Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Gość 1u3b5a
Czy chcesz pogadać o seksie ze mną ?

Wydaje mi się że są jeszcze jacyś ludzie co zaglądaja tu żeby wlasnie pogadac nawet o seksie bo po to ktoś to forum stworzył a w pracy troche nudno :P

Cześć kafeterka, a co do tematu o seksie odpada zaraz jakiś jełop zacznie sobie jaj robić, proponuję ewentualnie jakąś sam niewiem może fizykę kfantową czy coś w tym stylu he he..

Gość jorgos
A co to jest fizyka kfantowa młotku bez szkoły ??????

nie mam pojęcia ale kiedyś w telewizji o tym słyszałem, może więc mi wytłumaczysz chętnie czegoś nowego się nauczę :-)

Gość jorgos
Sama idź do szkoły, ciemniaczko jedna, to przynajmniej się dowiesz co to jest i do czego służy słownik ortograficzny.

Gość 1u3b5a
PYTANIE do Kafeterki: Czy jesteś studentką ? Wiem, że studentki są dobre w łóżku.

Witaj mam nadzieje że zaliczysz mnie do grona normalnych ludzi... Jeśli chodzi o kafe... To oczywiste jest żeby mięć uwage na dość znaczący kolor przy niku...

Gość Anonim...
Kafeterka podaj cennik czyli za ile bierzesz do dzioba i czy anal też wchodzi w grę ?

pierwszy raz jak tutaj przyszłam to wstrząsnęły mnie niektóre posty:) ludzie mają wyobraźnie, lecz niektóre są naprawdę sensowne.

Widzisz, jak to jest ,można pogadać z normalnymi ludźmi jest ich tu trochę ale zawsze trafi się ktoś kto będzie miszał i wstawiał głupie teksty.

Też nie chcciało mi się wstawać do pracy, ale niestety nie ma innego wyjścia. Jestem, jestem ale niestety nie do końca mi się to podoba