Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasgh

Mąż chce żebym na jesień kupiła sobie takie buty

Polecane posty

Jeżeli chce się chodzić w tego typu butach trzeba miec na to kasę,wszystkie podróbkli stylizowane na modne wyglądają tandetnie i tyle :D właśnie bo ty autorko nie będziesz zapierdalać w nich po polskich ulicach tylko po wybiegach :D co za myślenie tańczy ładny but to tańszy ładny but- buty nie są po to by nimi szpanować tylko po to by ładnie w nich wyglądać pierwsze buty bardzo seksi i tak trochę kurewskie- ale to chyba dobrze, prawda? pewnie dlatego podobają się mężowi :P nie wszystkie kobiety chcą latać w getrach i saszkach i chustach arafatkach i wyglądać jak 15 latki

Gość wiesz gdybyś
regres rozjebales mnie hahahah

Gość Ankaraa
Regres no jednak jest pewna drobna roznica jesli chodzi o te Twoje "wedkarskie"

Gość heheheheheheheh
Facet widząc kobiete w takich butach mysli o jednym.Jeżeli nie masz nic innego do zaproponowania i chcesz,zeby jakies przyglupy na mieście rozbieraly cie wzrokiem to polecam jak najbardziej-są dla ciebie jak znalazł:D

Gość Ankaraa
Przeciez autorka wyraznie mowi, ze mezowi sie podobaja, ludzie! co ja maja obchodzic inni na ulicy?

jest pewna drobna roznica jesli chodzi o te Twoje "wedkarskie" no tak te wędkarskie nie mają zamka :P

Gość heheheheheheheh
ike Kozaki za 80 zł nigdy nie będą wyglądać ładnie,są nieporządanie wykonane z byle jakich materiałów.Lepiej kupic tańszy ciuch i porządne buty niz odwrotnie.Nie trzeba chodzić po ulicach w czymś takim,zeby wygladać atrakcyjnie ,wierz mi:D

a o czym ma facet myśleć widząc kobietę ? całe życie po to kobiety się stroją i cudują by podobać się facetom poradźcie autorce żeby założyła gumiaki po dziadku albo glany- żeby udowodnić, że liczy się dla niej tylko intelekt:D skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość wiesz gdybyś
mówcie co chcecie ale te buty są dla odważnych jeśli nie interesuje cie opinia innych i głupie docinki na ulicy wzrok innych kobiet uśmiechy to buty sa stworzone dla ciebie

porządnie nie będą wyglądały kozaki za 20 zł z biedronki 80 zł to normalna cena dla szarych kobiecy mas oczywiście pomijam elitarny klub kafeterianek, które buty kupują za 800 :)

Gość oświec mnie w jakich butach
w jakich butach kobieta może wyglądać atrakcyjnie? Pewnie saszki

całe życie po to kobiety się stroją i cudują by podobać się facetom" + wzbudzać zazdrość wsród innych kobiet ;)

regres- też ja tam zazdroszczę kobietom chodzącym na wysokaśnych obcasach też bym chciała ale czuję się jak na szczudłach:P inaczej bez problemu sprawiłabym sobie "kurewskie" kozaki:)

swoja droga to jest ciekawe, bo w swiecie zwierzat to samce sie stroja, paraduja i cuduja by zachecic samice witaj w świecie ludzi, Zs:)

Gość vfvs
muszkieterki są fajne, ale mniej kurewskaonwygląda obcas - słupek, i bez dzetów

Gość Ankaraa
"no tak te wędkarskie nie mają zamka " no rzeczywiscie! jak moglam tego nie dostrzec...hmmm ale obcasy tez jakos bardzo sie skrocily i taki ksztalt inny

Gość szczerze?okej
chcialbym widziec moja dziewczyne w takich kozaczkach ale chyba w zaciszu domowym

Gość juz czyraki wyrosly
jak grzyby po deszczu

Ike - takich butów nie miałam i mieć nie będę. Nie podobają mi się.

Gość słodka godzino ed
ja nawet na nie nie patrze bo moja zona by czegos takiego nie wlozyla

nie wyobrażam sobie takich butów do sypialni chyba, że zamiast koszulki nocnej- futerko mi się pierwsze podobają i już :P

Okropne może nie. Ale nie bardzo mnie takie ruszają. Choć buty uwielbiam. :D