Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konto_bez_kantów

Nie lubię wesel

Polecane posty

Gość konto_bez_kantów

Dzisiaj idę na wesele. Bez entuzjazmu. Czy ktoś też tak ma, że nie lubi wesel? Niestety tak się złozyło, że idę w towarzystwie, którego nie lubię. Sztuczna gadka-szmatka, kreowanie się na kogoś, kim się nie jest, nieustanna ocena, analiza, co kto powiedział, jak się ubrał itp. Argument, że na pewno będą inni fajni ludzie odpada-jestem nieśmiała, co utrudnia sprawę, poza tym nie lubię rozmów o pogodzie. Kto jeszcze nie przepada za weselami?

Gość gnhtnhnh
nie lubie i nie chodze:) nie lubie sie bawic do takiej muzyki,preferuje house, poza tym nie umiem i nie libie bawic sie ze starymi ludzmi,nakladac jakichs kiecek...wole isc na dyskoteke:) aha i nie jestem nastolatką;) od dawna;)

Gość skosze was
nienawidze :] kiedys majac do wyboru pojscie na wesele i dyskoteke, wybralam to drugie

Gość a ja uwielbiam wesela:)
ale niestety żadne mi się nie trafia:(

ja tez nie lubię...jak mnie ktoś zaprasza to po prostu odmawiam...nie będę się męczyć...w czerwcu kuzyn brał ślub i też nie poszłam....powiedziałam,żeby zaprosił sobie kogoś innego na nasze miejsce (moje i męża)

Gość konto_bez_kantów
To jest nas więcej :-) mam podobnie. Męczy mnie muzyka weselna, te zabawy oczepinowe, strojenie się na bóstwo. Na co dzień jestem skromną dziewczyną, wyciszoną, nie lubię takich spędów. Ale jak jest fajna muza, klimat i ludzie, z którymi dobrze się czuję, to bywam duszą towarzystwa. A tu?... Chętnie bym zrezygnowała z zaproszenia, ale mąż się uparł na to wesele. A ja wolałabym, żeby mi się trafiały, ale takie, na których są ludzie, których lubię, a nie wścibsy lub przy których muszę uważać na każde słowo i gest (doświadczenia z poprzednich imprez w tym towarzystwie).

Gość numeros bajaderos
też nie znoszę wesel;)