Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historiia

mam tylko 20 zł do 15 pazdziernika

Polecane posty

Gość rada jak ta lala
w moim mieście nie ma dworca - w ościennym też nie, a w Katowicach są ale po 40 gr

Gość w sklepie real bulki sa juz za
20gr

Gość rada jak ta lala
ale żeby dojechac do reala musze kupic bilet za 3,50

Gość moja historiia
to nie jest prowokacja, nie mozna robic prowokacji w taki sposób to nie byłoby juz smieszne, ale przykre, nie mozna tak perfidnie kłamac. Naprawde gdybym miala skad wziasc pieniadze nie bylo by mnie tutaj dzisiaj , niestety sytuacja mnie do tego zmusiała. Dziękuję wszystkim za wszystko, odpisze wszystkim na maile. Bardzo dziękuje, naprawde wasz odzew na maila sprawił ze zapaliła sie nadzieja, ze jutro bedzie lepiej , dziękuje wszystkim

Gość kochana jestem z tobą
kasiulek1984_84@tlen.pl mój mail

Gość nie do wiary!!!
kochana jestem z tobą- daj mi nr konta- bardzo proszę, albo mail, ok?

Gość w sklepie real bulki sa juz za
a nie mozesz zrobic sobie spaceru?

Gość rada jak ta lala
pewnie, że mogę, jakieś 17-18 km :)

Gość i to wszystko
w kraju Tuska, a Polska miala byc druga Irlandia. :O:O:O gdzie jest ten cud??

Gość moja historiia
w tym kraju to jest coraz gorzej , coraz gorzej sie robi naprawde, ludzie jak znajda sie nagle w trudnej sytuacji to jak nie maja rodziny to sa zdani tylko na los:-( ktory bywa czesto okrutny:-(

Gość japierdzieledebil
nie mieszajcie w to polityki ... tusk kaczyński to jedno

Gość kjnfwej
skoro masz neta.umiesc ogloszenie ze bedziesz na godzny sprzatac..lupa polek tak robi jak w krajiu i za granivca...wiem ze ciezko ale trzeba dac tez cos z siebie czy..nie??

Gość karrrrinkamaja
no to do 15 pazdziernika chleb z wodą trzeba jesc!

Nigdy w ten sposób nie szukałam pomocy pomagali mi tylko rodzice :( nawet nie pomyślałam ze jednak ktoś może w jaki kolwiek sposób pomóc i to na kafeteri.Gdzie ludzie czasem potrafią jeszcze bardziej dopec i zgnieśc człowieka jak takiego małego robaczka

Gość karrrrinkamaja
o i kasza jęczmienna albo jakas mortadella tania albo chudz poprostu do baru mlecznego...

Gość i to wszystko
Kaczyński chociaż nie obiecywał cudu irlandzkiego :) więc to nie jedno. Autorko, póki jesteś zdrowa możesz wszystko. Nawet zdobyć pracę -> pieniądze. Powodzenia:)

Gość karrrrinkamaja
ostatnio widziaąłm jak jedna kobieta na targu sprzedawała mleko w worku takie ze sklepu...ale ludzie maja pomysły..

Gość japierdzieledebil
No to nam się dziś zrobił taki klimacik miły :)

Gość kjnfwej
co zganoic..ja napisalam jak sie nie am kasy to lepiej zarobic a nie zebrac...u nie tez bylo ze niem ialam doslownie na nic,....ale nikt mi nie dal...chodzilam po domach prasowlam sprztalam..nie siedzialam na kafe po 3h a szukalam dodatkowego intratnego zajecia.... moze nieladnie pisze jest mi ciebie zal...ale co w koncu zadna praca nie chanbi a za sprzatanie domku mozna 100 zeta za dzien lekko zgarnac!

Gość panna mloda z trzeciego lipca
A KOREPETYCJE to jak dla studentki to superpomysł... na pewno znajdziecie bułki po 20 groszy, ja mieszkam w Warszawie i w każdej budce z bułkami w każdej dziurze takie można spotkac.... nie gadajcie, że u Was nie ma, przecież Wawa jest droga!!!

Gość gdzie jest nemo ja sie pytam
narzekacie na ten kraj a pokazcie mi taki w ktorym nie ma biednych ludzi albo zebrakow :o tak jest na swiecie, jedni plawia sie w luksusach a inni maja 20 zł na 2 tygodnie, takie jest zycie. bezrobocie i bieda jest wszedzie, w anglii, irlandii, w usa, niemczech, tylko tam sie o tym nie trabi, w polsce nie jest wcale zle, tylko nam ciagle nic nie pasuje, ale co sie dziwic - przyklad idzie z gory, rzadzil PiS to PO szczekało ze wszystko robia zle, rzadzi PO to pis szczeka i tak w kolko. w tym kraju nigdy dobrze nie bedzie przez nasze malkontenctwo. autorko nie mam obecnie konta w necie, zeby Ci cokolwiek wyslac, ale jestem z Toba calym sercem, nie zal by mi bylo 50 zł by Ci wyslac, ale nie mam mozliwosci w tym momencie :( sciskam kciuki!

Moja dobra znajoma zawsze jak dostaje produkty z UE,zawsze jej sie troszkę nazbiera więc.Powiem ze makarony ,kasze i mleka płatki jeśli ktoś nie ma na nic to to jest ogromna pomoc i smaczne .

moja maa też dostaje tę pomoc z UE, każdy kto przyniósł legitkę, że jest emerytem to taką może otrzymac, a tego jest na prawdę dużo, rodzice mieszkają jeszcze z bratem i jego żoną i co miesiąc zostaje im tych kasz, makaronów, mąk, kakao, płatków...

Gość moja historiia
gdzie jest nemo ja sie pytam no własnie przykre to jest jak niewiem, cos Ci powiem, kiedys miałam praktyki w mopsie i chodziałam z ta babka po domach to była kobieta, która wychowywała dwojke małych dzieci i prowadziła stragan i starala sie o pomoc, nie przyznali jej bo przekroczyła o 5 zł, tak 5 zł :-( a widac bylo ze naprawde pozadna kobieta, czysto w domu i bardzo skromnie zyla i jej nie przyznali , no szok, zatkalo mnie wtedy jak niewiem, dlaczego ludzie ktorzy nie porzebuja to nie dostaja? Przede wszystkim dziekuje za mile słowa, dziekuje za odzew i ze nie zmieszałas mnie z błotem

Gość kafeterianka123456
może jakąś jednorazową zapomoge w gminie mozesz dostac.. pogadaj z kobietami z pomocy społecznej.. niektóre są miłe..a do caritasu jak pójdziesz to chyba dowód wystarczy.. u mnie jak widze kobiety, króte tam przychodzą to nie krew zalewa, paniusietakie, co im szkoda na żarcie, a na fryzjera to co miesiąc kase wydają.. taka jest prawda, biedny nie pójdzie bo się wstydzi a bogaty, byle się nachapać jeszcze więcej... załatw sobie stypendium socjalne , i nie wstydź się udzielać korków :) albo byc niańką :) powodzenia życzę :)

Gość moja historiia
kjnfwej , pewnie ze zadna praca nie chańbi, ja sie nie wsydze sprzatac, tez sprzatałam i szukam teraz , ogłaszam sie na gumtree, moze cos wpdanie, szukam cały czas To duzo zarabialas na tym sprzataniu, bo mi sie udalo najwiecej to dniowke 40 zl, a sprzatalam tak 4 - 5 godzin, a tak to najczesaciej 5 - góra 6 zł za h

z koreptycjami - ogłos sie w pobliskiej podstawówce, gumtree to rozwiązanie na dłuższe poszukiwania!!! sprzatanie - zapytaj znajomych!starszych, kobiety ktore znasz i wiesz, ze Ci zapłacą! niańka - rozwiazanie długofalowe, zarejestruj sie na niania.pl

Gość tstststststs
ja jestem z Poznania i potrzebuję kogoś do sprzątania, dam Ci 100 zł za dzień , parę godzin w tygodniu

Gość bo tak naprawdę
panno młoda -tyle że na dworzec nie opłaca mi się jechać bo więcej wydam na paliwo :(

Gość bo tak naprawdę
przeważnie kupuję kajzerki