Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Gość ointeliggooo
osszz tera Adionis :D:D ,pisze na pomarancz :D:D

Czy wierze w szczęśliwe związki ? Oczywiście ale realnie występują tylko wtedy kiedy ludzie właściwie się dobieraą i żyją jak pisze Życzliwy Adonis

Kafeterka2122-- przebywałem dosyć dawno na temacie gdzie kobieta co zaszła w ciąże poroniła.Związek sie rozpadł.Poradziłem gdzie moze wyleczyć tę przypadłość.OK.roku temu natknąłem się na innym dziale było już z dzieckiem lecz w 4 zwiazku małżeńskim.Więc dziecko też nie rozwiązało jej spraw małżeńskich.

Gość ointeliggooo
niestety z tego wynika ,ze pomarancz ? to co? kazdy normalny:d nie kazdy zdiagnozowany:D

Kafeterka. Ale jakie związki masz na myśli? Te formalne czy raczej luźne?

Kafeterka2122-- a co powiesz jak ludzie obchodza złote gody czyli 50 lat ale też wiecej 55 i 60 lat. Cała sprawa polega nie na doborze partnerów tylko wzajemnych ustępstw i szukania konsensusu.Inaczej się pozabijają i porozpadają zwiazki. Pomarancz znamy sie że t ak westchąłaś oszzzzzzz:P:D

Gość ointeliggooo
Pewnie ze sie znamy Adonis z kim rozmowa z Ameryka?:D

Całe "zło" powstało od lużnych związków nieformalnych.Takie jest moje zdanie.Przecież kto będzie odpowiedzialny za drugą osobę jak w każdej chwili moze opuścić i żadne nakazy rodzinne nie zmuszą te osobe do powrotu

Kafeterka2122-- enigmatyczność w Twojej wypowiedzi.Jakbym Cię zapytał tak niedyskretnie co spowodowało taki stan odpowiesz.?Przecież można godzinami o tym rozmawiać.

Kafeterka2122-- lecz coś doprowadziło do tego stanu.Przecież nie było to jednorazowe.A potrafisz nie subiektywnie tylko obiektywnie na siebie spojrzeć?Trudno rozmawiać z jednym małżonkiem,nigdy nie bedzie pełny obraz.Był kiedyś znakomity film Lelouch ON i ONA Widziałas go??

No nie dobraliśmy się, każdy szukał w życiu czegoś innego. Niestety... mimo kompromisów itp... nie udało się. Aż w końcu znalazł się ktoś kto mnie docenił.. I jak to niedoceniona biedna kobieta uległa...

04.10.2010] 13:37 [zgłoś do usunięcia] Kafeterka2122 Adonis powiesz w koncu ile jestes po ślubie? DLACZEGO to cię tak absorbuje.?Mam spore doświadczenie życiowe.:D