Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klejnotka 1

FILM NA TVN KRZYSZTOF WSTRZĄSAJĄCY !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jgfhfgfasfsdgdfhgf
bo każda władza i dobrobyt kiedyś się kończy.Aha przypominam że Krzysztofa porwali jego kumple.

Gość sdemakoma
Krzysztofa mi zal, normalnie jako czlowieka. Ale winnym jest jego ojciec tak naprawde. On myslal, ze jest nietyklany a w mafijne ukladziki sie pchal. I taki los zgotowal synkowi.

Gość Nie żał mi Olewnika

Gość seksowna kobietka
prawda jest taka uczciwych ludzi nie porywają psychologia społeczna traktuje tego typu wypowiedz jako pobozne zyczenie: jestem uczciwy wiec mnie nie porwa. prosty mechanizm obronny, ktory nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. to raz. dwa, ze nawet jesli ojciec był nieuczciwy, to co, prawdopodobienstwo porwania dziedziczy sie wg praw mendla? :classic_cool: trzy: ciesze sie, ze kafeterianie wiedza wiecej niz media, prokuratura i wszyscy eksperci razem wzieci :) znowu znacie prawde jako pierwsi: moje gratulacje :)

Dobrze napisane :) Zwykłych przeciętnych ludzi nikt nie porywa :) Dla mnie to chcieli po prostu od ojca wyciągnąć firmy i dlatego trzymali go tyle czasu. Ojciec nie chciał oddać to w końcu go zabili. A jaka była prawda .. kto to wie .. ?

Gość TEN film był żałosny
Skoro, był oparty, na faktach to powinni przedstawić wszystkie fakty,a nie zrobić z Olewników biedną rodzinę która padła ofiara porywaczy.Pominęli nieczyste interesy starego itp. Ten film był jedną wielką żenadą.

Gość nieczyste interesy, uklady z
policja, politykami, etc... tego sie nie pokazuje a siostrunia tez pewnie nie taka niewinna na jaka sie kreuje owszem, szkoda, ze zginal czlowiek i nameczyl sie przez tyle lat, ale...

Gość 5186453151
Żałosne, przecież to ojciec jest winny tego porwania

Gość a skąd niby wiecie że
młodego Olewnika torturowali bo tak było pokazane w filmie ?

Gość taka jest prawda że
uczciwych ludzi nie porywają

Najbardziej dziwne w tym wszystkim jest nadmierne zaangażowanie siostry pomimo, że ma męża, dzieci, swoją rodzine..

Gość tryghfdgsdfgssdf556
Z filmu na kilometr bije fałszem,a ta siostra, jest rzeczywiście podejrzana pewnie sama ma nie jedno na sumieniu

bo kocha brata i chce walczyć o jego zycie? to jest dla was podejrzane? :O jakby nie robila nic to by było normalne? ludzie ...te wasze teorie, wszystko i wszyscy podejrzani wy nie walczylibyscie o swojego męza, brata, siostrę ?

Gość ponawiam moje pytanie
Skąd wiecie że Olewnika torturowali? z filmu,może tak naprawdę nie było ale wy głupi ludzie z to wierzycie.

"prawda jest taka, że uczciwych ludzi nie porywają" nie wnikam już w historię przedstawioną w filmie, ale napisze ogolnie teoria prosto z dupy... równie dobrze mozna napisac, ze gwałcą tylko mlode i ladne dziewczyny w niektrórych z was to za grosz jakiegos ludzkiego współczucia a jesli chodzi o pierwsze, przytoczone przeze mnie zdanie, szybciej napisałabym, że biednych ludzi nie porywają, ale to tez mijaloby się z prawdą, bo nawet bezdomni gdzieś przepadają

Gość do ponawiam
pytanie nie masz racji!

Gość ponawaim pytanie
Pytam po raz trzeci skąd wiecie że Olewnika torturowali ? Bo tak było w filmie? Ty powyżej dlaczego twierdzisz że nie mam racji ?

Gość whhhhhg
no przecież znaleźli ciało!!!

Gość ponawaim pytanie
co to ma o rzeczy ?

Gość Żeby jego siostra
nie spóźniła się na pociąg i dała ten okup na czas to na pewno by go uratowali

Gość bnnnnngg45426
Moim zdaniem to uczciwych,porządnych i normalnych ludzi nie porywają , przecież wiadomo że normalnych ludzi się nie trzyma przez trzy lata w piwnicy i nie torturuje.

Gość do ponawiam pytanie
no z netu wiemy, sa relacje oprawcow ktorzy go trzymali w tej wiosce.

Gość bolkaa
a ja ogladalam z przerwami a tak chcialam ogladnac ale dziecko mi nie dalo.niewiecie gdzie mozna go sciagnac albo cos,gdzie jest dostepny?

Gość STARA RURA QQQQQQQ
POWIEM WAM TAK ...KTO Z WAS JEST JEST WINY , NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM ... WSZYSCY JESTESMY GRZESZNIKAMI ... NIE MA CO UKRYWAC ... JA UWAZAM , ZE NIKT ! NIKT NIE MA PRAWA TAK TRAKTOWAC DRUGIEGO CZLOWIEKA !!! MOGE ZROZUMIEC KRADZIERZ , POBICIE ..ALE KATOWANIE , MORDERSTWO JEST KARYGODNE !! NIECH ZŁOCZYNCY SIE SMARZA W PIEKLE !!!

Gość STARA RURA QQQQQQQ
NIECH IDOM DO PIEKŁA TAM JEST JURZ MOJ SLOWNIK ORTOGRAFICZNY!!! SKATOWAŁAM GO JAK MIALAM 9 LAT !!

Gość mnie też ta jedna siostra
wydaje się podejrzana na pewno ma coś na sumieniu,skoro tak starała się odnaleźć brata,widać mieli jakieś wspólne interesy.

Gość Podłaczm się do pytania
GDZIE TEN PIERDOLONY FILM JEST W INTERNECIE ????????????

Gość torturowanie kogoś kilka lat
miało to na celu by załatwić porachunki najwyraźniej z ojcem Krzysztofa. inaczej od razu zabiliby go, a nie narażaliby się że ktoś odkryje kryjówkę. Nie wierzę że ojciec Olewnika był czysty, miał lewe interesy na pewno. Oczywiscie to nie usprawiedliwia takiej śmierci, ale jest przestroga dla takich, którzy działają podobnie.