Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak kontroli nad slowami

brak kontroli

Polecane posty

Czesc wszystkim Nie wiem czy to forum nadaje sie do takiego problemy jaki porusze.. ale przydarzylo mi sie jakas godzine temu cos naprawde dziwnego.. Pogoda nie sprzyja mojemu dobremu samopoczuciu (bol glowy,pewnie wynika z niskiego cisnienia).. Ale w pewnym momencie nie moglam zapanowac nad swoimi slowami.. kiedy np. mowilam cos do dziecka,to jezyk mi sie platal.. ale w takim sensie,ze wymawialam zupelnie inne slowa niz chcialam.. poza tym slowa ,ktore nie istanieja.. zamiast mowic "odejdz od tv" , to mowilam "iddujesz dos dere.." , to taki glupi przyklad, ale zupenie nie panowalam nad tym co mowie przez jakies 3 minuty.. nie zebym sie jąkala, mowilam bez zacinania sie, tyle ,ze mowilam totalny belkot.. po paru minutach wszystko wrocilo do normy.. z tym,ze pooootwornie boli mnie glowa (wraz z oczami).. Tak sie zastanawiam czy to jakas taka byla anomalia psychiczna chwilowo.. co to moze oznaczac? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość lecz do neurologa
mozliwe, ze mialas lekki wylew krwi, nie lekcewaz tego

Gość tufu-tufu-tufu
być może zjadłaś za dużo bigosu, albo za dużo pijesz alkoholu...

Gość moja babcia ....
kiedyś coś podobnego miała, jak się okazało - lekki wylew. Przeszło jej to po kilku, czy kilkunastu minutach. Ale na Twoim miejscu poszłabym do neurologa, nawet prywatnie i kazała się przebadać.

Wylew krwi w wieku 26 lat? czy to mozliwe? cholera jasna troche sie zaniepokoilam,bo to bylo takie dziwne..

Ja miałam kiedyś coś podobnego tylko mi jeszcze zdrętwiało pół twarzy i prawa ręka.Mówiłam coś do mojej cioci tzn właściwie chciałam powiedzieć ale nic mi nie wychodziło a jak mi to przeszło to pojawił się straszny ból głowy który trwał chyba ze 4 godziny i tabletki żadne nie pomogły.Musisz się wybrać do lekarza być może to był słaby udar ale na pewno nie lekceważ tego.Pozdrawiam głowa do góry

W WIEKU 26 LAT BARDZO MOŻLIWE BYĆ MOŻE KTOŚ W TWOJEJ RODZINIE MIAŁ WYLEW LUB UDAR JA MIAŁAM ZALEDWIE 15 LAT JAK SIĘ TO MI ZDARZYŁO.NA PEWNO WIZYTA U NEUROLOGA A PÓŹNIEJ REZONANS MAGNETYCZNY ITP

Nic mi nie zdretwialo,ale powtwornie mi zimno, pomimo iz jestem cieplo ubrana i mam dziwne dreszcze.. boli mnie tak jakby jedna czesc glowy..cholera dzis sie juz nie wybiore do lekarza,bo nie mam z kim dziecka zostawic, a jutro sobota.. oby to nic powaznego.. poki co staram sie nie przejmowac.. a moze to jakis taki dziwny objaw nerwicy?

Gość migrenowiczka
To może byc migrena, typowe objawy. Doradzam wizytę u neurologa.

Gość moja babcia ....
Obojętnie co by to nie było, warto iść do lekarza i to skontrolować. W każdym wieku mozna dostać udaru, wylewu, czy innej choroby. Jak ktoś twierdzi inaczej - np. lekarz, to trzeba go zmienic.

Gość migrenowiczka
ZS - tym razem diagnoza nietrafna :-)

niedlugo bedzie mozna przeczytac na forum, ze lasce wlasnie odeszly wody plodowe i czy to poczatek porodu niedługo? widać, że nie wchodzisz na dział macierzyństwo

Gość smuttttno
NORMALNIE MNIE ROZJEBAŁAŚ HAHAHAHAHAHA ZAMIAST ODEJDZ OD TELEWIZORA ddujesz dos dere

Ja nie chcę cię martwić ale to raczej nie nerwica.Jeśli występuje takie coś jak problem z wysłowieniem się to zazwyczaj coś się dzieje poważniejszego.Koleżanka ostatnio robiła badania w tym kierunku i okazało się,że jej ojciec w wieku 35 lat miał udar i teraz u niej stwierdzili,że ma większe skłonności bo to rodzinne.Będą też serce badać ale musisz zgłosić się najpierw do lekarza rodzinnego po skierowanie

serio serio:) co gorsze potrafią pytać czy właśnie poroniły bo będąc w ciąży nagle krwawią i mają skurcze skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

"niedlugo bedzie mozna przeczytac na forum, ze lasce wlasnie odeszly wody plodowe i czy to poczatek porodu" kiedys w polsacie, film amerykański gosc: She's in labour lektor: ona jest w pracy (to taki test specjalnie dla Ciebie, big brains :-)

czyli idac tym tropem na erotycznym sa tematy - stwardnialy mi sutki, jest mi zimno czy sie podniecilam?

Gość ja taż miałam kiedyś coś podob
idz do neurologo, u mnie stwierdził chwilowe niedokrwienie mózgu

Gość hahahhahahaaaaaaaaaaaa
no przeciez autorce zapewne utkwil na dlugo w pamieci jeden z odcinkow dr house :)

...ale macie ubaw..heh..