Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i8t6

chciałabym byc zadbana i ladniejsza ale mam obsesje

Polecane posty

Gość i8t6

bardzo chcialabym zmienic koor wlosow na jasniejszy bo mam taki nijaki-ciemny blond...ale boje sie ze zniszcze wosy bo raz jak ufarbowalam to mialam suche jak laki o odrosty.. wiec ciale musialam fabowac przez co byly jeszcze bardziej zniszczone chcialabym sie opalic w solarium i wygladac zdrowo jak inne laski te "zadbane"ale boje sie ze szybko zestarzeje mi sie skora i bede miala jakies przebarwienia mam konfikt tragiczny...patrze na inne kobiety i czuje sie taka nijaka taka zaniedbana..blada w mysich wlosach...

Gość ile razu vvvv
powinnaś spojrzeć na siebie w lustrze i mówić jstem ładna kazdy jest ładny mniej lub wiecej ale jest . naturalnosc jest piekna uczy do gory

Gość kalakma
Możesz zafarbować włosy szamponem koloryzującym, one tak nie niszczą włosów jak farby. Poza tym dobra odżywka do włosów i będzie ok, polecam np. wax (do kupienia w aptece). Co do solarium to wiadomo już o jego niekorzystnym wpływie na kondycje skóry, ale w zamian możesz użyć kremów i balsamów opalających lub skorzystać z nowości, którą jest opalanie natryskowe. 🖐️