Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papierowy_motyl.

Boga nie ma!

Polecane posty

Skor mnie widujesz, znaczy ze jestes stara bywalczynia. Wiec sie nie mylilam. Najpierw naucz sie pisac poprawna polszczyzna, bo robisz byki jak 8-latek, potem wykrzesaj odrobine szacunku do ludzi- chociaz skoro rodzice Cie tego nie nauczyli, to teraz juz pewnie wszystko poniewczasie- a dopiero potem bierz sie za powazne dyskusje. Jestes zenujaca :O

Gość niewiedza?
przecież jak się wierzy w Boga to i wierzy się w :D niesamowitą niewiedzą masz dziewczyno. Może powiesz co myślisz o tym: http://www.oswiecenie.com/pola_torsyjne.htm. O ile jesteś w stanie przyswoić sobie taką wiedzę :D

Gość Bój istnieje
Ludzie krtorzy od noworodka przechodzili pranie mozgu az do dnia dzisiejszego, nie są wstanie logicznie myslec, niepotrzebnie nawet ten temat zaczynasz Nic nie skorasz tylko tych SEKTOKATOLI licz i obelgi, wiara to mord i zło, szkoda rozpisywac sie TYlko ze te KATOLE zapominają , ze warunkiem przyjęcia chtu jest WIARA , nie odwrotnie Wiary nie mamy wrodzonej, jedynie nabieramy ją poprzez pranie mózgu w tej mafiii Katocholickiej To jest jeden wieli SEKTOHIOLIZM To powinno sie leczyc jak Alkoholizm i narkomanie. Brak słow na tych schizoferenikow nikola a kto tu rzuca obelgi? przeczytaj sobie wypowiedzi motyla to bedziesz wiedziała

Gość niewiedza?
przecież jak się wierzy w Boga to i wierzy się w Maryje * ucięło mi :D

Gość Bój istnieje
ty na pewno nie przechodziłaś prania mózgu bo nigdy go nie posiadałaś

Mała_zielona_zabka - Ty również się nie kompromituj, odejdź puki nie jesteś skompromitowana do końca niewiedza - Tak, ale dla katoli maryja jest większym bożkiem niż Trójca.

No właśnie, to jest postępowanie katoli, wyzywanie od bezmuzgów i margniesu społecznego, skoro to ateiści są tacy niewychowani to dlaczego też się tak zachowujecie? jako ludzie wiary powinniście być przykładem... żałosne katole po indoktrynacji.

Gość a ty motylu
włóż se w dupe trotylu i odpal, hahaha ale przedtem weź do łapy słownik ortograficzny i czytaj, czytaj, czytaj w słownik też pewnie nie wierzysz, bo skoro jesteś analfabetką to SŁOWNIKA NIE MA

Gość vhv
NIE MA CAŁKOWITYCH DOWODÓW NA ISTNIENIE BOGA I NIE MA CAŁKOWITYCH DOWODÓW,ŻE BOGA NIE MA. TO JEST SPRAWA NIE DO ROZWIĄZANIA ZA ŻYCIA, DOWIEMY SIĘ PO SMIERCI.

Gość mellberin
DLACZEGO TAK MYSLISZ?

Ile masz lat, panienko? 16? Nie marnuj czasu przec komputerem, wez slownik, i postaraj sie nadrobic liczne zaleglosci ze szkoly podstawowej. Poczytaj cos. A ja nie jestem katolikiem, ylko agnostykiem- wiesz, kto to taki? Nie sadze :D

Gość motyl ssie jaja przypadkowym
gachom

Jeszcze raz powtarzam do wszystkich wierzących warunkiem przyjęcia chsztu jest WIARA!!! wszyscy zlamaliscie ta jedną z najgłówniejszychh zasad KK Moi rodzice tez zlamali, ochszcili mnie, chociiaz oni nie są wierzący, ale to presja spoleczenstwa,lecz to juz inney temat Noworodek czy niemowlak nie ma wrodzonej wiary, wiare sie nabywa poprzez kontakt z KLEREM, i wy łamiecią to główną zasade Wrodzione mamy przełykanie śliny, odruch bezwarunkowy, ale nie WIAREA, no teorytycznie mam przyjety sakrement w postaci chsztu , WY TEZ, ale prakrtycznie w głebi rozumowanie nie zoastaliscie prawnie ochszczeni ponieważ nie posiadaliscie takiego czegos jak WIARA Jedyni z chsztu macie papierek,nic pozatym

Gość niewiedza?
dlaczego piszesz "katole" a nie "katolicy"? to jest na poziomie tych, co mówią: "czarnuch", "polaczki" itd... :(

Gość a ja powiem tak bla bla bla
bla bla bla bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla... I co z tego wynika? Kogo to obchodzi? Boga nie ma, ale ty motylku jesteś tylko gównem, którego fizjonomia jak szczyny śmierdzi capen, jak zdechły kundel wygląda i jak powieszone ścierwo rzuca się oczy. Idź, wstydu oszczędź nam ateistom.

Gość czarna5790
jak zachorujecie na nowotwór albo inną ciężką chorobe to dopiero będziecie z*pierdalać do kosciółka :) to sie tyczy oczywiście niewierzących. sama byłam kiedyś bardzo chora a moja choroba poprostu znikneła Bóg nie pozwolił mi umrzeć, tylko że ja w niego zawsze wierzyłam. śmierć kliniczną też przeżyłam, wiem że życie na śmierci sie nie kończy.

Gość co to jest chszest nikolu
nastepna analfabetka

Gość Agnieszka;)
Pierdu pierdu.. Motylu lec hen daleko bo tu nikt Cie nie slucha.

Gość nikola liże picze swojej
starej i nie wierzy w słownik ortograficzny

Gość niewiedza?
NIKOla115 ale bez sensu piszesz :D myślisz, że Boga nie ma i co z tego wynika, że przed chrztem dziecko nie ma wiary, a teraz zwracasz się z tym argumentem do katolików, którzy jak wiesz, wierzą w Boga, a z tej ich wiary bierze się też wiara, że dar wiary jest dany człowiekowi od poczęcia. Czyli jeśli ktoś wierzy w Boga, to i wierzy, że wierzył w niego po urodzeniu. Postaraj się w przyszłości zachować pewną logikę w swoich wywodach. Wg Ciebie ktoś kto wierzy w Boga, nie wierzy w dar wiary, to trochę jest nieteges... :D

Gość papierowa nikola
ssie staremu pyrtola i spija lukier z końskich jąder

Motyl nie pisze w moim Niku, nie ma powodu, wcielac sie w inne niki, wiec o tym ze istnieją jeszcze ludzie którzy posługują się racjonalizmem W moim zyciu nie mamiejsca na przerost fikcji nad rzeczywistością Na swoim bliogu jasno i konkretnie opisalam co ta ten temat mysle, jak kto chce to welkome www.tocalaja115.blog.onet.pl A co do ortografi, to starannie moge sobie pisac RĘCZNIE, ,a na klawiaturze co najwyżej to moge robic LITERÓWKI