Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi sie zrobilo

Synek wygonil mnie z pokoju, poryczalam sie...

Polecane posty

Gość ja cię rozumiem
Moja też nie kocha, a za 3 minuty już wisi nam na szyi i kocha a jak pytam dlaczego nas nie kocha to mówi że to ie o nas jej chodziło tylko o te jej lalki i pluszaki co ją tak budzą w nocy. I taka rozmowa.

Gość OJEZUKOCHANY
ooo boże jaka ty rozczulona, przestań sie zachowywać jak jakaś wariatka, dzieciak sie drze to nie odzywaj sie dzisiaj do niego, trzeba uczyć gnojka. jak bedziesz goglaskać po głowie to takim chamem bedzie dalej.

Gość gfeshefgjh
TO TY JESTES MATKA I TO TY USTANAWIASZ REGULY W TYM DOMU. a ja widze ze dzieciak jak mu teraz pokazesz swoja slabosc bedzie to wykorzystywal i nie zdziw sie jak kiedys bedziesz musiala spakowac sie i wyjsc z wlasnego domu....

Gość iufry
Najbardziej skandaliczne zachowanie zaprezentowałaś własnie Ty bo zamiast przykucnąć koło dziecka i wytłumaczyć mu że takim tonem się nie mówi i że tylko coś tatusiowi przeczytasz i nie bedziesz przeszkadzać im w zabawie to się obraziłaś i wyszłaś nabarmuszona i to jeszcze z myślami -jak będzie starszy to zostawie go w chuj i będę miała spokój. I jeśli autentycznie coś takiego się powtórzy to pewnie tak zrobisz, porzucisz rodzinę z powodu jakiegoś duperelu. Jestes strasznie niedojrzała i jeszcze winę póbujesz zwalić na męża. A gdyby męża nie było to kto by był winny? Zapewne meble i ta przelatująca mucha nad tobą - bo na pewno nie ty, czyż nie? Dorośnij kobietę i tak jak napisali pozostali - idź odwiedź jakiegoś specjalistę bo coś ci się w tej główce dobrze poprzewracało.