Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksankakokosanka

Dziecko w wieku 22-25 lat? Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Roksankakokosanka

j.w

ja mam 23 lata,w styczniu bym rodziła,ale ciąża obumarła. Dodam że to nie była wpadka,to była planowana ciąża.

Gość czekolada z alkoholem
a czemu niby nie?????to jest kazdego prywatna decyzja w jkaim wieku chce zajsc w ciaze ja mam 28 lat a jeszcze nie mam dziecka i zyje

Gość kikiiiiiiaaaaaa
zgadzam sie z moniczką.. czasem 18l letnia matka jest bardziej odpowiedzialna od tej np 25 letniej. Ja mam 21, rodze w kwietnu bede miec juz 22.. i jestem szczesliwą mężatka a o dziecko sie staralismy 1.5 roku

Gość gryczka
A co mamy myśleć? Dojrzałość do rodzicielstwa to nie kwestia metryki. Jeśli dana osoba tego chce, jest odpowiedzialna, dojrzała emocjonalnie, ma odpowiednie warunki, żeby zapewnić dziecku byt i kochającą rodzinę to czemu nie?:-) Biologicznie to świetny wiek, znacznie lepszy niż 35...

Gość Roksankakokosanka
up up. Dziękuję za wszystkie komentarze. Chcę po prostu znać spostrzeżenia, uwagi ludzi. (nie planuję dziecka na razie, pytam z ciekawości)

ja urodziłam synka w wieku 24 lat, ciąża planowana i syn jest moim największym szczęściem

Gość do mon1czka
ale pieprzysz głupoty, że wiek nie ma znaczenia, a moze powiesz, ze 12 -15 letnie dziewczynki mogą rodzić