktory skupowal
moge wam podac moje konto?

Gość golden ameruca boy
zajrzyć na maila

Gość japierdzieledebil
wysłałam mejla, odpisz

Gość moja historiia
dziekuje za maile, odpowiem wszystkim

Gość rada jak ta lala
Kobieto! Ludzie prawie proszą, żebys pozwoliła sobie pomóc! Zrób to teraz, jesli naprawde potrzebujesz pomocy, bo niektórzy juz stracili cierpliwośc. Pozostali tez za chwile stracą.

Gość kot13
brugzela nie węsz podstępu tam, gdzie go nie ma. nie wszyscy ludzie to geniusze, niektórzy później zaczęli np.

Gość brugzelga
ja mam mieszkanie wlasnosciowe, sasiadka nie. placimy tyle samo za czynsz. wiem, ze przy mieszkaniu wlasnosciowym trzeba oplacic czlonkostwo, bo placilam.

Gość dla wszystkowiedzących
"Jakby ktoś chciał wyłudzuć kasę to by podał nr konta w pierwszym poście" - akurat właśnie zrobiłby tak jak autorka. Ktoś kto się choć trochę na tym zna, zachowywałby się dokłądnie jak autorka - podanie nr konta w pierwszym poście byłoby nierozsądne. Najpierw trzeba ludzi zainteresować, wciągnąć, wzbudzić uczucia, pokazać jak to się nie chce nikogo naciągać, a dopiero jak sami zaczną prosić, łaskawie podać nr konta. Wczoraj, albo przedwczoraj był u identyczny schemat 🖐️

Gość minka minka..
jesli sa jakies fundacje zajmujace sie wsparciem bezrobotnych to moglabys tam sobie wydrukowac ulotki, tylko przemysl tresc. Aha, z psem mozna wychodzic jeszcze cudzym. I bilet powinnas miec jednak...

Gość u jubilera ktory skupowal
jakas leserka, wakacje byly, studia dopiero sie zaczynaja, mogla isc chociazby do mc donalda na kase. ale nie ona liczy na marną rencine

Gość minka minka..
a w wakacje nie moglas sobie dorobic?

Gość to juz taki syndrom
ciągniecia kasy od panstwa i nic nierobienie.

Gość japierdzieledebil
ja kiedyś chciałam komuś pomóc, ale leszcz nie chciał podać konta - ludzie sami sobie szkodzą No i jak tam autorko, masz odzew od kafeteriuszy?

Gość szora bora mama papa
Spójrz na maila bo jestem śpiący

Gość sogr4r
az mi sie serce kraja...tez mialam kiedys taka sytuacje...zawsze w zyciu mialam to czego potrzebowalam...az w koncu moja mama zachorowala i nie bylo wtedy nikogo kto moglby nam pomoc...a sytuacje mialysmy ientyczna albo i jeszcze gorsza bo nie mialysmy nic, skonczylam w innym kraju zarabiajac na siebie. wszystko sie jakos ulozy. wiesz co, znalazlam dzisiaj pieniadze i dziwnie sie z tym czuje, bo w koncu nei sa moje...samej mi sie nie przelewa ale wiem co czujesz i jesli przeslesz mi swojego paypala to wysle ci je...ty ich bardziej potrzebujesz

Gość ffffffffff
ja tez czekam na paypala..

Gość japierdzieledebil
No dokładnie, weź mi odpisz teraz, bo się rozmyślę :D

Gość kot13
jeśli pozbywasz się kasy na rzecz osoby której pomagasz, nie powinno być dla Ciebie ważne to, czy ta kasa pójdzie na chleb czy na wódkę. Moim zdaniem zła karma zawsze wraca a ja nie zbiednieję od pozbycia się paru groszy. To są TYLKO papierki.

Gość a gdzie pomoc spoleczna??
przecież przy takich 'dochodach' wsparcie się należy. dlaczego nie udasz się do MOPSu?

Gość do roboty moglas sie
wziąć, mialas 3 miesiące wakacji

Gość ffffffffff
wroce za pol godziny, moze autorka doczyta ze zrozumieniem do tego czasu:D

Gość a gdzie pomoc spoleczna??
tylko papierki, ale właśnie ten topik pokazuje, że bez nich nie da się żyć... więc nie wiem czy 'tylko'

Gość kochana jestem z tobą
Wiem co to za ból :(:(:( Uwierz ja ma 5 zł w portwelu do 7 pażdziernika, i mieszkam sama z córcią :( Dobrze że mieszkam na wiosce bo mogę brać na zapis w sklepie,ale tu tak ma co piąty.wiedza ze jestem lojalna i zawsze oddam na wypłate :( ale to jest takie cholernie trudne chcę dać dziecku co moge .Ale częściej jest tak że kupuje wszystko tylko pod nią co ona je bo ja nie musze niewiem jak długo dam rade :(:( Dobrze że dziś przyjechali rodzice ja im nic nie muwie ale przwieżli małej troszkę jedzenia i do obkładu na chlebek boże jakie to jest upakarzające :(: aż płakac się chce

Gość japierdzieledebil
DZIEWCZYNO !!!! CZY TAK DŁUGO PISZESZ TEN NUMER KONTA?

Gość ffffffffff
kochana jestem z toba, ty mi podaj tego paypala , autorka kasy nie chce, ja mam dziecko w drodze, i nie wyobrazam sobie aby czegos zabraklo mojej malej.. podaj maila,

Gość japierdzieledebil
autorka się zmyła... podejrzana sprawa

Gość kochana...
a Ty sobie jajek nie rób z tym pisaniem ala ułom : portwel, muwię, obkładek?? :D:D