Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnnbbnefefvced

Proszę odpieprzyć sie od lekarzy

Polecane posty

Gość najamka1
co do papierosów to podobno rząd pracuje nad tym żeby palacze których dopadły nowotwory musieli płacić za leczenie i uważam że to jest cholerne skurwysyństwo bo nic nie robią żeby ludziom pomóc w rzuceniu nałogu a papierosy są ogólnodostępne i każdy palacz wie jak ciężko raz na zawsze porzucić fajki

Gość nie wszyscy do jednego wora
trudno mówić zeby jednostki mogły zmienic system, moloch, kule która sama sie napedza

Gość najamka1
a tak w ogóle to bym nie uogólniała bo mimo że miałam do czynienia z totalnym lekarzem-partaczem to również znam lekarzy do których mam szacunek i którzy są uważani za naprawdę dobrych

Gość bnkjmlkmkijhgftrew
eni 35 to jest twoj wiek? jesli tak to wspolczuje rozumku

Gość MY Polacy jako naród wybrany
uważam,ze możemy wszystko! takze dokonać zdrowych zmian. Ktoś uważa ,że nie:-)?

Gość MY Polacy jako naród wybrany
Ale lekarze,muszą nam pomóc.przeciez juz wiedza co się dzieje,muszą także przeciw temu protestować.

Gość wertyuiotuyiokfyui
debil nie ma własnego zdania tylko wkleja bzdety wyssane z palucha hahahahaa

Gość Tak Aniela i jej
wrózby oczekiwane:(

Gość o co
z lekarzami NIESTETY miała wiele do czynienia, gdy parę lat nie mogłam zajśc w ciążę szuje, kuźwa, biznesmeni jeb.....i w całym swoim życiu nie trafiłam na lekarza "z powołania", przychylnego pacjentowi nienawidzę was partaczy najgorsze jest to że jesteście potrzebni o czym wiecie i wykorzystujecie to bo nie da się was uniknąć i nawet jak człowiek jest miły to kuźwa lekarzyna z manią wielkości potrafi upokorzyć tak WAS potrzebowałam, a żaden nic nie zrobił!!!!!!szkoda gadać interesowni biznesmeni wiecznie zmęczeni rzekomo robiący wszystko powierzchownie, minimalnie, aby się nie narobić i zarobić i jeszcze klaniać się im w pas zdobycie tytułu to nie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby ktoś nie wiedział!!! a najbardziej mnie rozpier......ada tekst lekarza po zadanym pytaniu lub okazaniu problemu - "NIE WIEM co z tym zrobić" a wiedzieć powinien nieuki, tytuł można zdobyć a dziury we łbach że hej!!!

Gość bnmnertyuio
możesz nie wklejać bzdur w całym forum!! Chamskich forumowiczów wypraszam sobie,Proszę od lekarzy z dala !!!! zazdrośnicy