Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esony21

Zagdać czy dac sobie siana?

Polecane posty

Gość Esony21

Dobry wieczór lub dzień dobry zależy kiedy to czytasz:) potrzebuje rady mam 21 lat kilka miesięcy temu rozstałem się z dziewczyną jestem sam po pracy więcej czasu spędzam na osiedlu niż wcześniej zauważyłem moja koleżankę młodszą o 2 lata zawsze się dogadywaliśmy podobała mi się inaczej się potoczyło ale podoba mi się dalej tylko że teraz ma chłopaka znam go z osiedla nic dobrego o nim nie mogę powiedzieć a o niej tyle że jest łatwowierna czasem widzę że chodzie smutna widać że sprawia jej zawód pytała się co o nim myślę odpowiedziałem że nic dobrego ehh szkoda takiej dobrej dziewczyny dla takiego taniego amanta ktoś napiszę żebym walczył o swoje a ktoś żebym się odwalił może ktoś poda jakiś dobry argument który mi pomoże.

Gość zgadddac
jk jest smutna..to pociesz ją:) Może to wy jestescie sobie pisani..Jak mozna byc w związku smutnym???

Gość Agnieszka;)
Skoro jest smutna to znaczy ze nie jest szczesliwa tylko pytanie brzmi po co z nim jest skoro jest smutna? Porozmawiaj z nia szczerze!

Gość Kafe poradnik
Czasem tak jest , że chcemy być przekonani o czymś co nie jest prawdą- po prostu łudzimy się. Napewno jest tak, że jest smutna?

Bo smutno ci po rozstaniu to nagle zacząłeś się nią interesować? To oszustwo bo nie podchodzisz do tego "bezinteresownie" a usprawiedliwianie się w stylu "zawsze mi się podobała" to tani kit, bo już dawno z nią byś był. Daj se siana zanim nie zrozumiesz że inni ludzie nie są po to aby tylko leczyć nimi nasze smutki i złe samopoczucie. On jest tanim amantem a ty kim jesteś że nagle innych na świecie nie możesz dostrzec? To wygodnictwo bo ona jest pod ręką w dodatku "smutna", "nieszczęśliwa". Na Twej drodze stoi tylko ten gbur jeden ale to dobrze!, możesz być rycerzem na białym koniu.

Gość Esony21
Rozstałem się z dziewczyna bo to nie było to widać i mam odczekać żeby szukać swojego szczęścia?bez sensu jestem sam muszę szukać dalej może to właśnie ona poradzę sobie z tym na pewno dziękuje:)