Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy wiatrak

nie zabrał mnie

Polecane posty

Gość kolorowy wiatrak

Jestem ze swoim chłopakiem już ponad pół roku jednak z mojej jak i jego strony wszystko wyglada inaczej. Dzieli nas duża róźnica wieku (6 lat) i moja rodzina z początku tego nie akceptowała. Musieliśmy się wiele postarać , pokazać że jesteśmy dojrzali i nie chodzi nam tylko o jedno aby nam zaufali i pozwolili się spotykać choć i tak tylko 2 albo 3 razy w tyogdniu. Natomiast jego rodzina nie wie raczej nic. Co prawda wiedzą że jest ktoś taki jak ja, bla bla bla - byłam u niego w domu poczas obecności babci i ojca jednak nie zostałam jeszcze przedstawiona. Nie znam nikogo, prócz jego kuzynostwa ale przyznać się też nie mogę do tego że z nim jestem ;/ Osttatnio była okazja , gdyż został zaproszony na uroczytośc do swojej rodziny wraz z osobą towarzyszącą. Jako ze moja rodzina jest bardzo katolicka nie za bardzo chciała słyszeć o moich wieczorno nocnym wyjściu., Jednk po namowie pozwolili że wyjde jedyni jak przyjdzie do domu i ustali powót mojej godziny oraz to że przyjedzie po mnie i odwiezie mnie do domu. WIecie co on zrobił? Nie przyszedł bo stwierdził że się boi znowu tych rozmów. I teraz moje pytanie. . CZY WG WAS TO WSZYTSKO SPOWODOWANE JEST TYM ŻE ON NIE WIĄŻE ZE MNĄ SZCZERYCH INTENCJI. ŻE NIE CHCE KOMPROMITACJI PRZED RODZINĄ ZE ZWIĄZAŁ SIĘ Z O TYLE MŁODSZĄ DZIEWCZYNĄ? nie wiem co o tym sądzić, szczególnie że to wyjscie było dla mnie ważne i cieszyłam się z niego :) Kochamy się, przynajmniej ja zakochałam się po uszy i chciałabym wiązać swoje życie z nim już na zawsze. Nie musicie odpisywać na moje pytanie :P porpostu musiałam się gdzieś wyżalić..

Gość kolorowy wiatrak
13 lat fakt faktem nie mam , ale 17 prawie 18:) Dla mojej rodziny to był.."szook" i chyba dlatego tą różnicę wieku zaczęłam tak odbierać Dla niektórych mogę się wydawać te"problemy " ( bo to chyba nie problemy ale takie małe zmartwienia) bardzo dziecinne, ale nie poradzę że tak mi na nim zależy i takie jest to dla mnie ważne

Gość no przestann
moi znajomi 5 lat maja roznicy i nkogo to nie dziwi

Gość juzztaakajestem
rucha inna

nie za bardzo rozumiem czemu rodzice tak ci dyktują CO MASZ ROBIĆ !!!! próbują na sile sterować myśleć za ciebie ? a ty sie dajesz ja w twoim wieku jezdziłam na wakacje z chłopakiem i nikogo to nie dziwiło

Gość fgnfgxnx
skoro ejst na utrzymaniu rodzicow to chyba rodzice dyktuja warunki zycia w ich domu nie? czy moze wysjc i o ktorej wrocic? i czy chca przyjmowac gosci w swoim domu?

Gość kolorowy wiatrak
Okej, mówisz że coś przejściowego. Tylko czy przejściowy może być związek pół roczny + to że przez prawie 6 miesięcy przed związkiem byliśmy dobrymi znajomymi? Nie pojmuje facetów jeżeli tak jest :)

Gość kolorowy wiatrak
Hmm można to tak ująć choć nie do końca. Moja rodzina go zna, pojawiamy się wspólnie na różnych uroczytościach. Znam osoby z jego paczki, on niektóre z mojej też.Jedna jego rodzina to dla mnie coś dalekiego. Nikt tam o nas nie wie, chociaż utrzymuje dobry kontakt z jego kuzynostwem bo mieszkamy w małym mieście ...ehh. Mały mętlik mi się w głowie od tego wsztyskiego zrobił. Może nie potrzebnie szukam problemu w niczym? :)

Gość fgdfgf
pol roku to nie tak dlugo. Normalny facet by nie ukrywal faktu bycia z Toba w zwiazku, 6 lat to niewielka roznica.

Gość kolorowy wiatrak
Teraz to już na prawdę nie wiem...większość z was twierdzi że nie traktuje mnie poważnie. a ja się zakochałam i chciałam z nim spędzić reszte swojego życia. Jest pierwszym facetem który tak o mnie walczył,na którego mogę liczyć w każdej sprawie, którego zawsze mam przy sobie. Gdyby nie ten fakt, to byłabym najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem..