Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjdz ja bede

moj ojciec debil

Polecane posty

bo inaczej go nazwac nie moge. upil sie dzis sam z okazji moich urodzin. i jak zwykle wygaduje jakies pierdoly, wyzywa mame od kurw itd. rozmawial przez telefon, albo udawal i mowil tak ' no magda tak tak w pon przyjade do ciebie' . a magda - tak nazywala sie jego kochanka sprzed jakis 5 lat. mowil to specjalnie przy mamie zeby ja zdolowac. mama jest chora, lezala sobie ogladala tv, a on potrafi podejsc do niej i ja zwyzywac ze ma mu miejsce zrobic bo on chce lezec.ona ze nie, a ten ja wywalil ! co mam zrobic, jak mame pocieszyc? ona udaje ze sie tym nie przejmuje, ale widze jaka jest smutna..

Gość Co ci mamy napisać
może będziesz miała lepszego.

Masz patologiczną rodzinę, a jeżeli twoja matka tak się pozwala traktować ojcu to ona powinna rozwiązać ten swój problem a nie ty.

Gość zonaty maz
IV czcij ojca swego i matke swoja

Gość matko jak ci nie wstyd
pisac tu o swojej rodzinie i dawac fotki na stopke:(

Gość ewelinay26
dziwi mnie podejscie ludzi takich jak ty, nie pochodze z ,,normalenej" rodziny, ojciec alkoholik pelno problemow , az wkoncu powiedzielismy dosc, policja byla codziennie nawet jrsli ojciec byl trzezwy i nas wyzywal. tak sie terraz boi:P

Gość hejkaaaa
biedna jesteś, współczuję Ci...wiem, co przeżywasz, bo jeszcze parę lat temu też tak u mnie było, ale ojciec już nie żyje...z tym, że był nawet ok, gdy nie upijał się, ale kiedy był pijany to to samo się działo... trzymaj się 🌼

Gość adglasowa
Wiesz za bardzo nie ma jak ci doradzic. Zeby to napisala twoja mama nie Ty to co innego. Jak mniemam jestes niepelnoletnia, wiec wyprowadzic sie nie mozesz. Mozesz jedynie porozmawiac z mama czy Ona chce tak zyc. Moze bedzie Wam lepiej jak zostawi ojca ale trudno co kolwiek powiedziec nie znjac tematu z perspektywy Twojej mamy. Ile masz lat?

Gość PytajnikTlenu
niech wyśle tatusia po dopalacze

naprawde nie mam najgorzej, bo moj tato jest super jak nie pije. a jak sie dorwie to calkiem inny czlowiek. raz nic nie mowi i idzie spac, innym razie siedzi i gada z nami i sie smieje, a innym razem tak jak dzis. szkoda mi tylko mamy.

on nie jest alkoholikiem. przynajmniej wedlug mnie . pije jak jest okazja typu urodziny czy wesele. ale wtedy jest nie dozniesienia. mam dobre geny po nim bo zly nie jest, a na drugi dzien nic nie pamieta co wygadywal

Gość adglasowa
gdgfde jestes debilem mam nadzieje ,ze żadna cie nie zechce

Gość adglasowa
Jesli jest taki super jak nie pije to pogadaj z nim na trzezwo zeby tego wiecej nie robil

zgadzam się z adglasową, gdgfde nie wypowiadaj się na temat jak nie masz o nim pojęcia, a po Twojej wypowiedzi widać że nie masz

mowie mu to nieraz a on ze czasem facet musi sobie wypic. i takie z nim gadanie. :( a mama jest za dobra bo on ja nawet nie przeprasza, ona niby jest zla na drugi dzien, a pozniej jak gdyby nigdy nic jest ok.

Ja też mam ojca który jak się upije to tylko ze wstydu się spalić tak się okropnie zachowuje. Ostatnio tak przytulał psa że o mało go nie udusił. Przez niego jestem pośmiewiskiem na osiedlu. Ale na trzeźwo to jest wredny i to jeszcze jak...

dlatego ja ciesze ze chociaz moj na trzezwo jest jak do rany przyloz. a tak to szkoda slow. fajny prezent mam w urodziny, ze siedze i placze przez niego.

Gość kocichrupek24
Czy to Twój ojciec wpadł do Ciebie na 18tkę i krzyczał: "Synek kurwa nie ma takiego bicia! Bo jak ja Cię pierdolnę!"

Gość PytajnikTlenu
bo jak się ma prawie 60 na karku i pije to się dostaje dziadowego rozumu

Powiem Ci na pocieszenie że na moją 18-tkę, mój ojciec się upił i go nie było,wrócił dopiero późnym wieczorem. W sumie się tym aż tak bardzo nie zmartwiłam, nawet mi to pasowało że go nie było bo nie wiedział ile kasy dostałam.

Gość PytajnikTlenu
mi kolo z bloku kiedyś opowiadał że jego ojciec mu obciach zrobił i nazwał go jebakiem leśnym

Gość PytajnikTlenu
i ten syn jego go tak nazwał

Gość PytajnikTlenu
dzisiaj każdy sobie kupuje piwko :/

Gość lfddflmg
Wiem jak sie czujesz i przykro mi, ze ktokolwiek musi przez to przechodzic..Moj ojciec tez sprawial nam duzo przykrosci, ale pociesz sie faktem, ze kiedys bedziesz samodzielna i jak ojciec sie nie zmieni to kiedys mamie tez bedziesz mogla pomoc. Nie skupiaj sie na "uzdrawianiu" ojca bo nic nie wskorasz, jesli on nie widzi tego co robi. Z innej beczki - zajebiste zdjecia i nie mowie tego w lesbijski sposob :) ale jestes piekna dziewczyna, powinnas zostac modelka i kopnac ojca w tylek!!