Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brylantynka

Sw Rita , Jan Pawel II czy wymodliliscie cud ?

Polecane posty

Gość yiikx
św Rita czyni cuda. Mnie uzdrowiła po wielu latach choroby. trzeba się tylko modlić i wierzyć oraz błagać Bogażeb y wysłuchał próśb , najlepiej odmawiać Koronkę do Miłosierdzia Bożego.

Gość gość
Święta Rita jest cudowna wysłuchała mnie w bardzo trudnych sprawach wiem co mówie bo to prawda na sowim doświadczeniu

Gość gość
Św. Rita jest cudowna, wysłuchała moje modlitwy i to dzięki niej mogę być nadal szczęśliwa, będę polecać ją wszystkim. Mój chłopak leżał w szpitalu po wypadku w śpiączce i na prawdę było ciężko, w każdej chwili mogłam go stracić, dzięki codziennym modlitwom przez 2-3 tyg. do Św. Rity i Matki Boskiej powraca mu zdrowie, wybudził się ze śpiączki i stan zdrowia poprawia się, będę modlić się dalej o jego zdrowie... Od zawsze codziennie się modliłam ale nie uczęszczałam zbyt często na Msze św. po tym co się stało na nowo się nawróciłam i jestem pewna że to co przeżyłam nie jest tylko cierpieniem a miało sens, nasza miłość umocniła się a ja na nowo odzyskałam wiarę w Boga... Na prawdę warto modlić się do świętych a szczególnie do Św. Rity, ona na prawdę nie zostawi nikogo, a Bóg ją wysłucha i otrzymamy daną łaskę, trzeba tylko wierzyć, nie zniechęcać się jeżeli modlitwa nie będzie przynosić skutków, bo wiem że po jakimś czasie modlitwa i tak zostanie wysłuchana, trzeba modlić się dużo, pokazać że nam na czymś na prawdę zależy... To nie przypadek że w sytuacji beznadziejnej znalazłam obrazek ze Św Ritą a na odwrocie zamieszczoną do niej modlitwę, to Bóg pokierował mnie abym modliła się do niej będąc w trudnej sytuacji i cierpieniu, mogłam stracić ukochaną osobę, ale dostała szansę na nowe życie w zdrowiu dzięki modlitwie, to modlitwa mnie uspokajała i dzięki temu mogłam coś zrobić dla mojego chłopaka, jedyne co mogłam mu dać to właśnie modlitwa... nie mogłam być przy nim, mogło skończyć się ta cała sytuacja bardzo źle, stan był na prawdę beznadziejny ale dzięki modlitwom przetrwałam ja i on... Dziękuję za wszystko Św. Ricie i Matce Przenajświętszej za pomoc. Pamiętajcie módlcie się zawsze i wszędzie kiedy macie czas a uprosicie sobie łaskę której potrzebujecie, obiecałam Bogu poprawę i tak się stało, będę lepszym człowiekiem na pewno, bo warto za coś co jest ważne, za dar życia i miłość... Podziękuję dobrocią bo nic innego nie zrobię dla tych którzy się za mną wstawili w niebie... Módlcie się do Św. Rity i odmawiajcie różaniec to pomaga przetrwać, uprosić łaskę o którą prosicie :)

Gość gość
Modlenie się do "ludzi" to szeroka droga na potępienie ew jana 14 wer 6

Gość gość
ja wierze w opieke aniolow doswiadczam jej codziennie modle sie do swojego aniola sroza razem z paciezem dzis modlilam sie do jana pawla ii przy pomniku w miejcu w ktorym byl w moim miescie 22 lata temu......gosc ateista neguje wszystkie tematy o podlozu duchowym nazywajac je ciemnogrodem

Dziękuję Ci Sw Rito za zdanie teoretycznego egzaminu na prawo jazdy, wiem, ze to dzięki Tobie udało mi się uzyskać wynik pozytywny. Bardzo dlugo przygotowywałam sie egzaminu na prawo jazdy. Przejrzałam caly kodeks drogowy, podręcznik, na okrąglo rozwiązywałam testy. Kiedy tylko zaczęłam egzamin, napotkalam sie na kilka skomplikowanych i podchwytliwych pytań, ktore to zaburzyly moj zdrowy rozsądek. Podczas egzamniu przezylam niesamowity stres, ktory mi narzucil watpliwosc w zdanie tego egzaminu. Przy ostatnim pytaniu bylam niemalze pewna, ze nic z tego... Strach i niepewnosc nie pozwolily mi jednak nie myslec o Sw Ricie i blaganiu o pomoc. Modlitwa pomogla - pomimo tak skomplikowanych pytan - na ekranie zobaczylam wynik POZYTYWNY! Bylam przeszczesliwa, wierzylam, ze tylko dzieki Sw Ricie i jej wstawiennictwu przeszlam ten egzamin :) Zaufajcie Sw Ricie - ona Was nigdy nie zostawi bez pomocy :) Dziękuję Sw Rito i prosze o dalsze wsparcie. Modl sie za nami.

Gość Marioliia
Fundacja Pomocy Ubogim Św. Rity z Cascia (www.fundacjaswietejrity.pl) zwraca się z prośbą o wsparcie działań statutowych na rzecz osób potrzebujących, a przede wszystkim modernizacji Ośrodka Wsparcia Rodzicielskiego z Punktem Przedszkolnym, będącego odpowiedzią na problem związany z kryzysem rodziny, trudnościami materialnymi, wychowawczymi i emocjonalnymi oraz pomoc w opiece i przygotowaniu do nauki szkolnej dzieci z rodzin o niższym statusie materialnym. Darowizny na ten cel można wpłacać na numer konta 20 1240 4911 1111 0000 5328 0758 Ofiarodawcom (pow. 20 zł) wyrazimy wdzięczność w postac***ięknego kalendarza na 2015 r. z miejscami kultu Św. Rity w Polsce. Wszystkich darczyńców zapewniamy o modlitwie do naszej Patronki Św. Rity.

Gość gość
Proszę o łaskę uzdrowienia z nowotworu mojego męza

Gość gość
Ja osobiscie daje swoje swiadectwo jestem nieczysta glupia beznadziejna a sw Rita i tak mnie wysluchuje jest naprawde Cudowna Kochana sw Rito dziekuje Ci za wszystkie laski ktore wyprosilas mi u Boga Najwyzszego dziekuje Ci calym sercem przeprszam za to co dzisiaj zrobilam PRZEPRASZAM PARZEPRASZAM PRZEPRASZAM jak mozna byc tak tepym juz nie mam sil do siebie Cudowna Sw Rito jezeli nie chcesz juz spelniac mojego zyczenia to daj mi znac o tym we snie zrozumiem przepraszam Kochana Ty jestes dla nie taka dobra a ja co przepraszm ale Najdrozsza ukaz w sposob jaki tylko zechcesz ale nie w ten prosze Kochana zlituj sie nad tak marnym pylem jak ja Kocham Cie i podziwiam

Gość gość
Czy do św. Rity można modlić się o schudnięcie? Waga bardzo mnie blokuje. Gdybym była chudsza jak kiedyś moje życie byłoby łatwiejsze. Przytyłam po złamaniu nogi z licznymi powikłaniami. Nawet chodzenie sprawia mi problem a co dopiero uprawianie jakiegoś sportu. Dlatego przytyłam.

Gość gość
św Rita mi pomogła, ale potem kiedy do codzienniej ,,modlitwy skutecznej'' dokładałam podziękowania i prośbę o dalszą pomoc, nagle wszystko się zawaliło.

Gość gość
Św Rita mnie również pomogła w beznadziejnej sytuacji. Nie będę tego opisywala bo nie ma sensu, jednak wierze szczerze ze postawiła na mojej drodze ludzi, którzy w tamtej sytuacji mi pomogli

Gość gość
Pomaga

Gość gość
hej, od 3 lat mialam problemy z sercem. zrobilam badania, niby wyszly dobrze, ale przez ostatnie pol roku czulam sie non stop zle, juz nawet nie moglam szybko chodzic. zapisalam sie wiec do kardiologa i zaczelam codziennie modlic do sw Rity, z modlitewnika, ktory kupilismy przy kosciele w krakowie gdzie odprawiane są nabożeństwa do św Rity. moje zycie zmienilo sie po wizycie u kardiologa. lekarka nie stwierdzila nic powaznego, dostalam jakies witaminy i suplementy diety, ale najwspanialsze jest to ze od tej pory czuje sie rewelacyjnie, naprawde :) ja gleboko wierze, ze to cud ktory u Pana Boga wymodliła dla mnie św. Rita. Mam nadzieje i wierze w to ze z moim sercem juz zawsze wszystko bedzie wporzadku. Wam tez polecam ta modlitwe, wystarczy uwierzyc... :)

Gość gość
Jan Paweł II wyprosił u Boga w niebie cud uzdrowienia zakonnicy z Francji i jest to udokumentowane .

Gość gość
św. Bernadetta Soubirous wyprosiła u Boga w niebie ponad 70 udokumentowanych uzdrowień dla pielgrzymów w Lourdes we Francji .

Gość gośćolga
Modlę się do sw rity i wierzę że mi pomoże w moim cierpieniu i bólu jaki mam w swoim secru z powodu mojego syna

Gość gość
Swieta Rita pomaga modlitwy do niej zostaly wysluchane ! Trzeba wierzyc i modlic sie a na pewno modlitwa zostanue wysluchana.

Gość gość
Moja modlitwa do Sw Rity zostala wysluchana.

Gość gość
ja się modle od ponad 2 miesiecy, kilk razy dziennie i nic...

Gość gość
Sw Rito, prosze Cie o zdrowie dla mnie, uchron mnie przed operacja, niech torbiel sie wchlonie i wyjda dobrze moje wyniki u lekarza

Gość ewelka

Od długiego czasu szukałam pracy. Pomimo dobrego wykształcenia miałam ogromne trudności z jej znalezieniem.Gdy byłam już u kresu nadziei zaczęłam się gorąco modlić do św Rity i św Józefa.Prosiłam ich o pomoc,chciałam znaleźć dobrą i stałą prace.Gdzie będę miała dobrych przełożonych i współpracowników.Modlitwę rozpoczełam pod koniec października a 2 grudnia dostałam pracę.Jestem ogromnie wdzięczna za ich wstawiennictwo bo dzięki Nim jestem tu gdzie jestem.

Gość Kam

Módlcie się, Święta Rita jest wspaniała, zawsze Was wysłucha i podpowie co zrobić 

Gość Anonim

Chce dac Swiadectwo o Św. Ricie. Maz mnie zostawil, twierdzil ze juz raczej na stale. Ponad tydz mielismy zimne stosunki. Trafilam na modlitwe do Św. Rity przez przypadek na internecie.  Pomodlilam się w sobote, w niedziele spotkalismy sie odnoscie spraw mieszkania i wtedy usluszalam bezwarunkowe slowa Kochanie w moim kierunku. W jego oczach widac bylo milosc i tesknotę za mna. Przytulil mnie czule. Zaczelismy normalnie rozmawiac W poniedzialek rowniez czulam milosc od niego , przytulal mnie znowu, we wtorek powiedzial ze wie ze do mnie wroci.. dzialo sie to co sobie wymodlilam.  Dziekuje Ci Św. Rito i prosze abysmy sie zeszli w milosci i szacunku. Modl sie za nas. Ja modle sie dalej, Was tez prosze o modlitwe za nas...