Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papierowy_motyl.

Boga nie ma!

Polecane posty

Nie chodze do kosciola, a udzielam sie bo takich plytkich osob z totalnym barkiem horyzontow nie spotyka sie czesto, jestes ewenementem :D Juz przeczytalas kto to agnostyk? Troche Ci to zajelo :D czy w slownika ort TEZ NIE MA ?

Gość Magda333m
Warto wierzyć w Boga , można nawet powiedziać, jesteś niewierzący? To opłaca ci sie wierzyć w Boga bo nic nie tracisz a może nawet zyskasz coś jeżeli on naprawde jest...

Gość czarna5790
jak zachorujecie na nowotwór albo inną ciężką chorobe to dopiero będziecie z*pie**alać do kosciółka to sie tyczy oczywiście niewierzących. sama byłam kiedyś bardzo chora a moja choroba poprostu znikneła Bóg nie pozwolił mi umrzeć, tylko że ja w niego zawsze wierzyłam. śmierć kliniczną też przeżyłam, wiem że życie na śmierci sie nie kończy.

Gość czarna5790
'' Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" (J 20,24-29)

Oj gluptasy- myslicie, ze kazdy jest tak ograniczony, jak Wy? Przeciez widac motyl i nikola, ze macie ledwie po kilka postow, i to tylko w 1 temacie. Wiec to ta sama osoba. ZAL :O

Gość Magda333m
Jesteście tępi ;D wierzcie w Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on dał wam życie więc się odwdzięczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bądźcie obojętni na ludzkie cierpienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomagajcie sobie nawzajem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czarna5790
papierowy_motyl- radziłabym poczytać BIBLIE, tam jest zawartych wiele odpowiedzi.

Motyl, czy wiesz, ze za "przydupnice proboszcza" moge Cie pociagnac do odpowiedzialnosci karnej z art 212 1 kk? Probuj szczescia dalej, myslisz, ze zdobycie IP jest problemem?

Gość Agnieszka;)
To prawda Bóg dal nam zycie i musimy sie odwdzieczyc. To oni beda potepieni a nie my bo oni nie wierza.

Gość sama stąd odejdź
na twoje rozkazy to końska dupa puszcza gazy, nikt nie musi mieć twojego pozwolenia żeby mógł sobie pisać na forum

Gość Magda333m
"To oni beda potepieni a nie my bo oni nie wierza." Nie musimy im pomóc też uwierzyć i sie nawrócić...

Gość Magda333m
Nie bluźńcie przeciw Bogu

Gość czarna5790
'' Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny. (Mt 25:13)''

Mala_zielona_zaba - ja również mogę cie podać do sądu i również zgodnie z tym artykułem dlatego że powiedziałaś że ja i nikola to ta sama osoba, więc zastanów się co piszesz.

Gość podać do sądu
hahahaha co jeszcze wymyślisz? tak w ogóle to w tym momencie żaba ma dowód że ją straszysz sądem

Gość czarna5790
" 25 Ten, kto kocha swoje życie, traci je, a kto nienawidzi swego życia na tym świecie, zachowa je na życie wieczne. "

AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D Ludzie, trzymajcie mnie :D A co to za przestepstwo, lub wykroczenie, ktore popelnilam? :D oj.... Twoj zdolnosc do upadania coraz to nizej i nizej jednak ciagle mnie zaskakuje. Jeszcze jedno slowo o przypupnicach, czy kochankach skierowanych bezposrednio do kogos, -pisze do moderatorow o udostepnienie Twojego IP, i szykuj sie na grzywne, ograniczenie wolnosci, albo pudlo do 1 roku :P

Gość Agnieszka;)
Magda333m oni sa skrzywdzeni przez los.. Bóg istnieje i ja w to wierze. Ciesze sie kazdym dniem a Ci co sa przeciwko to musza byc metalowcami bo oni serca nie maja i ta muza ich pogrza.

Gość ateista578
czytaliście to? Wj 20, 4-5 " 4 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. " a to interpretacja: Pan Bóg zastrzega sobie prawa autorskie do dzieła Jego stworzenia. Zakazana jest jakakolwiek reprodukcja (fotograficzna lub inna) jakichkolwiek stworzonych przez Niego istot pod rygorem karania całych pokoleń. Bywa czasem zazdrosny.

Papierowy daj spokoj Tą zieloną żabę widocznie ksiądz za mocno kochał w dzieciństwie az do teraz, ŻAbka ma fetysz na sutanny,i koloratki, ja mam fetysz na cos innego, Bądźmy tolerancjyjni, woidocznie żabkle pociągają te "klimaty pbebani"

Gość Agnieszka;)
POGRĄŻA

Papierowy motyl - czytam tą dyskusję od początku i jeszcze nie napisałaś żadnego postu, który by w jakikolwiek sposób wyjaśniał Twoje twierdzenie, potrafisz tylko wyzywać i obrażać - tym się różnisz od dojrzałego ateisty, który ma swoje poglądy ale przy tym jest kulturalny i nie wciska innym na siłę tego co myśli Także najpierw dorośnij a potem się wypowiadaj

Gość sama jesteś żałosna
w jej wypowiedzi nie ma żadnego straszenia, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ale czego można sie spodziewać po takiej jak ty? niczego w sumie

Gość ateista578
Agnieszka;)- masz coś do metali? wypi*rdalaj pudernico jebana. Kpł 20, 15 " 15 Ktokolwiek obcuje cieleśnie ze zwierzęciem wylewając nasienie, będzie ukarany śmiercią. Zwierzę także zabijecie. " Czego uczy nas Słowo Boże: Zoofilia nie jest grzechem, o ile nie kochamy się ze zwierzęciem aż do orgazmu. Gdyby jednak orgazm się zdarzył, oboje kochanków musi ponieść śmierć.

straszenie sadem nie jest karane, za to Ty mnie obrazilas 1) na forum publicznym 2) fałszywie i moglo to narazic na utrate zaufania potrzebnego dla piastowania zajmowanego przeze mnie stanowsika. Co jets karane- nawet do 2 lat. Internet nie zapewnia anonimowosci- Ciebie Nikolu tez sie to tyczy, wiec radze zwazac na slowa.

Gość ateista578
Kpł 20, 18 " 18 Jeżeli kto obcuje cieleśnie z kobietą mającą miesięczne krwawienie i odsłoni jej nagość, obnaża źródło jej krwi, a ona też odsłoni źródło swojej krwi, to oboje będą wyłączeni spośród swojego ludu. '' Czego uczy nas Słowo Boże: Jeśli para kocha się podczas miesiączki, każdy powinien usunąć ich ze znajomych na Naszej-Klasie.

Gość ateista578
Mt 5, 30 " 30 I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła. " Czego uczy nas Słowo Boże: Skutecznym sposobem walki z pokusą grzechu samogwałtu jest odcięcie ręki.

Gość Agnieszka;)
Kiedys sluchalam metalu ale to muza dla pesymistow i gluchych ludzi. Ja sluch mam dobry dlatego slucham normalnej muzy. Chcesz to sobie tego sluchaj mi nic do tego