Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra19...

pomocy nie wyrabiam już poradźcie

Polecane posty

Gość Zinnka
Jak wyobrazasz sobie swoje zycie? Czy naprawde chcesz zyc z facetem, ktorego sie po prostu boisz? Dlaczego w tak mlodym wieku z nim zamieszkalas? I co to znaczy, ze nie masz gdzie wracac? Odpowiedz sama sobie na te pytania. Bo mam wrazenie, ze szukasz - mimo wszystko - pretekstu, aby z nim byc. Kreci cie jego kasa, czy co? Wolisz zyc w strachu, ale z pelnym portfelem?

Gość Sandra19...
bardzo fajna rada a było by ci miło gdy po pierwszej próbie poznania znalazł by cie i połamał nos bo mi nie było wole nie ryzykowac

NO TO SIE KOCHAJCIE NIE MAM NIC WIECEJ DOPOWIEDZENIA TYLKO SZKODA ZE W TAK MŁODYM WIEKU JESTES JUZ OD PSYCHOLA UZALEZNINA!!!!!

Gość Zinnka
"kocham go studiuje zaocznie bo mu dzienne nie pasowały a ze sobą jesteśmy rok" O rany...czy ty w ogole masz jakies wlasne zdanie na jakis temat, czy robisz tylko, to, czego facet chce? Jak ci kaze skakac na jednej nodze przed domem, to tez bedziesz go sluchac? To twoje zycie, a nie jego, i to ty powinnas podejmowac decyzje, jak ono ma wygladac. Otrzasnij sie dziewczyno i zacznij myslec o sobie sama!

Gość Sandra19...
tylko gdzie po liceum mnie przyjmą pracowała kiedyś u niego w firmie ale stwierdził że się puszczam

Gość Sandra19...
gdańsk

NO TO SORY COS ZAWSZE ZNAJDZIESZ TOBIE JEST TAK WYGODNIE I LUBISZ BYC PONIZANA I CZUC SIE JAK SZMATA ZERO

Gość dojrzały meszyzna lat60
Sandrusia ja zaopiekuje sie tobą mam chate i kase to jak bedziesz ze mna?

Gość lllo
jesteś głupia cipa i tyle,niech cie tłucze i gwałci a Ty się ciesz. jak nie masz ochoty od niego odejść, to widocznie Ci to odpowiada. W życiu trzeba mieć jaja, a nie uzależniać sie od chłopa i marudzić na forach

No coz, nalezysz do tych kobiet, ktore dla kasy i wygodnego zycia bez pracy zawodowej zrobia wszystko.....dla mnie to zenujace. Ale to twoje zycie i twoja decyzja. Powinnas miec jednak swiadomosc, ze bedzie coraz gorzej, ze bedziesz bardziej sie bala, ze bedziesz obiektem agresji ze strony tego faceta i zlego traktowania. Az zal, ze taka mloda dziewczyna tak sobie marnuje zycie...

No coz, nalezysz do tych kobiet, ktore dla kasy i wygodnego zycia bez pracy zawodowej zrobia wszystko.....dla mnie to zenujace. Ale to twoje zycie i twoja decyzja. Powinnas miec jednak swiadomosc, ze bedzie coraz gorzej, ze bedziesz bardziej sie bala, ze bedziesz obiektem agresji ze strony tego faceta i zlego traktowania. Az zal, ze taka mloda dziewczyna tak sobie marnuje zycie...

Gość najfajniejsza lodzianka
kochaj go dalej !!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdzie nie odchodź pozwól,żeby CIe dalej katował tylko nie płacz za pare lat,że zmarnowałas sobie zycie