Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.a.o.l.a.

Potzrebuje kilku tabletek DUPHASTONU, czy jest ktoś z Krakowa? PiLnE!

Polecane posty

Gość p.a.o.l.a.

Pomóżcie.

leczysz sie na własna rękę że ci kilka potrzeba ? idz do lekarza po rp niech wypisze ci 10 tabl ( to pół opakowania )

Gość p.a.o.l.a.
Nie kochanie tylko mi brakło dzisiaj a nie mam możliwości wykupić wcześniej jak w poniedziałek. Mogę pokazać wypis ze szpitala. Mówię serio. A recepte mam, ale moge kupic je dopiero po niedzieli.

Gość oooooooooooki%
Ja Cię rozumiem, czasem tak bywa, ale ja Ci niestety nie pomogę, bo sama ich już nie mam :(

Gość a dlaczego nie możesz
kupic? apteki nie masz?

Gość p.a.o.l.a.
Kurde, czasem tak bywa, że sie czeka na wypłate wiesz... a to nie sa tanie leki... pomyslalam, ze moze ktos ma kilka niepotrzebnych, a mi sie przydadza. Zdarzaja sie tacy ktorzy to rozumią.

Gość Tańsza jest luteina
a ma takie samo działanie. Pójdziesz do apteki zaplacisz parę złotych i nie musisz z siebie żebraka robić.

Gość p.a.o.l.a.
nie żebram, wzięłam to za opcje, jaknie no to trudno, psluteina to nie to samo, duphaston jest o wiele mocniejszy-lepszy.i tojego przepisal mi lekarz, a Tobie jak nigdy nie braklo na chleb to sie ciesz! pozdrawiam.

Gość herbata_malinowa
Nie wydaje mi sie,ze to naciagnie, przeciez na litosc Boska ona nie prosi o pieniadze tylko 4 tabletki. Tak trudno to zrozumiec? Mysle,ze i tak ma na tyle odwagi zeby napisac i oczywiscie narazic sie na niepochlebne komentarze. Jak jest ktos z Krakowa to niech jej pomoze. Ja niestety mieszkam duzo dalej.

Gość herbata_malinowa
a moze zapytaj w aptece czy dadza Ci na "kreske". Powiesz jaka jest sytuacja, zostaw nie wiem dowod osobisty do poniedzialku,ratuj dzidziunia.

Gość p.a.o.l.a.
Dziękuje kochana. Mało tu ludzi, którzy zrozumią. Nie chce nikogo naciągać. i nie robie sobie z tego żartow. Przykro mi jesli ktoś tak uważa, wiem że jest duzo dziewczyn ktore maja niezużyte tabletki. ale widocznie wiekszosc osob uwaza, ze zwykła mała prośba o przysługe to juz naciąganie :( a może ktoś mi chociaż powie czy nic sie nie stanie jak przez 2 dni nie wezme leku???

Gość gwiazdeczka46
Bardzo niebezpieczne jest nagłe odstawienie Duphastonu, to grozi poronieniem, więc jak nie możesz zdobyć tutaj tych tabletek to pożycz kasę i konieczne kup.

mi brakło na 3 dni, i lekarz pow , że nic się nie dzieje, przepisał kolejne opakowanie i już. nie strasz dziewczyny. mnie mój lekarz upewniał, że wszystko ok, i nie plamiłam przez ten czas kiedy go nie brałam.