Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdtta

chce sprzedac dziewictwo-bede zalowac?

Polecane posty

Gość serdtta

zawsze bylam porzadna , ulozona itpitd..... tak minelo mi 25 lat... zero zwiazkow, zero seksu....mam dosc czekania na 2 polowe bo wiem ze to juz nie ma sensu.kwalifikuje sie juz na stara panne... zycie osobiste dalo mi ostatnio w kosc... coraz czesciej nachodza mnie mysli z tzw. sprzedazy dziewictwa... moze jest ktos kto skorzystal z tych ofert?

Gość zajebisty27
na ile sie cenisz

Gość serdtta
narazie nad cena sie nie zastanawialam

Gość zajebisty27
i spod jakiego znaku zodiaku jestes?

Gość serdtta
a do czego Ci ten znak. kolejny topik na kpine ?

Gość zajebisty27
nie, po prostu ciekawość, ja spod znaku lwa jestem, a Ty?

Gość rozanaka
pelno jest dziewczyn w Twoim wieku ktore sa dziewica. codziennie na kafe pojawia sie topic 25 lat dziewica, samotna, stara panna... przestan sie przejmowac i zyj pokis mloda!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość serdtta
zajebisty27 - ryba rozanaka -tak. tylko pozniej jest coraz ciezej. przegladalam ogloszenia w tej sprawie i troche mnie zalamalo.... najstarsza 25 lati tylko jedno takie ogloszenie, reszta to 16 , 18 i 20.... pozniej mnie nawet sponsor nie zechce...

Gość puknij sie w glowe

Gość zajebisty27
pytanie czy nie bedziesz zalowac ze sie sprzedalas, czy wszystko jest na sprzedaż?

Gość rozanaka
wg mnie bedziesz zalowac. jak sama napisalas jestes ulozona i porzadna... a "to" Cie nie zmieni-uwierz mi, o ile nie bedziesz sie czula gorzej....bo wkoncu ten facet odejdzie...

Gość serdtta
mam dosc bycia porzadna.nie chce umrzec dziewica

Gość zawsze jest wybor
masz wybór: umrzeć jako dziewica albo umrzeć jako kurwa która sie sprzedala

Gość ffdggdfgdgghhgjhgjhgj
hahaha... to sprzedaj dziewictwo i nie zawracaj dupy.

Gość kot13
zawsze zadziwiali mnie kupujący tego typu towar - jaką nędzą trzeba być jako facet by kupować dziewictwo:-) są moim zdanie 2 powody 1. jestem tak słaby w te klocki że nie zniosę konkurencji jakiejkolwiek 2. Jestem tak głupi że dam się nabrać na nawet odbudowaną( tak tak - można ją odbudować operacyjnie albo nawet zasymulować) błonę dziewiczą. Autorko- jeśli rzeczywiście chcesz , żeby sapał nad Tobą obcy facet za parę złotych to sprzedawaj. Nie wiem czy warto- chyba nie- może podaj cenę bośmy ciekawi.

Gość kot13
poza tym jak je sprzedasz przekonasz się, jak niewiele było warte...

Gość zawsze jest wybor
tak to wlasnie jest z kobietami - za kase zrobia wszystko i jeszcze mają czelność mowic o uczuciach niedobrze mi się robi jak to czytam

To jest myślenie typu: - I tak chcę się "tego "pozbyć, chcę by mi to ktoś zrobił bo już mam "swoje" lata, więc może "przy okazji" skorzystać finansowo? Po co ma się marnować za free? Nie bierze się pod uwagę, że takie decyzje pociągaja za sobą nieodrwacalne skutki. To tak, jak wykonanie wyroku - odsiedzi się swoje i można zacząc "normalne" zycie. Ale to zycie nie będzie już nigdy takie samo.... przekroczy się pewną granicę, za którą jest ta druga, płatna strona kobiecości. Tego się nie da zapomnieć. Wraca, nawet po latach.

Gość kot13
lautorka nie zdaje sobie sprawy z tego, co chce zrobić - uczucia dopadną ją dopiero po wszystkim. Niestety to kupujący nic nie wie o uczuciach , sprzedająca jest nieświadoma własnej krzywdy.

Gość serdtta
jestem nieswiadoma. stralam sobie nawet wyobrazic jakie to uczucia beda mi towarzyszyc "po" niestety nie potrafie... dlatego pytam o opinie tutaj..

Gość kot13
to wyobraź sobie autorko , że dotyka CIę osoba ktora nie chcesz , by Cię dotykała, w najbardziej intymnych dla Ciebie miejscach, czujesz dotyk tego człowieka, zapach i smak, słyszysz wydawane przez niego odgłosy a jedynym miejscem w którym możesz się ukryć jest Twoja własna głowa. i wyobraź sobie jak po wszystkim on zapina rozporek , płaci Tobie( albo i nie - różnie to w życiu bywa) a Ty starasz się o tym zapomnieć.Ja mam bujną wyobraźnię -a Ty? Ile kosztuje własny spokój ?

Gość serdtta
to co Twoim zdaniem czekac i czekac.... ja slyszalam ze stare dziewice sa nie dowytrzymania , czyli tez im cos siada na glowe

Gość kot13
autorko- aż tak to Tobie ciąży? nie masz innych problemów?

Gość serdtta
ostatnio mam ich az za duzo i mnie przerastaja...

O Matko! a Ty to już taka stara jesteś?Spokojnie ,na wszystko przyjdzie pora a sex z kimś kogo chociaż troszkę lubisz da Ci dużo więcej satysfakcji.Nie bądz głupia ,zaczekaj

Gość serdtta
pytanie jak dlugo mozna czekac.....

Gość kot13
ale nie odpowiedziałaś autorko czy tak CI to ciązy? tak pragniesz seksu? Wogóle nie rozumiem klimatu

Gość serdtta
pragne miec to za soba.wiem ze juz nikogo nie bede miala...

Gość kot13
w kółko powtarzasz to samo- no wiem że chcesz to miec za sobą ale podaj choć jedną przyczynę.