Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papierowy_motyl.

Boga nie ma!

Polecane posty

Gość czarna5790
nic samo nie mogło powstać... stwórca jest a wię Bóg ISTNIEJE! tak samo jak i dusze naszych zmarłych które nas odwiedzają z zaświatów tzw. ''nieba'' choć może ono wyglądać inaczej niż niektórzy uważają. wiara polega na tym by wierzyć nawet gdy tego nie widać dla ludzkiego oka.

Gość czarna5790
nie jestem starą dewotą, ty zacofany w rozwoju ciemniaku. powietrza też nie widać to k*rwa skąd wiesz że istnieje? ciało materialne to tylko mięso... a reszta należy do duszy.

Gość niewiedza?
ciekawe jest to, że naukowcy coraz częściej natrafiają na rzeczy, prawa, które nie powinny istnieć, na rzeczy, których nie da się wytłumaczyć, a które znajdują potwierdzenie w praktyce. Oficjalnie odrzuca się je, bo przecież jak można przyznać, że Bóg istnieje? W praktyce jednak się je stosuje. Podaje link: http://www.oswiecenie.com/pola_torsyjne.htm, miałam też link do strony o teorii wielkiego wybuchu, gdzie też naukowcy znaleźli potwierdzanie istnienia czegoś więcej niż to co widzimy i z czym mamy do czynienia powierzchownie w swoim życiu. Jak znajdę to wkleję. Warto trochę poszerzyć wiedzę i nie odrzucać tak całkiem teorii istnienia Superświadomości, która akurat wg chrześcijan jest określana mianem Boga.:)

Gość czarna5790
człowiek to doskonała stota którą mógł stworzyć tylko Bóg... czujemy, myślimy. porównując komputer do człowieka jest taki że maszyna jest materią stworzoną do człowieka, potrafi liczyć wykonać różne rzeczy ale nie będzie naprawde kochać, czuć, myśleć. co innego jest w przypadku człowieka. Ateiści to ciemnogród.

Gość czaczatangolsalsalal
bog istnieje jełopy

Gość hfkjwj
"na internecie" to se może poczytać taka wieśniara jak ty, świat jest w ruchu jakbyś nie wiedziała wszystko co sie znajduje na świecie ma jakiś początek, ktoś musiał to wprawić w ruch że ziemia się kręci, że byli pierwsi ludzie, zwierzęta itd ale trudne to jest do pojęcia dla takich matołów jak ty, potrafisz tylko wyzywać ludzi od idiotów jeżeli twierdzą inaczej niż ty

Gość olunia1982
papierowy motyl w co werzysz powiedz mi? jak myślisz co bedzie jak umrzesz?

Gość ona wierzy w to że ma racje
i że zjadła wszystkie rozumy, szkoda tylko że je przetrawiła

Gość fenia19
jestescie żałosni... Właśnie przez takich jak wy Bóg ześle na nas karę i wtedy wszyscy przejrzycie na oczy. Media wam wmawiaja że Boga nie ma, że zabójstwa, kradzieże, gwałty i puszczanie sie to norma..... A to nie norma tylko chore myslenie

Gość czarna5790
papierowy__motyl dlatego że jest niewierzący jak umrze będzie leżeć w grobie i na tym koniec. tzw. jego życie nie miało sensu :D dla katolików życie na ziemi to tylko próba byśmy mogli znów zjednoczyć sie z Bogiem w niebie. nasze życie ma sens, umieramy tylko tutaj na ziemi... ale tylko cieleśnie.

Gość fenia19
a powiedz mi papierowy motylku jak można udać cud?? jak mozna udac objawienie?? a naświecie jest tyle cudów i to prawdziwych, nawet w Polsce.

Gość czarna5790
życie ludzi nie byłoby takie ciężkie gdyby nie tak nie grzeszyli... mamy to na co sobie zasłużyliśmy.

BO TAKA JEST PRAWDA DEBILE po śmierci zeżrą nas robaki i to wszystko, pojebane ludzie... Dobra, nie bede sie z wami kłócić bo nie ma sensu kłócić się z pojebanymi katolami bo oni i tak wiedzą lepiej...

Gość fenia19
polecam rekolekcje księdza Piotra Natanek. Ten kapłan mówi o rzeczach których nikt nas nie uczył, o tym jak to jest naprawdę. pod wpływem tych rekolekcji nawróciłam sie. Mówi o tym co się dzieje na mszy św, o Swietych, o tym że Maryja wybrała Polske na naród wybrany

Darujcie sobie te dyskusje, ktore nie prowadza do niczego. Ja mysle w ten sposob- niekt nie ma dowodu na istnienie badz nieistnienie boga. Jestem agnostykiem, i mi z tym dobrze. A jak ktos chce byc ateista, lub katolikiem- jego sprawa :) Krzyze w szkolach, meczety czy gwiazdy dawida mnie nie raza- dopoki, dopoty nikt mnie nie indoktrynuje. Naprawde nie macie innych problemow?

Gość fenia19
papierowy motyl- żal.pl Dopiero jak sam doznasz cudu lub tragedii to uwierzysz... Albo jak umrzesz a twoja dusza bedzie cierpiec...

Gość czarna5790
naukowo teraz ci powiem zjebany motylku co jest udowodnione- każdy biolog ci powie, że komórka sama nie jest zdolna do takiego podziału żeby świat mógł sie sam stworzyć.

Gość IsaDoraa
Ale takie dyskusje donikąd prowadzone były od wieków, więc dlaczego niby dać sobie z nimi spokój?

ja pierdole!! Maryja wybrałą Polske na naród wybrany!! padłam!! A powiedzcie mi wy wierzycie w Boga czy Maryje?? bo ja obserwuje że dla katolików większym bogiem jest Maryja....

papierowy daj sobie luzz Ludzie krtorzy od noworodka przechodzili pranie mozgu az do dnia dzisiejszego, nie są wstanie logicznie myslec, niepotrzebnie nawet ten temat zaczynasz Nic nie skorasz tylko tych SEKTOKATOLI licz i obelgi, wiara to mord i zło, szkoda rozpisywac sie TYlko ze te KATOLE zapominają , ze warunkiem przyjęcia chtu jest WIARA , nie odwrotnie Wiary nie mamy wrodzonej, jedynie nabieramy ją poprzez pranie mózgu w tej mafiii Katocholickiej To jest jeden wieli SEKTOHIOLIZM To powinno sie leczyc jak Alkoholizm i narkomanie. Brak słow na tych schizoferenikow

Bo zawsze kazdy bedzie chcial udowodnic swoja racje, co powoduje klotnie, spory i niepotrzebny kwas. Papierowy motyl- Twoje zdanie raczej nikogo nie interesuje. Wypowiadasz sie tak wulgarnie, chamsko i prostacko, ze na pewno nalezysz do marginesu spolecznego. Daj sobie wiec spokoj z dyskusjami na powazne tematy, i lepiej idz juz zajac kolejke do MOPSu.

NIKOla115 - Dokladnie... Im niestety nie przemówisz do rozumu, niestey to są ludzie po praniu muzgu i którzy poddali się Indoktrynacji, smutne ale prawdziwe... Oni nawet nie wiedzą w co wierzą, w Boga czy w Maryje... Paranoja.

Gość czarna5790
nie takich niewierzących znałam, co jak przyszło im umierać to sie nagle modlić zaczeli... ale było troche za pózno :D

Gość Agnieszka;)
Papierowy_motylu Bóg wybaczyl Ci grzechy.. Teraz idz w Pokoju. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bóg istnieje a Ty wierzyc nie musisz. Tylko po co wmawiasz ze jest inaczej? Nie wierzysz w Boga to nie przeciez nikt Cie nie zmusza do wiary i Ty nikogo nie przekonuj ze jest inaczej!