Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamsi

Koszmar minionej randki

Polecane posty

Gość Kamsi

Jestem bardzo zirytowana zachowaniem mojego chłopaka. Zaplanowaliśmy na dzisiaj nasze spotkanie.Przygotowałam mu prezent na dzień chłopaka, zrobiłam jego ulubione ciasto. Starałam się a on to wszystko zlał. Momentami zachowywał się jak świnia.....mialam ochotę na sex ,ale on tak odwrócił kota ogonem,że jedynie tylko on doszedł a ja pozostałam ze swoimi potrzebami.Niby się cieszył z prezentu,ale poruszał trudne tematy i jeśli ja mu odpowiadałam na jego pytania czy wątpliwości jak mi odpowiedział kontrargumentem to zaczęłam żałować że dałam się wplątać w tą dysskusję. Więcej uczuć okazywał swojej psinie niż mi...był milszy dla swojego psa momentami. W pewnych momentach jak mi dogadał to wolałam iść na fajkę niż z nim dyskutować.Na koniec włączył film...szkoda tylko,że nikogo z nas nie zainteresował. Usnął przy niom...aż szkoda mi było go budzić....więc wróciłam do domu. Czy ja przesadzam ze swoimi wymaganiami wobec niego?! Czy za bardzo się tym przejmuję? Może powinnam bardziej podejść do tego na luzie? Co o tym sądzicie?

A moze niektórzy faceci nie toleruja takich swiat?pytalas go o to? a moze sie juz toba znudzil? Dobra rada:nie mamkuj mu.

Gość Kamsi
Pytałam go wcześniej czy obchodzi i powiedział,że tak. Więc w tej kwestii nie widzę problemu...

Gość criskros
słuchaj ma cię już dośc.. niewiem czemu zadajesz sie z takim burakiem mysle że chce juz skończyć ten związek i szuka byle pretekstu.. związki w których tylko jedna osoba daje cos od siebie sie nie sprawdzają na dłuższa mete- marnujesz z nim tylko czas ..chyba że lubisz byc traktowanan jak powietrze niewiem