Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłem_25

Laktator SNOW BEAR - kupił ktoś? Warto?

Polecane posty

Gość Bułka z masłem_25

Hej, mam pytanie jak w temacie. Szukam laktatora elektrycznego. Znalazłam na allegro laktator SNOW BEAR, w rozsądnej cenie, jednak bardzo ciężko znaleźć na jego temat opinie w internecie. Szkoda mi wyrzucić w błoto 100zł, więc może któraś z Was może doradzić. Warto go kupować? Czy ma porządną siłę ssania, czy nie daje rady przy piersiach wypełnionych np. w tylko w połowie? Dodam, że oki co, używam ręcznego medeli, ale to jest laktator dla baardzo cierpliwych i wytrwałych. Z góry dzięki za opinię.

Gość Bułka z masłem_25
No pomóżcie ludzie :P

Gość Bułka z masłem_25
tak, tak, o ten

Gość Bułka z masłem_25
tylko nie na temat snoe bear:)

Gość Monis762
witam.nie kupujcie tego laktatora bo nie warto!!!ja się nabrałam lepiej dołozyć troche i kupić lepszy ręczny,ten snow bear nie ma poprostu mocy żeby zassać pokarm także odradzam i to bardzoooo!!!!pozdrawiam

Gość misialek
Kupiłam ten laktator i szczerze odradzam, wogóle nie odciąga pokarmu, jak pisała poprzedniczka jest za słaby.. pięknie ładnie musiałam wydać kolejną stówkę na ręczny z aventa i o nieb lepszy.

Gość flicker
Tak a ja kupiąłm i na poczatku byłam niezadowolona, alejesli ustawi sie na maksymalne ciagniecie, to laktator daje radę...mnie uratował niejeden raz podczas zastoju pokarmu.Dla mnie ok, na pewno lepszy niz TT elektryczny

Gość gość
Ja też używałam Snow Bear i byłam bardzo zadowolona. Dobrze odciąga, jest delikatny, pokarm odciąga się jedną ręką. jedynie co to mógłby pracować trochę ciszej, ale dziecka nigdy nie obudził :)