Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

CZERWCÓWKI 2011

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Właśnie zrobiłam test i pokazały sie 2 kreseczki! Termin mam na 1 czerwca. Moze jest ktos jeszcze kto juz wie?

Gość viollettaa
mam pytanie czy na twoih piersiach przed okresem pojawiły sie widoczne zyły?? ja do terminu @ mam jeszcze kilka dni ale niestety nie wiem skad te żyły.

Nie nic takiego sie nie pojawilo. Ale kazda kobieta jest inna i moze akurat u ciebie jest taka zmiana. Poczekaj do @ i zrob test. Powodzenia!

Gość viollettaa
dziekuje za odp :) spokojnych 9miesiecy życze :))

Gość mama majówki
Heluniu ja miałam termin an czerwiec 2010:) urodziłam 26 maja:) jejku aż sie nie chce wierzyc ze juz topik czerwcowy:)

No mi też trudno uwierzyć bo wydaje mi sie ze tak niedawno bylam w ciazy i urodzilam synka... 13 grudnia 2009 a tu znowu ciaza i nastepne malenstwo bedzie juz cieszyc nasze oczy :)

Gość bomi :)
no hej ja już też wiem :) cieszę sie niesamowice chociaż jednocześnie się boję bo pierwszą ciążę poroniłam :( mam dokładnie 5 tydzień i 3 dzień i termin na 4 czerwca

Gość renia831
Witam Jestem bardzo szczęśliwa mam termin na 19 czerwca dzień przed 2 rocznicą ślubu :). Cieszę się bardzo a jednocześnie martwię czy wszystko będzie dobrze bo to moja pierwsza dzidzia taka wyczekana, upragniona. Czekam na pierwsze USG, mieszkam w UK i tutaj dopiero robią to badanie w 12 tygodniu więc zostało mi uzbroić się w cierpliwość.

Gość przyszla mamuskaa
tez jestem przyszla mamusia :) jestem w 10 tyg i termin mam na 19 czerwca :) :) :) na poprzednim usg widzialam bijace serduszko, nastepna wizyta w przyszly poniedzialek :)