Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość międzyniebiemapiekłem

Życie pozagrobowe.

Polecane posty

Wierzycie w życie pozagrobowe? spotkaliście sie ze zjawiskiem duchów? zapraszam do podzielenia sie swoimi opiniami :)

Gość smutna znudzona dziewczyna
wierzę, mam powody, ale nie chcę mi się nic pisać:/

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
ja wierze albo w platonska smierc(tzw "wieczny sen"-wizja smierci ateistow czyli wylaczenie sie na wieki) w 75% a w 25% w reinkarnacje. Nie wierze natomiast w glupie wizje zycia posmiertnego typu pieklo/niebo... to bajeczki dla dzieci:-O

nie istnieje życie pozagrobowe to tylko wymysł religijny oraz wytwór niedotlenionego mózgu ( światło w tunelu itp)

może ktoś jeszcze sie wypowie? :) ja osobiście wierze w życie pozagrobowe, jako dziecko widziałam duchy czasem też zdarzy mi sie coś zobaczyć, chociaż też zastanawiałam sie czy te ''światło w tunelu'' to czasami nie reakcje mózgu przy śmierci klinicznej, teraz myśle że niebo jest ale nie wygląda koniecznie tak jak to opisywali w Bibli, dużo rzeczy tam nazmyślali.

Nie wiem jaka jest różnica pomiędzy życiem pozagrobowym, a duchami :) Wiem, że duchy istnieją ...I na tym zakończę moją wypowiedź :classic_cool:

Gość Poczekajcie chwile
Zaraz sprawdze.

Gość krysnnnn99
co chcesz sprawdzać?

ja też, i pewnie jeszcze dużo zobacze...

Gość espiryt
3 lata temu zmarła moja babcia, stypa odbyła się w domu mojej ciotki. Obok domu jest jeszcze jeden budynek ( w którym są 3 dosyć duże pomieszczenia) m.in. garaż, w którym stał wtedy nasz samochód. Wyszłyśmy z moją kuzynką z domu zapalić i nagle słyszymy takie "tyk tyk" "tyk tyk" "tyk tyk" wydobywające się z garażu. Za pierwszym razem olałyśmy to, palimy dalej, a tu znowu "tyk tyk" "tyk tyk" już dobrze wystraszone idziemy do garażu (w miedzy czasie cały czas "tyk tyk"). Mówię do kuzynki "może to babcia daje nam jakieś znaki z zaświatów ...". Weszłyśmy, kuzynka zapaliła światło a w samochodzie te przyciski do zamykania drzwi skaczą w górę i w dół... Popatrzyłyśmy po sobie i krecha do domu.. Opowiadamy wszystkim co przed chwilą zobaczyłyśmy i okazało się, że mój ojciec siedząc przy stole bawił się pilotem do samochodu...