Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina-ana

spotykam sie z zonatym fracetem

Polecane posty

Gość ina-ana

mam dopiero 20 lat a związałam się z factem starszym o 9 lat, który ma żone i 2 dzieci (2 i 3 lata) spotykać się z nim zaczęłam już w ubiegłym roku, gdy zaczęłam studia, teraz w wakacje wróciłam do domu i nie widzieliśmy się ponad 2 miesiace, gdyż dzieliła nas ponad 300km odległośc... jednak teraz kidy przyjechałam, znowy zaczęliśmy kontynuować naszą znajomość... dziwnie się z tym czuje, bo wiem że z nim już nie umiem zerwać od tak , a on sam z mnie nie zrezygnuje, nie chce także aby zostawiał dla mnie żony i dzieci, chce takiego związku, wiem że jakbyśmy byli normalna parą nie czułabym się tak jak teraz, ... bo jak narazie wszystko jest idealnie... ale sunienie daje o sobie znać... czy ktoś był w podobnej sytucji

Gość mam nadzieję, że dostaniesz
choroby psychicznej jak Bruk w modzie na sukces, a żona powyrywa ci wszystkie kłaki z pisdy i ze łba.

Gość ina-ana
mody na sukces nie ogladam, i "tam " się depiluje nie wiem jak Ty... a jeśli chodzi o żone to tak zapewne mam świadomosc że ją krzywdzde ale podchodze do tego tak, że poprostu to ja jestem tą kobietą na którą czekał i niestety albo spotkalismy sie za późno ale nie powinniśmy się spotkac wogole, trudno lob bywa złosliwy, dla niego nasze spotaknia są czymś naprwde ważnym

Gość nie tylko jestes naiwna
idiotka i smarkula ale zwykla dziwka. Mozesz to sobie tlumaczyc jak chcesz, ale jestes k.u.r.w.a :O

Gość brak mi słów
na twoją głupotę. Dzięki takim łatwym panienkom jak ty rozwiodłam się. Natomiast dla ciebie by było lepiej żebyś się książkami zajęła i nauczyła poprawnie pisać po polsku bo aż oko boli jak się te twoje mierne wypociny czyta. PS. słowa ty, ciebie itp celowo piszę z małej litery - na dużą nie zasługujesz. Żegnaj

Gość mam nadzieję, że dostaniesz
życie ma to do siebie, że dostajesz to co dajesz innym. Tobie też jakaś inna, jak będziesz zamężna, zrobi to co ty robisz tej żonie franco zayebana

Gość cienka riposta25
worek na sperme jestes buhahaha:P

nie chcesz aby on odszedl od zony? haha dobre ejj.. zazwyczaj tacy faceci nie odchodza od zon ttkwia w tym gownie jak dlugo sie da, a jak cos wyjdzie na jaw to zostawiaja takie laski jak Ty i blagaja zony jak psy o wybaczenie! wez z tym skoncz! kiedys sama bedziesz miala meza i chcialabys aby mial kogos na boku? zastanow sie. a moze on Ci jeszcze za to placi?

Gość taa niedobra pupa
worek na sperme jestes buhahaha Jak tak uważasz, to chyba sama nim jesteś. Kwestia podejścia. :)

Gość fdfg
byłam w podobnej ale facet nie był żonaty i nie sypiałam z nim dopóki nie przeprowadziłam się w to miejsce na stałe i zaczęliśmy być normalną parą , sypiasz z nim i co, później wyjeżdżasz i ma cie gdzieś , no i ma żonę więc się opamiętaj, jakbyś się czuła na jej miejscu? jaki beznadziejny facet...

oj przestańcie,nie widzicie ,że ta kobiecina nie wie co to ,rodzina ,lojalność i przyzwoitość.jeszcze się łudzi ,że to ona jest tą pierwszą.Zapomnij ,on i tak wybierze żonę zamiast ciebie...

Gość taa niedobra pupa
Taki beznadziejny jak większość.... Przecież większośc ludzi się zdradza. Czyli normalny.

Gość bele de jour
podchodze do tego tak, że poprostu to ja jestem tą kobietą na którą czekał i niestety albo spotkalismy sie za późno hahaha głupszego tekstu dawno nie slyszałam:o

ja nie wiem jak mozna byc z zonatym facetem, przeciez on zdradza swoja zone czyli jest kretynem, kto wie moze Ty jestes juz czwarta hah!

Gość hbjkbg
nie chcesz wielce zeby on zostawil zone dzieci dla ciebie... glosno krzyczysz ze nie chcesz bo w glebi siebie dobrze wiesz ze on tego nie zrobi. lepiej sobie zdaj szybko sprawe z tego ze jestes dla niego tylko prywatna prostytutka. taka prawda. prawda boli i prawidlowo. bedzie ci slodzil bo wie ze jak cos zmasci nie bedzie seksu. gdyby taki byl za toba pokazalby sie z toba oficjalnie calujac cie przy innych osobach... masz 20 lat malo wiesz... i lepiej zdaj sobie z tego sprawe. uwierz mi pewnie nieraz pochwalil sie kolegom ze ma latwa panienke ktora jak tylko ma czas i ochote to popycha a ona robi co karze. koledzy nie wygadaja sie przed jego zona wiec jak kamien w wode. ale ty masz opinie juz zwalona. mimo ze on jest taki slodki i cudowny ...pamietaj jestes tylko kochanka. a kochanka to ta co dupy daje za free. zycie oddaje jest bardzo sprawiedliwe predzej czy pozniej dostaniesz za swoje od zycie i tylko modl sie zeby cie nie doswiadczyla tak zwana zyciowa madrosc. dla mnie jestes pusta osoba. bedziesz miala 40 lat i starosc sie zapyta cos robil za mlodu.... kiedys zrozumiesz.... teraz jestes plocha i wystraszona bo wiesz ze zle robisz. jesli zle to skoncz. jakbys byla moja corka by w pysk dostala za to co robisz... pomomo ze mam 27 lat.

Gość taa niedobra pupa
oj przestańcie,nie widzicie ,że ta kobiecina nie wie co to ,rodzina ,lojalność i przyzwoitość. No nie wie. Bo nie ma rodziny, anie nie musi być lojalna, w końcu to nie ona zdradza tę żonę, tylko ten facet. Wkurza mnie jak baby zawsze winią druga babę za zdradę. A facetom wszystko uchodzi na sucho.

Gość kattka5
" podchodze do tego tak, że poprostu to ja jestem tą kobietą na którą czekał i niestety albo spotkalismy sie za późno " ja tam wierzę w prawdziwą miłość ,tylko że to się od razu czuje, więc chyba z tego powodu wziął ślub z żoną ?

albo jeszcze moze byc tak ze w ciaze zajdziesz a wtedy to bedzie zonk bo zostaniesz sama z dzieckiem!

Gość 6787687687
ciebie... glosno krzyczysz ze nie chcesz bo w glebi siebie dobrze wiesz ze on tego nie zrobi. lepiej sobie zdaj szybko sprawe z tego ze jestes dla niego tylko prywatna prostytutka. taka prawda. prawda boli i prawidlowo Tylko czemu to musi koniecznie boleć? Może ją boli, ale uwierzycie lub nie, są kobiety co lubią seks. I jeśli kobieta lubi go uprawiać, to dlaczego ma ja to boleć ? Że jest jej przyjeemnie?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab
nie pisz na takich forach, żonki zmieszaja Cie z błotem, a do Was drogie Panie -do zdrady potrzeba dwojga

Gość 6787687687
Ja jestem po 30, i spodobał mi się włąśnie facet dużo starszy. Obawiam się że ma żonę, choć nie nosi obrączki. Ale chętnie bym się z nim przespała. Jak on też, to czemu nie?

Gość dyggsrta
pozabijałabym takie !! i faceta swojego również

Gość kukkuryka
6787687687-- po co ci staruch? nie lepiej z fanym 30 latkiem ? ;)

Gość 6787687687
Jakoś mi się podoba.... Jest sexy....

Gość kukkuryka
a ile macie lat?