Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka 5858

Jak się od tego uwolnić ?????

Polecane posty

Gość Amelka 5858

Nie krytykujcie związałam się z starszym facetem dla kasy to był mój błąd byłam z nim jakieś 8 miesięcy i postanowiłam to zakończyć ale nie mogę on zachowuje się jak świr nie pozwala mi odejść grozi że powie nie tylko rodzicom że będę miała taką opinię że nigdy nie znajdę już pracy boję się go i muszę się na dodatek z nim spotykać jezu jak się z tego wyplątać pomóżcie

Gość Widzisz, widocznie ten facet,
ktory est bogaty traktuje Cie jako swoja wlasnosc i moze miec ogromne mozliwosci zeby Ci zszargac opinie. Nie wiesz w jakich kregach taki typ sie moze obracac.

Gość Amelka 5858
właśnie dlatego się boje to miał być czysty zysk a przerodził się w horror nie wiem co robić

Gość Widzisz, widocznie ten facet,
Niektore interesy bywaja ryzykowne.

Gość Amelka 5858
ryzykowne to nie ryzyko ten koleś mnie po prostu prześladuje

Gość SuperLaska25latka
wybacz autorko ale sama się w to wplatałaś trzeba było nie bawić się w lolitkę - bo lilitko źle kończą :P

Gość Amelka 5858
mówiłam że to miał być czysty zysk to nie miało być na dłużej niż kilka miesięcy

Gość tym razem bez nicku
Jak koles jest ustawiony, to ani sadem, ani policja, ani prosba, ani grosba go nie pokonasz. Chcialas byc cwana i myslalas ze goscia oskubiesz z kasy, ale koles okazal sie grubszym cwaniakiem od ciebie- coz, tak to bywa jak naiwna idiotka chce zdobyc swiat. Zero pomocy w takiej sytuacji, bo nic ci raczej nie pomoze przeciw kolesiowi- co bys nie chciala zrobic, to musisz powiedziec, dlaczego cie przesladuje a wtedy przegralas :) dobrze ci tak :)

Gość Amelka 5858
wcale nie chciałam go z kasy oskubać sam mi ją dawał i tylko nie rozumiem do czego ja mu jestem tak potrzebna takich jak ja jest na pęczki

Gość ciekawska miotła
A myślisz, że każdy lubi rozdawać kasę na prawo i lewo? Byłaś towarem i tak facet cię traktuje.

Gość evervveve
Nic teraz juz nie poradzisz. Znam ten typ ludzi. Znam jednego bogatego kolesia, zawsze stawia na swoim

Gość jedyne wyjście to wyjazd

Gość Amelka 5858
ale ja z nim nie chce być po prostu nie mogę na niego patrzyć ten koleś doprowadza mnie do szału i ciągle kontroluje

Gość bdqhdohqu
proponuję zaplanowaną ucieczkę do innego miasta lub nawet zagranicę

Gość Amelka 5858
no właśnie nie mogę powiedziałam że wyjadę to on powiedział że i tak mnie znajdzie nie wiem dlaczego się tak uczepił

Gość ciekawska miotła
Zacznij mu dawać za darmo i udawaj zakochaną. Dobrze, gdybyś wspomniała o ślubie. Sam ucieknie :D

Gość 15 lat to chyba mocno
czy on ma twoje zdjecia nago albo nagrane rozmowy?

Gość Amelka 5858
zdjęcia nago nie wiem czy ma może i robił ale nie jestem pewna a co do rozmów to już zupełnie nie wiem a o ślubie nie wspomnę bo jeszcze ze chce i co

Gość to po co mu mówisz ze
wyjedziesz? udawaj ze jest ok, nikomu o tym nie mów, spakuj najważniejsze rzeczy i wsiadaj w samolot

Gość Amelka 5858
a moi rodzice przecież wtedy to dopiero im nagada nawet nie chce sobie tego wyobrazić to była by katastrofa w ogóle a jak bym chciała kiedyś wrócić to nigdzie pracy nie znajdę itp

Gość ciekawska miotła
Ślubu nie zechce. Bo kto żeni się z prostytutką?

a gdybys tak to rozegrala: rozmawialam ze znajomym kolega policjantem o tym jak przymuszales mnie do seksu, szkoliles w arkanach seksu ,bo pod grozba chciales mnie szkolic i na mnie zarabiac. Mialam byc panienka do zarabiania. O ile prostytucja jest niekaralna w Polsce j,uz streczycielstwo tak. Moze go to wystraszy :-P

Gość Amelka 5858
nie jestem prostytutką to był jednorazowy związek

tym lepiej dla Ciebie a jego mozna wystraszyc konsekwencjami :-P

Gość ciekawska miotła
Jak zwał, tak zwał. Dawałaś seks za kasę, to domena prostytutek.

Gość Amelka 5858
a ja wiem on się policji nie boi już mu tym groziłam ale może wątpię żeby się wystraszył

posluchaj , normalnie powiedz mu, ze zglaszasz wniosek na policje o nekanie, zastraszanie . Nie udawaj zastraszonej myszki, pwiedz, ze masz w dupie , ze sie wyda to. Wazniejsze jest dla Ciebie zdrowie psychiczne nizjakas opinia. Skoro chce wojny, nie chce ugody to nie pozostawia i wyboru. Musisz Ty wziacad im przewage. A docinkami sie nie przejmuj. Trudno, blad kazdy moze popelnic, wazne , by go nie powtorzyc.

Gość Amelka 5858
jezu nie mogę a moja szkoła studiuje ale byłby wstyd rodzice to już w ogóle nie wiesz co to nie jest dobry pomysł chyba jestem skazana na niego do końca życia

Gość po co jej dajecie rady
przecież ona woli mu dawaćd upy za kase do końca życia i być na jego zawołąnie, niż mieliby sie rodzice dowiedzieć jaka z niej porządna córka, normalna dziewczyna która by uważała ze to był jednorazowy związek już dawno by soie poradziła z takim typem, oczywiście konsekwencją jest to że sie wyda, ale co to za różnica, przecież i tak kiedyś śię wyda