Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurta

dziwne badanie na studia

Polecane posty

Gość kurta

Witam, mam pytanie. Byłam dziś na badaniu lekarskim poświadczającym moją możliwość podjęcia studiów na kierunku ekonomia. Lekarz to był starszy mężczyzna. Wypytał, osłuchał itp, a potem kazał się położyć na leżance, pomacał brzuch, i kazał rozpiąć spodnie i odsłonić pachwiny. Zaskoczyło mnie to, zsunęłam majtki do połowy, a on przejechał dłonią po moim wzgórku łonowym i palcem wskazującym przejechał z dołu do góry brzegiem rowka na środku...czy to normalne? czy któras z Was miała takie badanie? na ekonomię? Dziwnie się z tym czuję, czy którąś spotkało coś takiego? Czy on zachował się w porządku? proszę tylko o poważne odpowiedzi, piszę najzupełniej serio

Gość wyczysc i opchnij na allegro
w sensie że po piczce cię macał? nie no, brzuch musi zmacać i okolice podbrzusza, ale po psitce że paluchami pojeździł to nie wiem, nie powinien

Gość kurta
Tak, dotknął mojego wzgórka łonowego i brzegu rowka palcem... Czyli tak jak myslalam, to nie powinno tak byc?:(:(

Gość 52652g
bylo wczoraj podobne.. podnieca cie wymyslanie takich prowokacji? :o

oj tam, staruszek się młodą dupą podjarał, co jego to niech ma :D od tego nie zaciążysz ;)

Gość kurta
Nie wiem o co Ci chodzi, pytam się serio, mam z tym problem, caly czas o tym mysle

boże kurta założę się że jestes neurotyczką, ajak już facet na ciebie spojrzy i się uśmiechnie to ślub pewnie w myślach planujesz 🖐️

Gość kurta
To nie jest żadna prowokacja:( Pytam poważnie, potrzebuję pomocy w tej kwestii

dyrektore, widocznie twoja cipka nie była dla żadnego doktora taka podniecająca :classic_cool:

u mnie to tylko oświadczenie kazali napisać :D

jeśli to nie prowo to gratuluję ja bym nawet spodni nie rozpięła... a co dopiero dała się wymacać mu.... bosh co za baby :D

kicia kicia, ale standardem w badaniu jest obmacanie brzucha i podbrzusza, żeby wyczuć ew. zgrubienia czy coś, to jak sobie to wyobrażasz bez dotykania? :O