Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

model? Jaki model co masz na mysli? Robota wszystko wali się na morde, szlak mnie trafi jeszcze trochę czego się nie dotknę rozszypuje się ja domek z kart. Mam ohotę ryknąć yh to by michyba pomogło, ku..wa jak ja nienawidzę poniedziałków i takich dni

poczytałem co piszą normalni ludzie (na kafe normalność określa kolor nik...) Ale z autorką nie mmoge się zgodzic z jednym... ...wydaje mi się, że każdy facet tu traktuje dziewczynę z góry, albo jest... Bardzo proszę nie że każdy...

Gość Życze Tobie aby dugo........
ten temat trwał:classic_cool:

Gość Życze Tobie aby dugo........
xterman-- sądzisz? Przeciez mężczyzn tutaj jest 10 % to jak mogą traktowac z góry.Kobiety kieckami nas zakryją:D

Jakoś tak muszę bronić męskiej strony na foruum dla kobiet... Osobiście sporo dyskutowałem z kobietami na innym temacie o zdradzie i przyznam jedno że nie można nikogo do szuflady... myślenie Kobiety: -każdy facet tu traktuje dziewczynę z góry, albo jest... myślenie faceta: -każda kobieta traktuje faceta z góry bo reprezentuje płeć piękną więc...

no to może większość :) z tego co czytałam na innych postach. Co się jakaś kobiecina odezwie to faceci ją niszczą. Jakby od razu chciała dać dupy albo szuka sponsora.

No to oczywiście nie wspominam tu o tych "gnojach" którzy wtrącają sie w wątek swoja jakże inteligentną wypowiedzią :) tak na marginesie :) Witamy Cie Adamie:)

Jeśli temat założony przez osobe z kolorowym nikiem a temat typu chcę sexu, ama brak albi podobne... to nic mnie nie dziwi... wtedy owszem Jakby od razu chciała dać d**y albo szuka sponsora. Osobiście swojego czasu pojąłem dyskusje w temacie zdrady... Temat bardzo prowokujący do nazywanie ludzi w różny sposób... Przyznam że trafiło się sporo umoralniających albo traktujących zdradę jako k..restwo... czy łapaniu sponsora... Ale z czasem to i wariaci dają spokój i można normalnie pogadać

dlatego powinno się tu wchodzić za hasłem każdy musi miec stałego nicka i wtedy przynajmniej o połowe bylo by mniej tych wiariatów:)

Kafeterka2122-- może masz rację co do nicka ,zna sie osobę w tym kontekście.Lecz sądzę ,ze zachowanie wyeliminuje osobę,obojętnie ile razy zmieni sobie nick.Charakteru sobie nie zmieni.Jestem tak rozpoznawalny przez niektóre osoby tylko jest jedno ale.Otóż napastliwość tych osób powoduje takie zmiany.

Macie raje tylko kilka postów własnych przemyślanych normalnych a tu nagle jakaś podszywa pisze że ... i jeszcze .... Jak inni mają ocenić kto normalny??? Czarny zawsze pewniwjszy

Miałem kiedyś L jak lucek w ksywce i ktoś sie podszył na I jak Irek.Miałem z tego powodu masę przykrości.Jedna osoba nie uwierzyła w moją prawdomówność i musiałem z tematu odejść.Teraz już jest ta ksywka zabezpieczona.:)

Tylko na szczęscie nasi szefowie jeszcze nie wiedzą że jesteśmy dobrze opłacanymi internautami...