Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie problem w pracy

zazdrość koleżanki z pracy

Polecane posty

ta koleżanka to właściwe kierowniczka ale jesteśmy sobie na Ty - jest młodsza ode mnie, w tej firmie pracuje jeszcze jej chłopak z którym jak tylko przyszłam do pracy tutaj to złapałam naprawde dobry kontakt. Nic między nami nie ma!!!!!!! jesteśmy tylko kolegami, mamy podobne poczucie humoru, fajnie nam się gada i dużo czasu przegadaliśmy prześmialiśmy, pracuje na zmiany z jego dziewczyną (czyli ta moja kierowniczką ). Niestety ta koleżanka jest chorobliwie o niego zazdrosna i tak zakombinowała że nas ze sobą skłóciła, o pierdołę ale pewnie mu tak nagadała na mnie ze facet przestał się odzywać do mnie i olewa mnie. Jest mi naprawdę przykro a na koleżankę to jestem wściekła, głupia zazdrosna sucz. Zrobiła sie gęsta atmosfera, próbowałam z nim porozmawiać ale nie chce mnie słuchać, mówi ze zna juz wersję swojej laski wiec moja nie jest mu potrzebna. wszyscy mówią ze mam ich olac i pewnie tak zrobię ale strasznie jest mi przykro no i praca w takiej atmosferze do najlepszych nie należy. Z nią o tym rozmawiać nie mam zamiaru bo to tylko pogorszy sprawe. On nie chce mnie słuchać. Co robić? Mam naprawdę olac ich i udawać ze wszystko oki? Szkoda mi bo fajny kumpel a tak wszystko zepsuła głupia zazdrość. Najchętniej to bym się na niej zemściła tak incognito. Pizda.

mam nadzieję bo smutno mi że on teraz o mnie tak źle myśli :(

Gość dzien chlopaaaaaaaa
wlasnie dlatego ze o nim myslisz teraz, to ona was sklocila:)

szczególnie zazdrosne baby, zresztą to nie pierwsza akcja tej zazdrośnicy. O jej zazdrości tu legendy powstają, facet ma smycz długości jednego centymetra ale chyba mu pasuje skoro ciągle z nią jest.

Gość dzien chlopaaaaaaaa
musisz swojego chlopa pokazac, to sie odczepia od ciebie:)

traktuje go jak kolegę i tak myslę o tej sytuacji bo ja źle sie czuję jak ktoś się na mnie gniewa, przezywam takie rzeczy to wszystko a on był po prostu fajnym kumplem do pogadania nic więcej bo czy od razu musi chodzić o cos więcej ??? ja mam swoje życie on swoje ale w pracy nam sie fajnie razem pracowało do dzisiaj :(

Gość dzien chlopaaaaaaaa
oj tam nie martw sie, kto nie pilnuje chlopa, ten go nei ma

ale głupia jest nie? powiedzcie że głupia

Gość dzien chlopaaaaaaaa
boi sie o chlopaka, bo jak mowisz fajny, to ona zapewne wie, ale sie boi ze go ukradniesz tak glupia, lzej ci? ps.czekaj tylko ty sie zakochasz, to dopiero szopki bedziesz odstawiac

Gość takli sobie problem w pracy
a czy ja gdzieś napisałam że nie mam faceta? hmmm nie przypominam sobie dla twojej wiadomości mam męża i dziecko :P

Gość kfsdo nvcr
Jak masz męża i dziecko, to coś się tak uczepiła zajętego kumpla? Praca jest do pracowania a nie do pogaduszek z cudzym facetem. Wcale się Twojej koleżance nie dziwię, bo gdyby jakaś twierdziła, że z moim wspaniale spędza czas, bo mają podobne poczucie humoru i świetnie im ze sobą, to natychmiast powiedziałabym mu, że ona mi powiedziała, że mu śmierdzą nogi, albo, że jest tępy. To jej ma być fajnie ze swoim facetem, a nie Tobie. Masz swojego męża, to z nim sobie pogaduj. :)

następna zazdrosna sie znalazła kurwa żeby nie można było nawet gadać z facetem ja nie mogę a co on jest jej własnością???? wy to najchętniej byscie faceta uwiązały u budy współczuje wam bo ograniczone przez zazdrość jesteście podstawa związku to zaufanie a skoro tego brak to taki zwiazek jest gówno warty!!!!

Gość kfsdo nvcr
Tak bardzo rozpaczasz i taka się czujesz pokrzywdzona, tak Ci źle, i tak cierpisz, ze uważam, że koleżanka miała rację. A niby czemu ma tolerować to, że się w nim podkochujesz i próbujesz go oczarować? Lepiej to przerwać, zanim się w to nie wciągniesz za bardzo i nie zawrócisz jemu w głowie. Chociaż zresztą może to i tak za późno zrobiła, skoro Ty już czujesz się nieszczęśliwa. :O

Gość kfsdo nvcr
I lepiej nie żal się innym współpracownikom, bo przytakną Ci z grzeczności, a za plecami będą "swoje wiedzieć". Najlepiej udawaj, że Cię to nie rusza.