Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka cykulinka

Zostałam zgwałcona przez mojego kolegę

Polecane posty

Gość Paulinka cykulinka

Otóż spotykałam się przez kilka miesięcy z bardzo fajnym chłopakiem. Niestety znudził mi się i postanowiłam o nim zapomnieć, skasowałam jego numer telefonu. Dzwonił do mnie i prosił żebyśmy się spotkali, a ja mu odmawiałam. No i niestety kilka dni temu gdy wracałam ze szkoły on spotkał mnie i zaczął na mnie krzyczeć i mnie wyzywać, że co ja sobie myślę, że jestem kurwa i szmata, i zaciągnął mnie do jakiejś śmierdzącej piwnicy i tam zaczął bić i kazał mi wziąć do ust jego penisa. Nie chciałam, ale on mnie zmuszał i groził większym pobiciem. Zrobiłam mu to. To było straszne :( Na koniec on spuścił mi się na twarz i jeszcze mnie kilka razy uderzył... czułam się okropnie. Nie miałam czym się wytrzeć, więc wytarłam się w swoją kurtkę. Wróciłam do domu, ale o niczym nie powiedziałam rodzicom. Nie wiem co mam robić. W sumie, to żałuję, że go olałam. Fajny był z niego chłopak.

Gość alik osa
0/10 długo to wymyślalaś ? ohyda :O 🖐️

Gość Paulinka cykulinka
Mam 19 lat i nie zmyślam. Czuję się potwornie i nie wiem co mam robić, a wy się ze mnie śmiejecie!! Nie jesteście ludźmi!!! Chodzi o to, że on nie rozumiał, że ja już nic do niego nie czuje, a on mimo wszystko wymusił na mnie to czego JA nie chciałam!!!

Gość cOOle i7-980x ee
motzne trende🖐️;):classic_cool:

Gość zabić to za mało
Chory umysł masz dziecko Naprawdę kiedyś zostałam zgwałcona i nie życzę tego nikomu. :( Nawet takim kretynkom jak ty.

No rzeczywiście FAJNY kolega "był" zobaczyłas jego oblicze jaki fajny Jesli to jaja to kobitko lepiej kasuj swoj wpis, ostatni byl taki przypadek ze laska na onecie zmyslila ze zostala zgwalcona i prosila o pomoc,bala sie isc na policje i powiedziec komus,zwiazku z tym jakis anonimowy urzytkownik zglosil na policje tamten post, namierzyli wtedy IP , zapukali do rzwi dziewczyny, a tu wyszlko na jaw ze 11 latka wszystko pozmyslala, rodzice zaplacili 500 zl mandatu za interwencje polichji bezpodstawnie, i dziecik mial przerabane na maxa Nie rob jajow z tego,a jesli to nie jaja to ktos moze anonimowy postąpic podobnie z tobą

No rzeczywiście FAJNY kolega "był" zobaczyłas jego oblicze jaki fajny Jesli to jaja to kobitko lepiej kasuj swoj wpis, ostatni byl taki przypadek ze laska na onecie zmyslila ze zostala zgwalcona i prosila o pomoc,bala sie isc na policje i powiedziec komus,zwiazku z tym jakis anonimowy urzytkownik zglosil na policje tamten post, namierzyli wtedy IP , zapukali do rzwi dziewczyny, a tu wyszlko na jaw ze 11 latka wszystko pozmyslala, rodzice zaplacili 500 zl mandatu za interwencje polichji bezpodstawnie, i dziecik mial przerabane na maxa Nie rob jajow z tego,a jesli to nie jaja to ktos moze anonimowy postąpic podobnie z tobą

Gość Paulinka cykulinka
No bo to nie było wbrew prawu, poczytajcie sobie np. o czyms takim jak gwałt małżeński. W świetle prawa nie ejst to przestępstwo, bo byliośmy razem, ale on wymusił na mnie sex, co innego z obca dziewczyną. PS. Jem kupę :classic_cool: A ty Coole na co czekasz? Dawaj podszywy! Ech, kafeteryjna społenczość nie daje się na nic nabrać :O PS.2 SWDR!!!!!

Gość Paulinka cykulinka
Yem coupę :classic_cool:

Gość cOOle prawdziwy
jaka to kurtka? mysle ze mozna ja jeszcze uratowac 🖐️;):classic_cool:

Gość ta co ma IQ =10
słabe 0/10 bylas zgwalcona a twoj najwiekszy problem to jego penis i kurtka.... haha :D

Gość Stanisława z Wrocławia
Ja mam tak z mężem - jak go zdenerwuję to ściąga majty i chłoszcze mnie ptakiem po twarzy co jest dość bolesne i mam już od tego siniaki pod oczyma :(

Gość piłam melissę
teraz znajdz geja..z duzym penisem.. i popros by to samo zrobił koledze..w gebe mu..i niech mu do gardła włozy i w tyłek..odehce mu sie gwałtów..bo POCZUJE co to znaczy gwałt..a tak? jak siedzi w celi 2 miesiace..to on nie wie JAKA TO KRZYWDA.

Gość piłam melissę
TAK POWINNNNI ROBIC Z GWAŁCICIELAMI.. JAK POBIŁ KOGOS..I JEMU WLAC..NIECH WIE JAK TO BOLI.

Gość piłam melissę
KODEKS HAMURABIEGO NIE BYŁ ZŁY..DLA TYCH CO POBIJĄ KOGOŚ LUB ZGWAŁCĄ.. BO CO DO KRADZIEŻY BYŁ ZA OSTRY.