Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninkusia00

bolące piersi:(

Polecane posty

Gość ninkusia00

dziewczyny bola mnie piersi w taki dziwny sposób...kłuje mnie w nich oraz czasem "ciągnie" co to moze być??? miała któraś z Was cos takiego??

Gość Kafeterianka252
Ale określ, czy jesteś karmiącą matką, czy ciężarną, czy wyczuwasz zmiany,albo jaki jest twoj dzien cyklu... Wróżkami nie jesteśmy...

Gość ninkusia00
15 dc, w ciąży nie jestem robiłam bete i wyszła < 0,100 ,robilam też testy "siusiane" negatywne.Nie jestem tez karmiącą mamą. Nigdy nie mialam czegos takiego...

Gość Kafeterianka252
A cykle masz regularne? Może masz owulację i dlatego... Trochę bez sensu ten temat. Jest wiele przyczyn bolących piersi...

Gość ninkusia00
Myślałam też o owulacji...tylko nigdy mnie nie "ciągnęło czy kuło w piersi" skoro ciąża wykluczona to sama nie wiem, jak mi nie przejdzie do paru dni musze wybrać sie do lekarza i nic innego mi nie pozostaje:( dzięki:)

Gość bez pseudonimu 8
A co to znaczy, że Cię kłuje? Jak karmiłam, to czasem miałam wrażenie, że ktoś wbija mi w brodawki igły. Niedawno to uczucie powróciło (3 lata po zakończeniu karmienia), wciąż mi wycieka z piersi płyn podobny do siary i w jednej z piersi zlokalizowałam guzek. Byłam na usg, w przyszłym tygodniu mam biopsję i wszystko będzie jasne :(. Strasznie się denerwuję, a Tobie polecam wizytę u ginekologa i zbadanie piersi. Ale bez paniki.

Gość ninkusia00
Hmm..to jest takie uczucie jak dziecko ciągnie mleko matki (jestem mamą i pamietam to uczucie)ale to było 10 lat temu...

Gość bez pseudonimu 8
mam takie samo wrażenie, jak wtedy, gdy karmiłam, czasem też rozchodzi się takie ciepło w piersi zbadaj sobie piersi na usg, po co się zadręczać

Gość ninkusia00
tak tez zrobię...badałam ale guzka żadnego nie wyczuwam ...ale zrobie jednak to usg :( dzieki

Gość bez pseudonimu 8
warto się kontrolować na usg i robić co roku cytologię, korzyść wielka, a koszt do przeżycia powodzenia