Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmsshntrah

erotyczna ankieta dla kobiet:

Polecane posty

1. oczywiscie 2. z 4 3. na jeźdźca 4. nie 5. nie wiem, nie sypam z miarą 6. oczywiscie 7. zależy od nastroju 8. pewnie 9.gdy partner bawi sie moim biustem 10. jęcze, gadam, krzycze...

Gość ... Pink
1-robiłaś loda? Tak. 2-z iloma uprawiałaś sex? Z kilkunastoma, zależy co brać pod uwagę. 3-ulubiona pozycja Od tylu. 4-czy kiedykolwiek miałaś kobiecy wytrysk? Nie. 5-z jakiej wielkości penisem było ci najlepiej? (tak około w cm) Długośc jest mniej istotna, lubię kiedy ma dużą glowke. 6-miałaś robioną minetkę? Tak. 7-wolisz minetkę czy sex? Seks. 8-czy twój partner miał kiedyś mega wytrysk spermy? A skąd mam wiedzieć? Przecież jak kończyli we mnie to nie widziałam, do prezerwatyw nie zaaglądam, w gardle miarki nie mam. Poza tym ile to będzie "mega" w mililitrach? 9-co najbardziej lubisz w seksie? Moment kiedy padam zmęczona na poduszke i z westchnieniem mowie "to było to..." 10-czy jęczysz podczas seksu? Chyba normalne. Jakby tobie pakowal ktoś kilkanaście centymetrów w głąb ciała też byś jeczal :P

Gość whatever234
1-tak 2-1 3-na jeźdźca 4-nie 5-17cm 6-tak 7-seks 8-nie wiem co znaczy ''mega'' 9-bliskosc 10-bardzo