Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowa bojowniczka

Okres i gazy ;(

Polecane posty

Też macie tak że w czasie okresu albo tak tydzień przed macie wzdęcia i puszczacie bąki?! ale takie gorsze niż "normalne", wręcz nie do wytrzymania? :o Jak sobie z tym radzicie w życiu, w pracy i co gorsza przy chłopaku? :( unikać go w tym czasie? 😭

Gość malućka
tak takie fuuj :(

Gość ja powiem wam tak
tak to już jest w okresie że leci ze wszystkiego co mozliwe...

Gość bulwers gwarantowany
Wstydźcie sie dziewuchy! o takich smierdzących tematach pisać na forum :o

Gość oj tak,,
ja tez pierdze al e normalnie zbuki gesie taki ze szok, od lat to mam i sie przyzwyczaiłam, srak e tez mam w okres i zrem zajebiscie duzo

Smierdzący temat, ale prawdziwy niestety 😭 "zbuki gęsie" -- haha dobre określenie i nawet pasuje ;)

Gość Marecki28
crazy-angel moze to przez te leki ;) Najwazniejsze ... zebys kulturalnie - w zaciszu (no moze lepiej nie, wlaczaj jakas muzyke) - uwalniala sily nieczyste w toalecie, przeciez to ludzkie - posiadac gazy. Byle nie byl to gaz musztardowy!!!

Gość dobra czy zła rada
crazy-angel więcej wiary! :classic_cool:

Gość crazy-angel
ale jak i w co mam wierzyc skoro przez bite 3 tygodnie w miesiącu nie mam zycia:( potem tydzień czuję się dobrze i znowu zdycham:( już nie wiem gdzie się z tym udac i jak sobie pomóc

Gość mam do was pytanie
czy pijecie w ciągu dnia wodę butelkowaną?

Gość mikji
a co zresz? moze jakies swinstwa, ktore fermentuja w jelitach, stad ten smrod?

Gość tak to juz jest niestety
u mnie tak jest 1 dnia okresu, plus przez jakies 3 godz biegunka ze najchetniej z kibelka by sie nie wstawalo ehhhhh ale potem juz naszczescie jest lepiej:) a tak z 1,5 tyg przed okresem najpierw apetyt na slodkie a potem jem co popadnie i duuuzo:P

Gość arman dręczyciel
jak sie objadacie przed to nie dziwota że potem śmierdziuchy puszczacie 🖐️

Gość Kromka od Tomka
Ponawiam temat bo na czasie jest -okres tuż tuż :(

Gość buzionka
ojj ja mam takie problemy nawet bez okresu i co?

Gość Scessia
Niestety też :( A chłopak sie przyzwyczaił, choć łatwo nie było sie przełamać...

Gość gość
tak jest jak byle gówno jesz i zaś masz takie gazy. jednym słowem masz przesrane

Gość gość
Polecam picie herbaty z kopru wloskiego oraz duzo ruchu

Gość gość
ja zawsze spedzam wiecej czasu w wc w czasie okresu. Bardziej to przypomina biegunke i do tego straaaaaaasznie smierdzi. To jest zwiazane z tym, ze skurcze macicy wplywaja na jelita czy cos w tym stylu. Nie tylko krew zostaje wydalana, ale rowniez to drugie.

Gość Olla1
winą jest zatrzymywaniem się wody w organizmie przed miesiączką...bywa ze i na 2 tyg przed ..sama to mam niestety..jak brałam anty to był istny koszmar a teraz jak ich nie mam tez mam..to odwadniam się czym mogę i biore leki leki na trawienie z . Człowiek sobie mysli co niby takiego zjadl ze ma takie problemy...a tak naprawde przewaznie dieta wcale sie nie zmienila a problem sie pojawia wlasnie w 2-giej polowie cyklu. Odkrylam to przy przy okajzi kuracji estrogenami ktore wiadomo -zatrzymywały mi wodę strasznie i znów były te bąki i ten wzdety brzuch ( az ciężkoo oddychać bylo) i lekarz endokrynolog potwierdzil moje przypuszczenia ze jak sie zatrzymuje woda to i jelita sa przewodnione (czy jakos tak nie pamiętam) i przez to gorzej sie trawi a w jelitach zalega...wiadomo co. Pijcie zielona herbate w dużych ilościach, jedzie hydrominum-i to od polowy cyklu lub calyczas to będzie lepiej. Ja stosuje tez naturalny progesteron roślinny w kremie