Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka2000

Najłatwiejsze kierunki studiów! Wpisujcie tutaj

Polecane posty

Gość oleńka2000

Socjologia Dziennikarstwo Kulturoznawstwo

Gość jdjsllojnbhhh
pedagogika

Gość oleńka2000
Aktorstwo Wokalistyka Filologia Polska Filologia obcojęzyczna

Gość oleńka2000
Psychologia Reżyseria Studia taneczne Studia malarskie

Gość jjjjjjjjjjjjjuuuuuuulllllllaaa
własnie , nie można oceniać samemu nie będąc , filologia obca niby taka łatwa? :O

Gość oleńka2000
Ja studiuje na Politechnice, ale na te kierunki o których piszę dostały się największe tępaki:P

Gość toteraja
ale o tym czy są one łatwe czy nie, będziesz mogła osądzić dopiero jak te tępaki te kierunki skończą.

Gość hahahahahaha123
oleńka2000 bo te wszystkie "tępaki" mają jakiś talent w przeciwieństwie do Ciebie ;D

To że się dostały nie znaczy, że nie odpadną, plus żeby się dostać na jak piszesz "studia taneczne" trzeba przejść egzaminy praktyczne i tu nie ma nic do rzeczy poziom iq tylko talent i lata treningów. To samo z każdymi artystycznymi studiami.

Gość stawiam
na marketing i zarządzanie:P i na ekonomie (moja wspollokatorka to studiuje i lezy odlogiem caly tydzien przy czym ja nie mam czau sie w doope podrapac(fizyka))

Gość hahahahahaha123
Oleńko w szkole średniej to nawet tępaki mogły mieć same 5 - wystarczyło że się podlizali nauczycielom. W LO wyniki w nauce (tj oceny stawiane przez roooznych nauczycieli) niezbyt dokładnie oddaja rzeczywistość.

oleńka wnioskuje ,ze strasznie zadufana w sobie jesteś:/ i nie masz przyjaciół. na moje oko Ty jesteś najłatwiejsza.

Gość a ja uwazam
ze kazdy kierunek jest prosty jak ktos czuje do niego blusa. Osobiscie podziwiam osobe wyzej ktora studiuje fizyke i Carrie ktora polonistyke. jak wiadomo i to i to jest nauka scisla

Gość polonistyka, pedagogika i inne
badziewia

Gość oleńka2000
Nie oszukujmy się. Studia aktorskie to studia nie wymagające żadnego wysiłku, zwykła zabawa, podobnie studia wokalistyczne, piosenkarskie,muzyczne, taneczne, reżyserskie, malarskie i wszystkie kierunki artystyczne. To samo tyczy się polonistyki,filologii,historii i wszystkich nauk humanistycznych. Tylko najlepsi idą na studia ścisłe, medyczne, techniczne bo to jest prawdziwy fach, zawód a do tamtych zawodów wystarczy zwykły półroczny kurs.

Bejbe, tylko ze mnie stac na studia medyczne (wnioskuje po wyniku z matury). Poszlam na polonistyke z zamiłowania. Wiec nie uogólniaj, bo wrzucasz wszystkich do jednego wora. Kiedys ktos moze tak z Toba postapic.

dla mnie farmacja była łatwa, bo uczyłam się tego, co chciałam. A z kolei nie wyobrażam sobie studiowania kierunków humanistycznych i pewnie byłyby dla mnie trudne. Wszystko zależy od predyspozycji i nie można uogólniać

Gość Boriana81
Studia aktorskie to studia nie wymagające żadnego wysiłku Fantastyczna teoria, naprawde ;-)

Gość asdasdaasasa
lekarz

kurwa zajebiście się bawię na filologii obcej żyć kurwa nie umierać :D funny time normalnie :P oleńka puknij się w łeb .... ludzie na takim aktorstwie czy tańcu pot i łzy wylewają...a T myślisz ,że to zabawa :/

Gość dzizaz krajst
ale gadacie głupoty, połowa z Was by się na polonistyce nie utrzymała :P filologia polska to nie jest tylko czytanie wierszyków, matołki.

Gość kdus
zaDNE STUDIA NIE SA LATWE , latwe sa jesli jestes glupkiem ktory sie nie ma zamiaryuu uczyc.