Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnnbbnefefvced

Proszę odpieprzyć sie od lekarzy

Polecane posty

Gość ewrghtyu,um
Piszę w imieniu "lekarzy" abyscie sie j.w. A o co chodzi pensja za wyska :) nie podoba sie , rzecz jasna , ale mam to gdzieś !! odwalcie sie od ordynatorów profesorów !

Gość sdfghjkl;lkjhgfdfghjkl;lkjhgfd
Aha mógłyś mi zapisać jakis specyfik chemiczny? plisssssssssss, Wiesz? pojedzisz dzięki temu na sympozjum, Może na Bora Bora? OK?

Gość sdfghjkl;lkjhgfdfghjkl;lkjhgfd
a może mi coś powycinasz? Lecz może najpierw, najedz się tej chemii sam? i wytnij sobie:D?

Gość Stefan z okolic.....
sdfghjkl;lkjhgfdfghjkl;lkjhgfd a może mi coś powycinasz? Lecz może najpierw, najedz się tej chemii sam? i wytnij sobie ? piątka dla Ciebie lekarze to znachorzy :D stosują tabletki :D to zabobony :D magiczna pigułka co leczy :D

niech wpieprzają chemie :D

Gość strrrraszne bzdury
sdfgj MY? Teraz znowu nauczycieli się czepia... Zapomniałeś dziś wziąć jedną z tych swoich małych, różowych pigułek?

Gość my pacjenci
nie pieprzymy naszych kochanych lekarzy, są naszymi bogami, panami życia i śmierci, nasza wiarą, nadzieją i ostatnią deską ratunku

Gość xghjklkjhgfdfghjklkjhgfd
raczej gwożdziem!:D

Gość kot13
człowieku- trzeba było się uczyć a nie histeryzujesz teraz to nie miałbyś problemów z lekarzami. Ja nie mam nic do prostych ludzi( nie mylić z prostakami) bo ich praca jest ważna i potrzebna - chleba do sklepu krasnoludki nie przynoszą ale jak czytam takie gorzkie żale to nie wiem człowieku czy Ty się chwalisz sobą czy się żalisz na swój nędzny los...

Gość lekarzy jak na lekarstwo
leczyłam syna pół roku. postawiono 9 diagnoz, wdziało go 6 pediatrów, 3 laryngologów i 2 alergologów....mówiłam od początku że to zatoki to robiono ze mnie wariata że dzieci takie małe zatok nie mają rozwiniętych....czułam sie jak hipochondryczka..... dzieciak bite 4 miesiące był na antybiotychach....leczono go na astme, ksztusiec, zapalenie płuc, chlamydie, mykoplaznę. trzeba było zapłacic że ktoś łaskawie po 6 misiącach pukania do drzwi odkrywczo stwierdził że dziecko choruje na zatoki. niestety po takim czasie leczenie farmakologiczne już nie zdało egazminu i trzeba było juz punkcję zrobić w szpitalu. Proszę mi nie mówić że lekarzą trzeba podniesc pensję. mało jest w tym kraju prawdziwych lekarzy. wam trzeba pensję podniesc? ja wydałam na leczenie syna 5 tysięcy ( wykonano mu wszystkie badania, zmieniano leki co chwile, musiałam pokryć koszty pobytu w szpitalu itp) a bardziej mu to zaszkodziło niż pomogło. Wy już i tak za dużo macie....firmy farmaceutyczne już się o Was dobrze troszczą, wystarczy że bedziecie wciskać te wszystkie super leki na wymyślone choroby i życie macie zapewnione w dostatku. mam nadzieję że już więcej nie przeżyje takiego koszmaru.

Gość xghjklkjhgfdfghjklkjhgfd
oni przeprowadzaja na nas doświadczenia. sami tego nie biorą. tak samo z amalgamatem do zębów:-)w której jest rtęć:-) Także sobie zakładacie z tego plomby?

Gość kot13
nie- wolimy chodzić zdrowo bez zębów:-)

Gość kot13
przykro mi , że miała Pani takie doświadczenia z medycyną, ale panstwowa "służba" zdrowia z groszowymi pensjami nie rozwiąże tego problemu.

Gość dfghjklkjhgfghjkl;kjh
tu nie o służbę zdrowia chodzi! Tylko o chemikalia które nie leczą! a nabijają kasę kartelom farmaceutycznym.

lekarze to oszuści omijać!!!!!!!!!!!!

Gość dokładnie proszę się
odpieprzyć. Moja siostra po 6 latach ciężkich studiów (sama studiowałam filologie i uważam że miałam sporo łatwiej) pracuje 12 godzin na dobę + jeden w tygodniu 24-godzinny dyżur. Po pracy mnóstwo papierów do wypełnienia. Co z tego ,że zarabia 5 tys skoro nie ma czasu ani energii by cokolwiek z tymi pieniędzmi zrobić.

własnie pisze medycyna konwencjonalna to MAFIA!!!!!!!!!!! szkoda tylko ze te gówno utrzymuje państwo :(

ale z tego wynika,że jeszcze za krótko studiowaliście na nasz koszt? ,że tego nie kumacie?:D

Gość kot13
nie jestem chemikiem więc się nie wypowiadam- ale chemia jest nie tylko w lekach ale także w zmodyfikowanym jedzeniu , kosmetykach , dezodorantach itd itp. Nie twierdzę że nie masz racji co do ton niepotrzebnych leków ale większośc z nich sami sobie wciskamy mamieni durnymi reklamami.

Gość kot13
skoro są ludzie gotowi płacić lekarzom sporą kasę to oznacza, że tej kasy są oni warci i tyle.I nie ma co tupać nóżkami chyba...

na szczęście już nie wszyscy, ludziom się już oczy otwierają.

kocie numer 13 nie pie rdol !!!!!!!!!! leki to czysta chemia!!!!!!!!!! w pożywieniu tez dodają chemii ale to tak nie szkodzi. Jedzenie genetycznie modyfikowane to trucizna!!! sto razy gorsza od chemii!!!!

Gość lekarzy jak na lekarstwo
nie oszukujmy sie, większość lekarzy poza pracą w ośrodkach zdrowia i szpitalach ma tez gabinety prywatne lub w takich przyjmuję.proszę mi powiedzieć jak to jest że ten sam lekarz w ośrodku zdrowia nie rozpoznaje choroby a kiedy zawita się do niego prywatnie potrafi bezbłednie postawić diagnozę? czy tak działa siła pieniądza....czy pacjent, który płaci jest wart więcej uwagi? czy tak być powinno?

Gość kot13
:-) oczy mieć otwarte to ważna rzecz. Tymczasem dobranoc wszystkim

Płacą tyle? Bo jakiś pan profesorza 2 000 000 dolarów od koncernu wciska waląc się po klacie ,że to dobre! pomaga! wow jak Relidze:-)

kot13 skoro są ludzie gotowi płacić lekarzom sporą kasę to oznacza, że tej kasy są oni warci i tyle.I nie ma co tupać nóżkami chyba... owszem sa niedoinformowani ludzie :D ale dzięki internetowi mogą poznać prawdę ze lekarze to oszuści :D

Gość kot13
może po prostu nie powinno być panstwowej "służby" zdrowia? skoro tak niewielu chętnych jest?

Gość kot13
df- a tak na dobranoc spytam nieśmiało- Ty chcesz żyć wiecznie?;-)

Gość ewrghtyu,um
bożż nie podoba sie to droga wolna do Anglii prosze tam bedziecie mieli lepiej , tu niestety jeszcz dłuugie lata zanim sie cokolwiek zminei na lepsze, narzekacie i narzekacie nie macie tematów do docinek? jest ich mnówsto

nie mart się kot:-) ta wasza fucha chyli się już ku upadkowi. Dzieki czemu nareszcie ludzie wyzdrowieja!:-)