Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjgdg

Coś dla maluszków, zapraszam...

Polecane posty

Gość znowu tyyyyyy......
nic nie zeszlo co? :D

Gość do znowu tyyyy
własnie zeszło mi dużo rzeczy bo sprzedaję rzeczy uzywane z 3-5 razy a nie jakies szmaty. Ale jak widać Ty nadal zazdrościsz:)

Gość do mama_agatki
poza allegro nie sprzedaję, a do kosztów wysyłki dolicza się jeszcze inne rzeczy nie tylko znaczki- prosze poczytać przepisy dotyczące aukcji allegro.

opinia na twój temat: Zakupione buty otrzymałam wręcz brudne- towar nie odpowiada temu jaki był na zdjęciu.Zdaję sobie sprawę,że kupowałam towar już używany- ale oczyśćić z błota można było przed wysłaniem do klienta. Niestety nie polecam :-o

regulamin regulaminem ale za 10 zł to chyba papieru ani koperty się nie kupuje, taki mały sweterek to polecony kosztuje ok 4 zł, koperta 1 zł, a reszta z nieba?

Gość cieeekaaaweee
Taaak? A co dolicza sie jeszcze do KOSZTOW przesylki? Wlasny zarobek? :D Nieuczciwa jestes i tyle. A ciuchy lumpiarskie :P

też jestem ciekawa co trezba doliczyć, wysyłałam już wiele ubrań pocztą i nawet skrzynka z butami za 11 zł poszła:> paczką, a mała koperta? No więc autorko czekamy co się zbiera na te 10 zł:>

Gość zazdorsne jesteście i tyle
przeciez niek wam nie karze kupowac u tego użytkownika. Do autorki: rzeczy masz ładne i widać że ze sklepów.

Gość zzadanuma
No jasne ze nikt nie musi u niej kupowac. ALe ciekawe mozemy byc co dolicza sie dodatkowo do kostow przesylki. Zawsze myslalam, ze to koszt przesylki - opakowanie plus wysylka a okazuje sie ze sa jakies dodatkowe koszty. Wiec mam prawo wiedziec :P

Nikt nam nie każe kupować, dlatego nie dyskutujemy z ceną za ubranko, ale za wysyłkę. Pani sama odsyła do regulaminu, a wyliczyć za co 10 zł trzeba zapłacić nie chce. Jak nic z 5 zł zostanie w kieszeni, no a wliczanie tego w koszt wysyłki jest po prostu nieuczciwe. Co innego wysyłka czegoś szklanego nie wiem, dużego, co trzeba zabezpieczyć, potrzebna jest folia, taśma a tak?

Gość taka_sobie_mała_mi
Tak przeczytałam sobie waszą dyskusję i uważam że ludzie nie mają co robić tylko ciągle narzekaja. Skoro licytuję coś na allegro to widze cenę i przesyłkę i albo mi to odpowiada i kupuję albo nie. Kiedyś byłam pracownikiem allegro i wiem że ludzie mogą ustalić sobie koszty jakie chcą i nic do tego osobie która to kupuje. A odpowiadając na pytanie za autora topiku to oprócz opakowania i wysyłki do kosztów wlicza się koszt posienionych kosztów wzwiązku z wystawieniem przedmiotu, prowizją, czasem na pakowanie i dostarczenie na pocztę. To też są koszty które każdy uzytkownik może wnieść ale nie każdy o tym wie, bo nie kazdy orientuje się w przepisach dotyczących aukcji i to nie tylko allegro ale wszystkich. Tak więc drogie panie trochę spokojniej do wszystkiego podejdźmy zanim wyzwiemy kogoś od oszustów