Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Pracuje do 15, a jestem ciekawa bo piszesz ze jestes szczęśliwy ze macie dobry kontakt z żoną wiec ciekawi mnie jaki macie staż :)

Kafeterka2122-- hehehehe obawiasz sie samej siebie??Czyli nie kończę wiesz co chcę powiedzieć.Gwarantuję Ci,ze akurat w tej sferze mozesz byc spokojna.:D

hehe mialam tel. :) nie mam gg w pracy. a w domu nie siedze na necie bo nie mam czasu. zreszta wystarczy mi 8 godzin w pracy :) ja jestem przedział wiekowy 25-30 :)

nie obawiam się, ale forum ok mozna pogadać... przechodzenie na tryb prywatny to juz jest cos wiecej... znam to z doświadczenia :P

Kafeterka2122-- mówisz ,ze na GG jest tak straszny?Przeciez to prawie tak samo jak tutaj tylko więcej widzów.Spodziewałem się tego pytania o wiek więc ,tylko GG albo nie moze mi sie znudził ten temat i powiem.Jak powiem znikam stąd.Chcesz tego?

Jestem ale nie chciał bym prszeszkadać w konwersacji więc jeżeli coś to śmiało nie obrażam się, ale się rozbrylakiście

Szeże nie kojarzę ale mogło tak być tylko ja ostatnio trochę rozkojarzony chodzę masa żeczy nałeb mi się ostatnow zwala więc nie wykluczam że coś na rzeczy mogło być

Ach bo jakiaś masakra jest wiesz obsługuję klientów, jestem przedstawicielem i dzisiaj od samego rana kibel ciągle tylko jakieś reklamacje i wpadki albo serwis treba załatwić i tak to jest, naczy się raz jestem raz mnie nie ma